brandweer lego tentoonstelling, mamablog, batboy

Brandweer LEGO tentoonstelling

Ben jij dol op brandweer, LEGO, schaatsen, erwtensoep en warme chocolademelk én heb je nog geen plannen voor de kerstvakantie? Wij mogen 4 tickets weggeven van Veiligheidsmuseum PIT in Almere voor een compleet winters dagje uit naar de Brandweer LEGO tentoonstelling!

Veiligheidsmuseum PIT

PIT is het nationaal veiligheidsmuseum van Nederland, vernoemd naar het blauwe zwaailicht van de politie, brandweer en ambulance. Ontdek de wereld van de politie, brandweer en ambulance aan de hand van een historische collectie en interactieve games. Het museum is leuk voor jong en oud!

brandweer lego tentoonstelling, mamablog, batboy

Brandweer LEGO tentoonstelling

Wegens het succes van vorig jaar wordt de Brandweer LEGO tentoonstelling deze kerstvakantie herhaald met nieuwe incidenten en een nieuwe puzzeltocht. Hierdoor ontdekken bezoekers van alle leeftijden op een interactieve manier wat er allemaal bij het werk van de brandweer komt kijken. In de tentoonstelling worden meer dan 100.000 LEGO steentjes gebruikt.

mamablog, batboy, brandweer lego tentoonstelling

Dagje uit in de kerstvakantie

De Brandweer LEGO tentoonstelling is te zien in de kerstvakantie van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018 bij Veiligheidsmuseum PIT  in Almere.

Veiligheidsmuseum PIT is gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op Kerstavond en Oudejaarsdag sluit het museum om 16.00 uur. Op andere dagen is het museum geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Naast de Brandweer LEGO tentoonstelling kun je er ook schaatsen (neem dus je schaatsen mee) en serveert het museum erwtensoep én warme chocolademelk. Alle ingrediënten voor een gezellig dagje uit in de kerstvakantie!

brandweer lego tentoonstelling, mamablog, batboy

Win 4 tickets voor een gezellig dagje uit

Heb je nog geen plannen en wil je graag met je gezin een winters dagje uit tijdens de kerstvakantie? Namens Veiligheidsmuseum PIT mogen wij 4 tickets weggeven.

Hoe maak je kans?

 • Like de Facebookpagina van Batboy of volg ons via Instagram
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op onze Facebookpagina
 • Like dit bericht

De winactie loopt van 14.12.2017 t/m 17.12.2017. De winnaar word maandag 18.12.2017 bekend gemaakt zodat je de tickets ruim op tijd voor de kerstvakantie in huis hebt.

 

Helaas deze actie is gesloten.

brandweer lego tentoonstelling, mamablog, batboy

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

**De foto’s zijn verkregen via pers.

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 12 Comments
 1. Leandra schreef:

  Dit zou mijn stiefzoon helemaal geweldig vinden! Wij hoorden nog niet zo lang geleden over het Pit museum, in combi met deze voorstelling van lego is het helemaal het beste uitje van 2018!

 2. Marjo schreef:

  Super leuk om naar toe te gaan! Lego en de brandweer, de beste combi!

 3. Z. Kumru schreef:

  We zijn er nooit eerder geweest. De kids zijn dol op Lego. Dus Datvertrek castreren geweldig uitje

 4. Angelique schreef:

  Wat een super gave actie. Ons zoontje is weg van lego en wil later graag brandweerman worden. Dus een perfecte combi.
  Stiekem ook voor mama, want in een meidengezin deden we dit soort uitjes niet zo snel.

 5. Mira schreef:

  We zijn al eens eerder bij PIT geweest en mijn 4 jarig zoontje vond het geweldig. En nu met alle leuke extra’s erbij zal het voor hem alleen maat nog leuker zijn. En met 4 kaartjes kan hij ook nog eens een vriendje meenemen

 6. Inge schreef:

  Gaaf! Mijn zoon Floris gaat dit helemaal geweldig vinden! Hij is een mega Lego- fan en vooral Lego city. Hij heeft het al een jaar lang erover dat hij voor zijn verjaardag (1 januari wordt hij 7 jaar) de brandweerkazerne vraagt (vorig jaar heeft hij zelf helemaal het politiebureau bij elkaar gespaard, zo trots dat hij was en nog is) Om deze tentoonstelling te mogen bekijken zou een mega mooi cadeau voor hem zijn! Een dag die hij dan nooit meer zal vergeten en waar hij dan nog heel lang over na zal praten!

 7. roelina schreef:

  Wat een leuke actie! Ik zal het bericht meteen even liken. Leuke combi, brandweer en lego, welke boy vindt dat nou niet leuk 🙂

 8. Kreanimo schreef:

  Een beetje uit de richting voor ons, anders heel leuk geweest!

  Succes aan iedereen die mee doet!

 9. Josianne Verdoes schreef:

  Wij zouden dit helemaal geweldig vinden! Onze 2 zoontjes zijn grote fans van alle reddingsdiensten én van Lego! Dus dit is een schot in de roos!

 10. Jan schreef:

  Super leuk om al onze veiligheidsdiensten nu ook in lego te zien.

 11. Inge schreef:

  Wauw!!! Gaaf!!! Super bedankt! Ik zie het mailtje met de kaartjes wel verschijnen neem ik aan? Echt wauw!!!

 12. Nicole Orriëns schreef:

  Dit klinkt als een heel leuk uitje tijdens de kerstvakantie. En weer eens wat anders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.