films, series, netflix, tv

Leuke films en series voor kinderen op Netflix

Met zijn broertjes in de buurt kan hij geen tv kijken, want die maken te veel lawaai en dan kan hij er niks van verstaan. Zodra ze in bed liggen gaat Netflix aan en kijkt hij graag naar een film of serie. Dit is zijn top 4 favoriete films en series.

Film en series op Netflix

De jongste twee kijken graag naar Power Rangers of Paw Patrol, maar daar doe je Deon geen plezier mee. Eerder deelde ik de top 10 films waar hij graag naar kijkt op Netflix, maar nu hij deze films al meerdere keren heeft gezien is het tijd voor iets anders. Op dit moment is dit zijn top favorieten.

Creeped Out

Na de serie Kippenvel tig keer te hebben gezien, kijkt hij nu graag naar de serie Creeped Out. Dit zijn korte filmpjes van ongeveer 20 minuten en geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Erg spannend en soms ook een beetje griezelig. Hij kan er geen genoeg van krijgen en ik ken ze nu ook allemaal.

Snoopy Peanuts

Hij houd niet erg van tekenfilms, maar omdat Snoopy een favoriet van hem is moet hij de film natuurlijk wel zien. Zelf vond ik hem niet zoveel aan, maar Deon vond hem erg leuk.

Simpsons

Ook The Simpsons vind hij erg leuk en kijkt vaak op tv naar de korte filmpjes. Toen hij zag dat de film op Netflix stond moest hij dat natuurlijk zien en wat is hij leuk. Wij hebben echt in een deuk gelegen! Het hardst moest Deon lachen toen Bart in zijn blootje op zijn skateboard aan het rijden was, maar er zitten nog veel meer hilarische stukken in. Wat ons betreft een echte aanrader.

netflix, tv, films

Het leven van een loser (Diary of a Wimpy kid)

Deon zijn oog viel laatst op een boek genaamd ”Het leven van een loser” en toen hij daarna op tv zag dat hier ook films van zijn wilde hij die natuurlijk graag zien. Er zijn op dit moment twee delen op Netflix te zien en ze zijn beiden erg grappig. Het gaat over een jongen die altijd pech heeft. Met z’n drieën kijken we ernaar en het is echt super leuk en komisch.

Nog meer films kijken? Bekijk hier de top 8 favorieten van dit moment.

 

Naar welke films of series kijkt jouw kindje graag op Netflix?

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Natascha schreef:

    Leuk om weer wat inspiratie op te doen. Hier is Juf Roos favoriet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.