crocs, mamablog, batboy

Crocs en vlekken

Het liefst draag ik pumps of andere leuke schoenen met een hakje en een mooie broek met een leuke blouse, maar stiekem loop ik de hele dag op crocs.

Op hakken lopen

Als ik thuis ben kan ik moeilijk de hele dag op hakken lopen in mijn mooie kleren, want met 3 kleine kinderen loop je de hele tijd heen en weer en heb je binnen een paar tel van allerlei soorten vlekken in je kleren.

”Ik ga echt niet op de lelijkerds naar de winkel hoor”

De schoenen met hak doe ik alleen aan als ik de deur uitga. Ik loop namelijk ( ik durf het bijna niet te vertellen ) als ik thuis ben de hele dag op crocs ( het zijn net pantoffels ). I know, ze zijn spuuglelijk en echt ‘not done’, maar ze lopen wel erg fijn! Ik ga echt niet op die lelijkerds naar de winkel hoor 😉 .

Crocs

Ik weet nog dat ik op de markt liep met mijn moeder en toen waren ze net ‘in’. Mijn moeder zei: ”Krystle, die moet je halen dat is handig voor op de boerderij”. Wij woonden in Hengelo namelijk in een boerderijtje en daar was het vaak modderig en al mijn mooie schoenen zagen er niet meer uit. Dus ik dacht: “Ja, mam je hebt gelijk”. En heb ik met grote tegenzin de crocs gekocht. Dat is nu ongeveer 10 jaar geleden en ik heb ze dus nog steeds.

crocs, schoenen, batboy

Mijn oude vertrouwde crocs.

Lelijk

Ik kan ze wel tussen de bloemetjes zetten om het nog een beetje wat te laten lijken, maar eerlijk is eerlijk ze blijven lelijk. Ze hadden deze beter Uggs kunnen noemen.

Soms weet ik gewoon niet meer wat ik moet aantrekken, want ik kan niet eens een broek een dag aan. Ik weet niet wanneer, hoe en wat voor soort vlekken, maar opeens heb je ze in je kleren. Of het nu een spuugvlek van Brent is op mijn shirt of gewoon zomaar een onverklaarbare vlek in mijn broek ze zitten er opeens!

vlek, broek, batboy, kinderen, spuugvlek, spuug, vies, vlekken

Een onverklaarbare vlek ‘opeens’ in mijn broek

Onverklaarbare vlekken

Zoals hier op deze foto bijvoorbeeld. Ik heb echt geen idee hoe die daar ‘opeens’ terecht is gekomen. Ik had ‘m schoon uit de kast gehaald en vlak voordat ik naar school moest zat ie er! En een witte broek kan dus al helemaal niet, want dan lijkt het net of ik zelf de hele dag in de modder heb zitten spelen!

Wist je trouwens dat je de meeste vlekken ( zelfs bloed- en vetvlekken ) heel makkelijk uit de kleren kan krijgen? Zodra ik een vlek zie doe ik er afwasmiddel op en dat laat je dan even intrekken. Daarna kan het in de wasmachine en bij 9 van de 10 keer is de vlek eruit! Simpel, snel en goedkoop!

Wat draag jij het liefst als je thuis bent? Heb je thuis pantoffels aan of heb jij stiekem ook crocs 😉 ?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 11 Comments
 1. Nathalie schreef:

  Binnen loop ik zonder schoenen. Buiten vaak uggs en ik heb ook van die lelijke crocsachtigen.

 2. Shannon Sheila schreef:

  Ik heb stiekem geen crocs thuis 😉 Wel ooit es geprobeerd en ze lopen inderdaad heerlijk! Niet het mooiste schoeisel, maar zalig voor je voeten. Thuis loop ik op mijn slofjes.

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik draag Uggs en ‘Jezus’ Birkenstocks thuis….

  Crocs vind zelfs ik een brug te ver : )

 4. Birgit schreef:

  Hahaha, ik heb ook altijd van die onverklaarbare vlekken en witte broeken hebben bij mij geen lang leven.

  En die Crocs… Tja, die kunnen echt niet hoor! :p

 5. Birkenstock teenslippers. ..

  En met mijn gekwetste teen geen pumps voor mij nu….

 6. […] dat natuurlijk wél geweldig. Maar ik zie mijzelf niet met een rolletje toiletpapier op mijn crocs naar de toiletten lopen. Wel gingen we even op bezoek bij opa en oma die op camping De Molenhof […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange