kijktip, cartoon network, we baby bears

Kijktip op Cartoon Network: We Baby Bears

Goed nieuws voor de fans van de drie berenbroers Grizz, Panda en Ice Bear, want vanaf  18.04.2022 is er een gloednieuwe serie te zien op Cartoon Network van de berenbroertjes in hun jongere jaren We Baby Bears. Lees hier alles over hun avonturen én maak kans op een Cartoon Network pakket vol met geweldig leuke goodies!

Kijktip op Cartoon Network

We Baby Bears geproduceerd door Cartoon Network Studios, is de spin-off van de populaire Cartoon Network serie We Bare Bears. Deze gloednieuwe serie volgt de geliefde broertjes Grizz, Panda en Ice Bear in hun jongere jaren. Ze reizen in een magische doos naar fantastisch nieuwe werelden, opzoek naar een plek die zij thuis kunnen noemen.

berenbroertjes, cartoon network

De magische avonturen van de berenbroertjes Grizz, Panda en Ice Bear

Grizz, Panda en Ice Bear zijn geadopteerde berenbroers. Grizz is de oudste broer en de leider en wil met iedereen vrienden maken. Panda is de middelste broer. Hij heeft altijd zijn smartphone bij zich, is geïnteresseerd in social media en internetvriendinnen te krijgen (met weinig tot geen succes) en is vegetariër. Ice Bear is de jongste, de langste, meest volwassen (en blijkbaar de slimste). Hij is een ervaren chef-kok die het grootste deel van de tijd zijn hoofd koel weet te houden, maar heeft een fobie voor komkommers.

We Baby Bears is een serie dat kinderen meteen in hun harten zullen sluiten, door de aandoenlijke maar tegelijkertijd zeer avontuurlijke baby beren. Het lukt Grizz, Panda en Ice Bear maar niet om hun perfecte thuis te vinden. Hoe goed hun bedoelingen ook waren, ze maakten het leven zuur van de laatste verhuurder. Een wens doen bij een vallende ster lijkt hun redding, want hun baby beer box wordt getransformeerd in een magisch voertuig dat hen naar fantastische werelden brengt. Dit is het begin van hun avonturen opzoek naar een perfect thuis. Onderweg ontmoeten ze nieuwe vrienden, leren ze een paar lessen en ontdekken ze dat hun ”thuis” overal kan zijn, zolang ze maar samen zijn.

Kijk vanaf 18 april doordeweeks om 15:25 uur naar Cartoon Network en ga mee met de beren op hun kleurrijke en spannende avonturen als ze feesten met piñata’s voor Fiesta Day, varen op de zeeën met piraten en terug teleporteren naar de middeleeuwen om te leven als koningen.

Maak kans op een Cartoon Network pakket

Kan je niet wachten om samen met de schattige babybeerbroertjes hun avonturen te beleven op Cartoon Network? Om je alvast in de stemming te brengen mogen wij iemand blij maken met een super leuk pakket vol geweldige goodies! Wat erin zit, is een verassing, maar ik kan je verklappen dat het magisch is! *Hoe je kans maakt lees je hieronder:

 • Volg Batboy op Facebook en/of Instagram.
 • Like en deel dit bericht openbaar.
 • Reageer hieronder (met een geldig mailadres) en vertel ons waar en met wie je zou reizen als je in een magische doos naar een plek overal ter wereld naartoe kan gaan.
 • Daarnaast vinden we het erg leuk wanneer jij als winnaar ons een foto stuurt met het gewonnen pakket.

De winactie loopt van 04.04.2022 t/m 11.04.2022 . Daarna word de winnaar bekend gemaakt.

Gefeliciteerd ***Sonja van Hoesel***

*Je maakt alleen kans wanneer je aan alle voorwaarden voldoet.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 9 Comments
 1. elisabeth maria martina schreef:

  samen met mijn jarige kleinzoon ga ik graag op deze bijzondere reis

 2. Frederique schreef:

  Die beertjes zijn zo leuk. Mijn kinderen zijn ouder nu maar ze hebben onlangs afgesproken dat ze samen een tattoo gaan nemen, ieder 1 van die beertjes, als herinnering aan vroeger 🙂

 3. Linda schrijft 't op schreef:

  Wat een leuk winpakket om al vast in de stemming te komen van de beertjes. Ik denk dat veel kinderen daar plezier van zullen hebben.

 4. Marian B schreef:

  Leuk voor de kinderen! Als wij een magische doos zouden hebben zouden we samen als gezin naar Australië gaan om familie te bezoeken en het mooie land gaan ontdekken.

 5. Cindy Framke schreef:

  Wat leuk! De serie ken ik nog niet. Maar lijkt me superleuk voor mijn jongste dochtertje. Ik zou reizen in een magische doos met mijn dochtertjes. Oke manlief mag ook mee haha. We zouden dan reizen naar Disneyland Parijs. We zijn er jaren geleden ( in 2014 ) als eens geweest. Maar toen was onze middelste dochter nog heel klein ( 7 maanden ) dus zij heeft het niet echt bewust meegemaakt. En onze jongste dochter van nu 3 jaar is er nog nooit geweest.

 6. Rory schreef:

  Wat een leuke serie! Ik denk dat mijn meisje dit wel heel leuk vindt om te kijken. De wedstrijd laat ik aan mij voorbij gaan en gun ik aan je lezers. Ik merk dat Mila heel veel verschillende soorten series leuk vindt om te kijken. My Little Pony heeft ze volgens mij wel vijf keer gezien (alle seizoenen). Ik begrijp zelf niet zo goed hoe je dat zo vaak kan zien (een serie in het algemeen bedoel ik) maar kinderen hebben dat vaker. Succes met de winactie!

 7. Sherry schreef:

  Ah wat leuk dit. Ik zou willen reizen naar Australië. Ik wil graag een kangeroe zien.
  Ik doe mee met de winactie.

 8. Linda Smeets schreef:

  Wat een enorm leuk pakket!
  Ik zou samen et mijn dochter naar Lapland/de Noordpool willen reizen. Dat lijkt ons ontzettend magisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.