mamablog, batboy, vakantie

Ik ga op vakantie en neem mee…..

Het Nijntje museum in Utrecht, daar heb je vast wel eens van gehoord. Ik ging naar Utrecht, maar het hele museum heb ik niet gezien. Nee, ik ging op vakantie en nam mee: Géén kinderen en géén man. Gaan de mannen het redden zonder mij? Ik hoop het. Ga ik ze missen? Vast wel, maar wat heb ik niet gemist?

Vakantie

Ik ben nog nooit een paar dagen van huis weggeweest, maar ik kreeg zo’n leuke uitnodiging die ik niet kon afslaan. Samen met mijn moeder ben ik 4 dagen naar Star Lodge Hotel in Utrecht geweest. Zij kreeg een cadeau om met 2 personen naar een hotel te gaan en I was the Lucky one 🙂 .

vakantie, mamablog, batboy

De jongens stonden te huilen bij de voordeur toen ze mij gingen uitzwaaien, want zonder mama zijn ze nog nooit geweest. Nick is trouwens ook nog nooit een paar dagen alleen met de jongens geweest dus ik was erg benieuwd hoe hij het er vanaf zou brengen.

Mijn moeder en ik hadden er ontzettend veel zin in en het leek mij ook wel erg fijn om even uit de alledaagse sleur weg te zijn. Even de gedachten op nul en genieten. Géén ruziënde broertjes, geen poepluiers en geen gejank of gezeur.

Hotel

De dag begon al goed, want hoewel we een treinkaartje voor de tweede klas hadden gekocht reisden we (dankzij een vriend) eerste klas 🙂 .

Het was niet ver reizen, want met anderhalf uur waren we al in Utrecht. Voor ons een onbekende stad, want beiden zijn we hier nog nooit geweest.

Wat heb ik niet gemist?

 • Vroeg opstaan. 

  Eindelijk kon ik eens uitslapen. Niemand die mij wakker schreeuwde en heerlijk rustig én lang douchen. Een lekker begin van de dag! Het bed sliep trouwens heel erg fijn.

vakantie, mamablog, batboy

vakantie, star lodge hotel utrecht, mamablog, batboy

 • Samen naar het toilet. 

  Zonder pottenkijkers naar de wc. Brent gaat sowieso altijd mee en speelt met de knop van de lamp. Sten vraagt altijd aan mij of ik vroeger stout ben geweest, want waar is mama’s buffel? Hij denkt dat ze die eraf hebben gehaald toen ik nog klein was. Nu was ik alleen in het kleinste kamertje en dat is mij goed bevallen 😉 .

 • Zeurende kinderen aan tafel. 

  Heerlijk ontbijten in alle rust. Harde broodjes, jus d’orange, een eitje en een heerlijke cappuccino. De eetzaal zag er mooi uit, maar met dit weer hebben we natuurlijk buiten gezeten. Helaas is het buitenterras niet zo gezellig, maar er was niemand die geen trek had of zeurde dat het niet lekker was.

vakantie, mamablog, batboy, star lodge hotel utrecht

star lodge hotel utrecht, mamablog, batboy, vakantie

 • Vervelende kinderen tijdens het shoppen.

  We hebben werkelijk shop till we drop gedaan! Nou ja, ik viel er wel bijna bij neer 😉 . Mijn moeder had nergens last van, maar mijn arme benen en voeten gingen er echt aan onderdoor. Ik heb niet gezeurd, maar wel een beetje geklaagd (niet zo erg als de jongens hoor) . Vanaf het hotel gaat er wel een bus naar het centrum, maar wij gingen lopen (ongeveer een half uurtje). Daarna natuurlijk lekker shoppen en we hebben elke winkel gezien. Géén kleding of speelgoed voor de jongens, maar alleen voor mijzelf. De laatste dag zijn we toch maar met de bus naar het centrum gegaan, want ik kon echt niet meer. Spierpijn heb ik nog steeds wel….

We kochten kleding, een lipstick van MAC, parfum en nog meer kleding. Het is lang geleden dat ik in de stad liep om voor mijzelf iets te kopen, maar ik ben meer dan geslaagd. Natuurlijk nam ik ook een cadeautje voor de jongens mee.

 • Koken. 

  Het is niet mijn ding: koken, maar het hoort erbij. Als ze het thuis dan ook nog eens met veel tegenzin aan tafel opeten vind ik het al helemaal niet meer leuk. Nu zijn we elke avond uit eten geweest en is er eens voor mij gekookt. Grieks, Italiaans heerlijk aan de gracht dat is écht genieten. Een glaasje rosé erbij, ja echt een vakantie gevoel!

vakantie, mamablog, batboy, star lodge hotel utrecht

vakantie, mamablog, batboy

Naar huis

De dagen vlogen voorbij en we hebben echt genoten. Utrecht is een hele mooie en erg gezellige stad. Vooral de restaurants aan de gracht zijn echt een aanrader! Het is er druk (thuis ook maar toch anders 🙂 ) en dat ben ik in ons dorp niet zo gewend.

mamablog, batboy, vakantie,

Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik app de jongens dat ik eraan kom en wat waren we blij dat we elkaar weer zagen. Nee hoor, de jongens waren blij om mijn koffer te zien, want daar zit vast wel een cadeautje in!

vakantie, star lodge hotel utrecht, mamablog, batboy

 

Lees ook:

 

 

 

 

 

 

Ben jij wel eens zonder kinderen een paar dagen weggeweest?

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
 1. Wat heerlijk om er even tussenuit te gaan en wat een prachtig hotel! Ik zou dat ook wel eens willen.

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Jazeker! En dat was echt een soort oase van rust vond ik. Ik miste ze wel wat, maar het was ook net alsof ik even aan de zuurstof lag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.