camping de molenhof, batboy

Leuk voor kinderen: Camping de Molenhof

Persoonlijk ben ik geen ‘campingtype’. Vroeger hebben we altijd op de camping gestaan en kinderen vinden dat natuurlijk wél geweldig. Maar ik zie mijzelf niet met een rolletje toiletpapier op mijn crocs naar de toiletten lopen. Wel gingen we even op bezoek bij opa en oma die op camping De Molenhof staan en lieten we Sten achter voor een mini vakantie. Zou hij het leuk vinden zonder papa, mama en zijn broertjes en wat vinden zijn broertjes ervan zonder Sten?

Camping De Molenhof

Mijn schoonouders zijn echte campingtypes. Ze staan 3 weken met hun caravan op camping De Molenhof . Deze gezinscamping heeft maar liefst 5 sterren en ligt in Reutum/Weerselo.

Op een groot grasveld staan de caravans in een grote kring. In het midden kunnen de kinderen zich vermaken in de mini speeltuin en hier heb je goed zicht op je kind(eren).

camping de molenhof, batboy

De kinderen vermaken zich in de speeltuin en wij genieten ook. Gelukkig staat er een boom op het grasveld, want een plek in de schaduw was nu echt een must!

camping de molenhof, batboy

Zwemmen

Op de camping is een overdekt zwembad. Een apart gedeelte voor kleine kinderen met een kleine glijbaan en voor de oudere kinderen een glijbaan van 45 meter lang. Er is een buiten zwembad met waterspeeltoestel en een overdekt zwembad met kap die, wanneer het mooi weer is, helemaal open kan.

batboy, camping de molenhof

De jongens stonden te popelen om te gaan zwemmen, want verkoeling konden ze wel gebruiken!

batboy, zwemmen, camping de molenhof

Een rol toiletpapier onder je arm

Als ik aan een camping denk, denk ik altijd aan dat rolletje toiletpapier die je meeneemt onder je arm naar de toiletten. Maar niets is minder waar. Er hangt gewoon toiletpapier! Kun je nagaan hoe lang ik al niet op een camping ben geweest 😉 .

De toiletten zien er netjes en schoon uit. Het enigste wat ik niet kon vinden was papier om je handen af te drogen na het handen wassen.

batboy, camping de molenhof

Logeren op de camping

Sten mocht 2 nachtjes bij opa en oma op de camping blijven. Super spannend natuurlijk, want hij heeft nog nooit in een caravan geslapen. Hij is nog niet eerder ergens alleen wezen logeren, maar als het niet zou gaan zijn we er binnen een half uur.

”Sten wij gaan naar huis”. ”Ja ok doeg!”.

Het was tijd voor ons om naar huis te gaan en Sten achter te laten. Dat vond ik wel moeilijk, want stel dat hij naar mama wil? ”Sten wij gaan naar huis”, riepen we. Hij was aan het spelen, zwaaide een keer ”Ja ok doeg!”.

En toen reden we met z’n viertjes naar huis. Het was heel stil in de auto. ’s Avonds kreeg ik een foto van een uitgetelde Sten.

batboy, logeren op de camping, camping de molenhof

Mini vakantie

Ik weet dat hij in goede handen is, maar toch voelt het raar zonder Sten. Als ik dan foto’s toegestuurd krijg en zie hoe hij aan het genieten is, geniet ik ook van de heerlijke rust die heerst in huis en heb ik ook een mini vakantie 🙂 .

Lees ook: 

Sten vermaakt zich super en kletst opa en oma de oren van de kop. Zij hebben straks vast geen stem meer!

camping de molenhof, batboy

Ben jij mama?

’s Avonds kwam hij thuis en sliep bij aankomst in de auto. Ik tilde hem naar boven en heb hem in zijn eigen bed gelegd. Toen hij even wakker werd zei hij: ”Ben jij mama?” en mompelde hij nog iets over Deon en Brent. Dat wordt morgen raar wakker worden voor hem.

Ik ben benieuwd naar de spannende verhalen! Wanneer ik Deon vraag of hij Sten mist is het antwoord ‘Nee’.

 

Ben jij een ‘campingtype’ of kies je liever voor een andere accommodatie? 

 

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 18 Comments
 1. Mirjam schreef:

  Aah wat lief ‘ben jij mama?’! Ik kan me voorstellen dat het gek was om hem niet thuis te hebben.

 2. femketje schreef:

  Ik vind het wel leuk om bijvoorbeeld een weekje camping te doen maar langer dan dat niet xD

 3. Toen ik zelf nog klein was en ik nog contact had met mijn grootouders ging ik ook altijd mee naar de camping. Mijn grootouders hadden vaste staanplaatsen. Het was altijd een kinderparadijs, want ze stonden op de Beekse Bergen!

 4. Daphne schreef:

  Heel leuk om te lezen, leuk om het vanuit het kind te lezen!

 5. Dyonne Bakker schreef:

  Schattig hoor dat hij zo aan het genieten was! Zelf ben ik niet zo van de camping, maar kan me nog wel herinneren hoe leuk we het altijd hadden vroeger op de camping met het hele gezin.

 6. Marion schreef:

  Kamperen is zeker niet met een toiletrol onder je arm naar het toiletgebouw gaan. Dat is een cliché die tegenwoordig niet meer op gaat. Zeker niet op een vier of vijf sterren camping.
  Maar kamperen met kinderen is zo leuk. Ze zijn lekker buiten, maken snel vriendjes en hebben zo weinig nodig.

 7. Dhini schreef:

  Kamperen met kinderen heb ik nog nooit gedaan. Het lijkt mij leuk om een keertje mee te maken.

 8. Fleur Noot schreef:

  Wat lief en wat fijn dat hij het leuk heeft gehad. Helaas is een camping niks voor mij. Ik vind rust om mij heen heerlijk, en op een camping heb je dat niet helemaal.

 9. Sofie Katelijne schreef:

  Ben zelf nog nooit naar een camping geweest maar zou het ooit wel eens willen doen! Heb er namelijk al toffe verhalen over gehoord 🙂

 10. Vlijtig Liesje schreef:

  Wij hebben wel eens gekampeerd en dat was best oké eigenlijk. Maar we hadden dan wel een stacaravan die meer op een huisje leek.

  Ik kan me voorstellen dat het kaal voelde zonder je zoontje!

 11. TessaC schreef:

  Wat een ervaring voor hem, maar zo te zien heeft hij zich prima vermaakt. Misschien was het voor de ouders meer wennen ;-). Toch fijn dat hij zo een paar dagen even lekker op vakantie kan, fijn zulke schoonouders.

 12. Ah, wat schattig! Leuk dat hij het zo naar zijn zin heeft gehad! Vorig jaar heb ik voor het eerst gekampeerd, maar dat was een ramp en geen goede eerste indruk, dus voorlopig hou ik het lekker bij een huisje 🙂

 13. Blog & Beauty schreef:

  Ik vind kamperen erg leuk, juist met kinderen is het erg leuk.

 14. Bianca Schrijft schreef:

  Vroeger heb ik regelmatig op de camping gestaan, maar dan in een stacaravan. Nu ben ik meer van de hotels, resorts en bungalows. Ik wil wel een keer een glamtent uitproberen.

 15. Ana Rita schreef:

  Ik zou zelf ook niet op vakantie gaan op een camping, heb het idee dat daar niks te beleven valt en mensen daar alleen maar zitten te niksen.. Ik wil juist dingen zien op vakantie!
  Maar kan me voorstellen dat het wel heel leuk is voor kinderen, die vermaken zich wel met heel de dag spelen en zwemmen.

 16. ik vind kamperen persoonlijk helemaal niks maar ik denk dat het met kinderen wel leuk is. ik ben vroeger ook nooit gaan kamperen met mijn ouders

 17. Ik vond kamperen (in een carvan) als kind altijd heel leuk!

 18. Jimmy schreef:

  Zelf ben ik geen camping type. Ook al ben ik vroeger toen ik zelf jong was wel een aantal keer met mijn ouders op de camping geweest. Ik heb mij vermaakt, maar nu zou ik mij gaan irriteren dat je over zand hebt liggen en dat je privacy bijna nihil is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.