nieuwe series

Deze nieuwe series zijn er in augustus te zien op Boomerang

Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie. Wij brengen je graag op de hoogte van de nieuwe series die er te zien zijn in augustus. Vertel ons wat de favoriete serie van jouw kind is en maak daarbij kans op een Boomerang pakket!

Boomerang is voor het hele gezin

Boomerang is dé tv zender voor het hele gezin. Met gloednieuwe afleveringen van de meest geliefde en tijdloze cartoons, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De plek dus voor al je favoriete kinderprogramma’s zoals Tom & Jerry, Scooby-Doo, Looney Tunes, Thomas de Stoomlocomotief. Mr. Bean, Oddbods en Grizzy and the Lemmings.

Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier en richt zich op kinderen van 4 t/m 9 jaar en hun familie. In Nederland is de zender onder meer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta.

Nieuwe series in Augustus

Bij een nieuwe maand horen natuurlijk ook nieuwe series van jouw favoriete programma. In augustus kun jij je hart ophalen met nieuwe avonturen van:

Grizzy en de Lemmings op Wereldreis| vanaf 13 augustus

nieuwe series, augustus

Nadat de Lemmings het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen op zijn kop te hebben gezet, gaan Grizzly en de Lemmings op wereldreis en ze nemen jou mee. Ze maken niet alleen steden onveilig, maar ook het reizen is vol avontuur. Houden ze het met elkaar uit of zetten de Lemmings ook buiten de Canadese bossen de boel op stelten? Dit wordt weer lachen geblazen.

Grizzy en de Lemmings op Wereldreis zie je vanaf 13 augustus ieder weekend van 13:00 uur – 15:00 uur, alleen bij Boomerang!

Tom & Jerry en Scooby-Doo Zomerplezier | Iedere dag

Augustus

Nu het lekker weer is buiten, is het de hoogste tijd voor zomerplezier met de nodige lol en mysteries. Bekijk verschillende films en marathons van onder andere Be Cool, Scooby-Doo!, The Tom and Jerry Show en Tom and Jerry in New York. Dat wordt gegarandeerd lachen met de hele familie.

Lach mee met Scooby-Doo en Tom & Jerry, iedere schooldag en in het weekend om 08:30 uur, alleen bij Boomerang.

Power Players

Weet je zeker dat als je speelgoed nog op dezelfde plek ligt waar je het vanmorgen hebt achtergelaten? De jonge Masko kan veranderen in levend speelgoed. De armbanden die hem deze krachten geven, moet hij uit de handen zien te houden van het kwaad; gevaarlijk speelgoed dat ook tot leven wil komen.

Ga mee op avontuur met Masko en zijn vrienden in Power Players. Vanaf 8 augustus elke dag te zien om 07:00 uur, alleen bij Boomerang!

Thomas de Stoomlocomotief

Stap aan boord en ontdek de mini afleveringen van Thomas de Stoomlocomotief. In deze 2 minuten durende afleveringen neemt Thomas de Stoomlocomotief je mee op een kort avontuur langs verschillende culturen, perrons en ontmoet hij nieuwe locomotieven samen met zijn vriendjes.

De gloednieuwe korte afleveringen van Thomas de Stoomlocomotief  zie je vanaf 8 augustus.

Win een Boomerang pakket

Super veel leuke nieuwe series in de maand augustus op Boomerang en om dat te vieren geven wij 2X een Boomerang pakket weg bestaande uit:

 • 2x Notebook
 • Pen
 • Magneet
 • Etui-set
 • Scooby-Doo Rietje

Zo maak je kans:

 • Like de Facebookpagina van Batboy en/of volg ons op Instagram.
 • Deel dit bericht openbaar.
 • Vertel ons wat de favoriete serie van jouw kindje op Boomerang is.

De winactie loopt t/m 20.08.2022 . Daarna worden de winnaars bekend gemaakt.

 

Gefeliciteerd Wietske van Loon & Greetje Meubis

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
 1. Marian B schreef:

  Leuk voor de kinderen! Mr Bean en Tom & Jerry vindt mijn zoon leuk, mijn dochter vindt Grizzy en de Lemmings erg leuk.

 2. Linda Smeets schreef:

  De favoriet van onze dochter is Tom & Jerry. Daarnaast vindt ze Mr. Bean ook heel erg leuk! 🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.