alles in 1 pakket

Redenen om te kiezen voor een alles in 1 pakket

Internet, tv en bellen, we kunnen echt niet zonder en vooral als je kinderen thuis hebt zijn deze drie echt essentieel. Met een groot gezin waar ook de kinderen gretig gebruik maken van het internet en de televisie is het verstandig om een alles in 1 pakket aan te schaffen. 

Wat is alles in 1

Alles in 1 bestaat uit internet, tv en vast bellen. Voor ons als gezin zijn deze drie echt essentieel. Naarmate de kinderen ouder worden, wordt er van het internet ook steeds meer gebruik gemaakt. Is het niet voor school dan wel voor het gamen. Tv kijken is ook niet meer weg te denken en vast bellen ook niet, want ook al heeft bijna iedereen een mobiele telefoon waarmee je altijd en overal bereikbaar bent, een vaste lijn is zeker geen overbodige luxe. Daarbij hebben de kinderen geen mobieltje en zo kunnen zij ook bellen met bijvoorbeeld opa en oma.

Redenen om een alles in 1 pakket aan te schaffen

Je wilt je maandelijkse lasten natuurlijk zo voordelig als kan, want alles is al duur genoeg. Bellen, tv kijken en internetten dat willen we maar al te graag en dan zo goedkoop mogelijk. Met een alles in 1 pakket ben je verzekerd van optimale kwaliteit en lage maandlasten, een win-win situatie dus waar jij als gezin van kan profiteren.

Zelf je pakket samenstellen

Ideaal om zelf je pakket voor alles in 1 samen te stellen, want jij weet precies aan welke eisen je pakket moet voldoen. Ben je erachter gekomen dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt? Geen probleem, want je kan jouw pakket maandelijks kosteloos aanpassen.

Internet

Snel internet is wel een pré, helemaal als je er met meerderen thuis gebruik van maakt. De één heeft het nodig voor school, de ander voor werk en dan hebben we internet nog nodig voor ontspanning zoals bijvoorbeeld gamen.

Overal tv kijken

Tv kijken is ook niet meer weg te denken en zo heb ik ook mijn favoriete programma’s. Zelf als je op vakantie bent in het buitenland kun je nog je favo programma kijken met een handige tv app. Heb je een programma gemist en baal je daar ontzettend van? Dan kun je het ook je nog terugkijken.

Vast bellen

Onlangs hebben wij weer een nieuwe vaste telefoon aangeschaft, omdat onze oude het had begeven. We moesten het even zonder vaste telefoon doen, maar dit is ons helemaal niet goed bevallen. Naast de mobiele telefoon maken we ook veel gebruik van de vaste lijn. Daarbij hoeft niet iedereen mijn mobiele nummer te hebben en zijn we bereikbaar voor bedrijven en school op onze vaste lijn. Daarnaast heeft een vaste telefoon nog een paar voordelen:

 • Nooit geen slecht bereik
 • Voordeliger telefoneren
 • Thuis ben je altijd bereikbaar

Vast bellen zit in het alles in 1 pakket en is ook nog eens voordelig. Vaak betaal je niet per minuut, maar per seconde. Zo voorkom je dus ook nog eens een hoge telefoonrekening van je mobiele telefoon!

alles in 1 pakket

Win-win situatie

Een pakket is natuurlijk altijd voordeliger en als je optimaal gebruik maakt van deze drie is een alles in 1 pakket dé oplossing. Er zijn ook andere pakketten die bestaan uit internet en tv, mocht je geen vaste telefoon nodig hebben. Dan kun je kiezen voor alleen internet of een combinatie van mobiel bellen en internet thuis. Schrijf op wat jouw persoonlijke wensen zijn en waar jouw pakket aan moet voldoen en je stelt makkelijk en eenvoudig je alles in 1 pakket samen.

 

Maak jij ook veel gebruik van een vaste telefoon en zou jij een alles in 1 pakket aanschaffen?

 

 

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
 1. Tessa schreef:

  Ik ben geen fan van alles in een pakketen. Ik heb geregeld dat met het warme weer het internet uitvalt en dan ook gelijk de vaste lijn.

 2. Marion schreef:

  Sinds we verhuisd zijn hebben we geen vaste telefoonlijn meer en bellen dus alleen nog mobiel.
  Voor TV en internet hebben we een alles-in-een pakket.

 3. Lindaschrijfthetop schreef:

  De vaste telefoon wordt alleen gebruikt door oude ooms en tantes. Wij doen alles via de mobiele telefoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.