typisch vrouwen, batboy

Typisch vrouwen

In het blog Typisch Mannen schreef ik maar liefst 11 (huishoudelijke) ergernissen over mannen. Maar wat is nu volgens mannen typisch vrouwen? Schrik niet dames, maar hier komen ze. Kan jij je hier in vinden? 

Typisch vrouwen

Ja ook vrouwen hebben natuurlijk typische dingen waar mannen zich aan kunnen storen. Bij de mannen schreef ik maar liefst 11 punten op. Ik moet eerlijk zeggen dat de mannen het zo 1,2,3 niet eens zo snel wisten, dus dat zegt al genoeg. Kunnen de mannen er ook zoveel opnoemen en ben jij het ermee eens?

Zeuren, drammen en klagen

Ja, op één staat zeuren! Naja als die mannen gewoon eens zouden luisteren hoefden wij vrouwen niet zo te ‘zeuren’. De mannen vinden het zeuren, maar ach wij weten wel beter 😉 .

‘Ze weten niet wat ze willen’

Hier ben ik het niet mee eens, want wij weten heel goed wat we willen. Soms twijfelen we gewoon en vragen we om een mening. Maar als je dan te horen krijgt: ”Maakt mij niet uit ik vind ze allebei mooi”. Dan nemen we ze toch allebei? Niks geen moeilijks aan.

Niet mijn fout

”Het is nooit hun fout” en ”vrouwen willen altijd gelijk hebben”. Klopt, maar wij hebben ook meestal gelijk.

Wat trek ik aan?

”Voor een volle kast staan en zeggen ‘ik heb nieuwe kleren nodig’ ”. Ja, daar kan ik me wel in vinden, alleen het is ook echt zo. De kast hangt vol met oude kleren of het past niet meer dus is het tijd voor iets nieuws. En we willen natuurlijk ook wel graag met de mode mee. Toevallig is het dan ook nog vaak in de sale 😉 .

Zeeën van tijd

Mannen zeggen: ”Jullie hebben zeeën van tijd, maar iets in huis doen ho maar”. Maar dat is helemaal niet waar, want wij komen gewoon tijd te kort.

De ondervraagde mannen konden maar liefst 5 (huishoudelijke) ergernissen opnoemen. Ik vind het heel erg meevallen en de mannen blijkbaar ook, want het zijn er lang niet zo veel (of durfden ze het niet te zeggen?). 

Er is niet veel keus, maar in welke van de 5 kan jij je het meest vinden?

Lees ook:

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
 1. Leonie van Mil schreef:

  Helemaal eens over het zeuren. Als ze nou eens zouden luisteren… Hahaha

 2. Nathalie schreef:

  Wat je aantrekt qua kleding haha. Maar dat is precies zo bij shoppen. Mijn man pakt wat voor hem ligt en ik blijf iets langer zoeken.

 3. Mirjam schreef:

  Ja, hallo… wij hebben toch ook gewoon altijd gelijk?! 🙂

 4. Astrid schreef:

  het wat trek ik aan dilemma ken ik… Verder herken ik me er niet in, behalve in dat ik natuurlijk altijd gelijk heb 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.