koukleum, mamablog, batboy

Koukleum

Eigenlijk ben ik degene van ons 2 die een koukleum is, maar tegenwoordig kan ik Nick de hand schudden. Dit zijn de 5 tekenen dat Nick een koukleum aan het worden is.

Koukleum

Raar woord eigenlijk: koukleum. Een koukleum is dus iemand die het altijd koud heeft en vrouwen zijn meer koukleumen dan mannen. Nee, de winter is niet mijn favoriete seizoen zoals je wel kan zien op de foto.

koukleum, mamablog, batboy

’s Avonds trek ik een lekker warm pak aan, drink warme chocolademelk en ga op de bank zitten met een dekentje. In bed leg ik een kruik voor mijn voeten, want ik mag mijn koude voeten niet meer aan hem opwarmen 🙁 .

Nick was vroeger helemaal niet zo, hij had het altijd warm. Nu ligt hij niet meer in zijn t-shirt op de bank, maar met een lekker warm vest en jawel ook hij heeft zich een dekentje toegeëigend! In bed draagt hij nu een shirt, terwijl hij eerder altijd alleen in een boxershort sliep.

In de auto zet hij meteen zijn stoelverwarming aan en volgens mij zou hij zijn voeten ook wel aan mijn kruik willen opwarmen, al heeft hij dat nog niet gezegd.

Koud buiten

Buiten droeg hij bijna nooit een muts, handschoenen en een sjaal. Ik dacht altijd: ”dat jij het niet koud hebt”. Nu vroeg hij mij laatst om zijn muts, kwam hij thuis met handschoenen en zei: ”Ik heb eigenlijk ook een sjaal nodig”.

Het pakketje van Hemd voor Hem kwam dus als geroepen. Ik dacht eraan om deze luxe verpakte sjaal onder de kerstboom te leggen, maar aangezien Nick hem nodig heeft mag hij hem nu alvast uitpakken.

koukleum, mamablog, batboy

Warme sjaal

Nick en een sjaal, nee daar moest hij eerder niks van weten. ”Dat benauwde om mijn nek hoeft van mij niet, zei hij dan. Het zit in de weg en ik vind het gewoon niet fijn”.

De sjaal die Nick zijn nek warm houd is de Michaelis sjaal, blauw met grijs gestreept. Hij is gemaakt van 100% acryl en lekker lang, want de sjaal is 178 cm.

mamablog, batboy, koukleum

 

Tijdens zijn werk is een sjaal niet echt handig en moet hij het even zonder doen, maar hij is erg blij met zijn sjaal en als hij straks gaat kloatscheeten (klootschieten) komt hij goed van pas, al denk ik dat die schnaps hun werk ook wel doen 😉 .

mamablog, batboy, koukleum

Dit cadeautje kan ik dus schrappen voor onder de boom, maar voor een koukleum kan ik nog genoeg bedenken.

Warm jij je voeten op aan je partner of heb je een kruik/elektrische deken?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Koukleum”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *