zwembad, loungeplek, hut

Maak van een zwembad een heerlijke loungeplek

Dit is wel een hele makkelijk DIY, want er komt geen schaar of lijm aan te pas! Iedereen heeft wel een lekkere loungeplek nodig om even heerlijk relaxed te liggen in de tuin, ook de kinderen. Zo’n plek creëer je heel gemakkelijk zelf van een zwembad en kinderen vinden het geweldig! 

Loungen in de tuin

Lekker in de tuin met een boek, muziek luisteren, gamen op de tablet of gewoon genieten van het mooie weer. Je moet het jezelf natuurlijk wel comfortabel maken en wat is er dan fijner om heerlijk relaxed te liggen. Een ligstoel is dan zeker een uitkomst, maar met een groot gezin heb je aan één stoel niet genoeg.

Maak daarom zelf een heerlijke plek waar je kunt fijn kunt liggen. Deze loungeplek maak je heel eenvoudig zelf  van een zwembad en er passen makkelijk meer mensen in.

Van zwembad tot loungeplek

Voor deze heerlijk loungeplek heb je niet veel nodig en het resultaat is echt super! Ik heb een opblaasbad gekocht van 183x33cm. Dit is een perfecte maat, want de jongens kunnen er prima in liggen en ik ook!

zwembad, tuin

Dit heb je ook nodig

 • Waslijn
 • Wasknijpers
 • Lakens
 • Dekens
 • Kussens

Een plek in de tuin

Ik zocht een lekkere schaduwplek op in onze tuin en spande een waslijn tussen twee bomen waar je de lakens aan op moet hangen.

Het zwembad heb ik opgevuld met dekens zodat het lekker zacht is. Gooi er wat kussen in en klaar is je loungeplek! Om het nog iets gezelliger te maken heb ik aan de waslijn nog een schelpenslinger en een dromenvanger opgehangen.

loungeplek, tuin, zwembad

loungeplek

Uiteraard eerst zelf testen en werkelijk waar, wat een heerlijke plek in de tuin! Aan de achterkant is het open. Zo waait er nog een lekker briesje door en is het zeker niet warm. Ook heel goed te doen om er met z’n allen in te gaan liggen…..

tuin, zwembad

of alleen met je tablet…..

tuin

Dé ultieme loungeplek

Van een zwembad maak je dus heel snel, makkelijk én voordelig je eigen loungeplek in de tuin. De jongens vinden het helemaal geweldig en willen er zelfs in slapen. Ook dat is trouwens erg leuk om te doen: kamperen in de tuin. Zet er dan nog een zwembad bij en je eigen mini camping is klaar!

 

 

 

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Frederique schreef:

  Dit ziet er zo gezellig uit. Echt heel leuk én best makkelijk te doen ook. Met dit weer misschien óók een zwembad ernaast?

 2. Nathalie H schreef:

  Leuk plekje geworden en je hebt het ook zo weer opgeruimd als er slecht weer aankomt.

 3. www.Glamview.nl schreef:

  Wat een leuk idee, bovendien voor kinderen echt een hele leuke bezigheid.

 4. Manon schreef:

  Wat een onwijs leuk en origineel idee! Heerlijk plekje lijkt me zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.