batboy, mamablog, uiteten restaurant troubadour

Familierestaurant Troubadour

Afgelopen zondag vierden wij voor de tweede keer de verjaardag van Nick zijn opa. In juli vierden wij zijn 85ste verjaardag, maar de stemming was na het eten weg. Dit hebben we dus opnieuw gevierd bij familierestaurant Troubadour in Tubbergen en drink ik samen met mijn schoonvader een wijntje, hoe gezellig! Na de recensies te hebben gelezen bleek dit restaurant helemaal zo goed te zijn.

Familierestaurant Troubadour

Uit eten met kinderen is niet altijd ideaal, maar gelukkig is er rekening gehouden met kinderen en dus zijn we uit eten gegaan naar familierestaurant Troubadour in Tubbergen.

Dit is voor ons maar een half uurtje rijden dus ook dat is ideaal. Het restaurant is kindvriendelijk, want er is een binnenspeeltuin en dus de perfecte combinatie om gezellig te eten.

Slechte recensies

Ik lees altijd graag recensies en zo ook van dit restaurant, maar de recensies waren helemaal niet zo goed.

Wij kwamen als eerste aan en binnen was het lekker warm en erg sfeervol ingericht. Voor ons was een lange tafel gereserveerd vlakbij de binnenspeeltuin waar de jongens direct naartoe renden. Zo die zien wij voorlopig niet weer 😉 .

Er zijn glijbanen, een klimwand en voor de hele kleintjes is er nog een speciale ruimte. Het zag er mooi uit en de kinderen hebben zich de hele middag hier vermaakt.

familierestaurant troubadour, mamablog, batboy

De vriendelijke serveerster kwam langs en ik bestelde maar direct een wijntje 😉 .

mamablog, batboy, familierestaurant troubadour

Koffie met gebak

Toen mijn wijntje op was kwam de rest van de familie en konden we beginnen met koffie en gebak. Ik koos voor een heerlijk hazelnoten gebakje en hij lachte naar me (de kinderen hadden geen tijd voor gebak).

familierestaurant troubadour, mamablog, batboy

Na de koffie was het (weer) tijd voor een drankje en dronk ik gezellig met mijn schoonvader een wijntje.

Ondertussen werd er een groot scherm aangezet zodat je een schietspel kon spelen. Dit vond Deon heel erg leuk om te doen en hij was nog goed ook!

familierestaurant troubadour, mamablog, batboy

Lekker eten

Tegen een uurtje of 17:00 werd het eten geserveerd. Op een tafel achter ons konden we het eten opscheppen en dat zag er erg goed uit.

Deon smulde van de gevulde eitjes en ze waren ook erg lekker. Er lagen veel verschillende soorten slaatjes, stokbrood, patat, gebakken aardappeltjes, quiche, varkenshaasje en iets met witlof maar dat heb ik niet gegeten, want dat lust ik niet. Wij zijn (ook de kinderen) dol op garnalen, maar de garnalencocktails vonden we niet lekker net zoals het andere visgerecht. Alles wat ik niet lust schuif ik door naar Nick en mag hij opeten. Echt veel had ik dus nog niet gehad; wat salade, gevulde eitjes en stokbrood.

batboy, mamablog, familierestaurant troubadour

Toen ik zag dat mijn schoonvader een lekker stukje biefstuk met kruidenboter had wilde ik dat eens proberen. Dit was echt heerlijk en omdat ik nog niet echt iets gegeten had wilde ik nog een stukje pakken, maar het was al op (vast mijn schoonvader 😉 ).

Op=op

Erg jammer en het werd ook niet aangevuld. Patat heb ik ook niet gehad, want het was ook snel op. Het aanvullen viel me dan wel een beetje tegen, maar ik kon mij dan wel storten op het dessert.

Er lagen verschillende schalen met ijs en pudding. Ik schepte van elk soort iets op mijn bord, maar ik houd niet van pudding en bavaroise. Ik gaf mijn dessert aan Nick en besloot ijs te pakken, maar ook nu was de schaal weer leeg (dat zal mijn schoonvader wel weer zijn geweest). Dom ook van mij dat ik niet direct ijs heb gepakt! Ik heb nog maar een extra wijntje genomen.

Gezellig

De slechte recensies die ik heb gelezen ben ik het niet mee eens. De bediening is erg aardig en het eten is lekker. Ik weet wel dat ik de volgende keer iets gretiger ben met het opscheppen van het eten, want naar huis gaan terwijl je eigenlijk nog trek hebt lijkt me niet de bedoeling.

Het was een zeer geslaagde en gezellige middag en wij gaan zeker nog eens met ons gezin bij Familierestaurant Troubadour eten.

Zoek jij ook graag een restaurant uit waar je kind(eren) kan/kunnen spelen?

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 9 Comments
 1. Wat een leuke speelplek hebben ze daar! Wel jammer dat er niet genoeg eten was (wat je lustte).

 2. Vera schreef:

  Zag er gezellig uit! Fijn ook zo veel mogelijkheden voor de kinderen.

 3. querine schreef:

  omdat ik nog geen kinderen heb ontwijk ik juist restaurants met veel kinderen.
  we hebben beide weinig tijd en de tijd die we hebben willen we graag rust hebben en gaan we wat chiquer uit eten

 4. Erik Doorn schreef:

  Het ligt ook altijd aan de schoonvader…. 🙁 🙁
  Nu even serieus: Het was een zeer geslaagd etentje, waarbij het eten lekker was. Tevens hebben de kids zich perfect vermaakt in de binnenspeeltuin, en met het schietspel.

  Wij gaan zeker nog een keer weer…..

 5. Nicole Orriëns schreef:

  Goed dat je je niet had laten afschrikken door de slechte recensies. Het klinkt heel gezellig daar en ook lekker

 6. Marjolein schreef:

  Wat grappig ik ken het daar gewoon, Ik kom van origine uit dedemsvaart en opgegroeid in Hardenberg. Nu woonachtig in Diemen, maar de Oosterse roots blijven er in zitten 😀

 7. Eva schreef:

  Als wij uiteten gaan check ik van te voren ook even of het ook voor onze kids te doen is. Ik vind het belangrijk dat hun het ook gewoon leuk hebben.
  Jammer dat het eten wat je graag wou niet werd bijgevuld, maar verder klinkt het als een leuk en gezellig etentje

 8. roelina schreef:

  Ik word altijd een beetje jeukerig bij het woord familierestaurant. Maar als ik dit zo zie, valt het alles behalve mee, ondanks de recensies. Misschien toch maar eens proberen.

 9. Natalie schreef:

  Lijkt me een hele fijne en warme keet, zeker bij de feestdagen! Lekker gaan uiteten met het hele gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.