tafelvoetbal, spelletjes, mini speeltafel

Gegarandeerd speelplezier met deze mini speeltafels voor op tafel

Is je kindje niet zo van de bordspellen, maar wel in om gezellig een spelletje te spelen aan tafel? Wat dacht je dan van een mini speeltafel voor op tafel. Bij Lidl kocht ik een mini tafelvoetbal van het merk Playtive en dit is bij ons thuis een groot succes.

Mini speeltafels voor op tafel

Speeltafels zoals biljart, tafeltennis of tafelvoetbal zijn erg leuke spellen, maar hiervoor moet je wel ruimte hebben in huis. Een mini speeltafel is dan een goede oplossing en hierin is veel keus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mini sjoelbak, airhockey, pooltafel, golf of kegelbaan? Hiervoor heb je geen grote ruimte nodig, maar je zet je mini speeltafel gewoon op tafel, ideaal toch?!

Tafelvoetbal

Bij Lidl zijn verschillende mini speeltafels te koop:

  • Airhockey
  • Tafelvoetbal
  • Biljart
  • Tafeltennis

Ik kocht voor Sten (5 jaar) een mini tafelvoetbal die je zelf eenvoudig in elkaar kunt zetten. De tafelvoetbal is ongeveer 30,5 x 9,5x 50,5 cm (b x h x d) en hier zitten twee balletjes bij en montagemateriaal.

Tafelvoetbal is erg leuk en de spelregels zijn eenvoudig voor kinderen. Wat echter niet mag is het alsmaar ronddraaien van een stang om zo te scoren. Nooit geweten hoor, want zo speelde ik vroeger wel eens een potje ­čśë .

mini, speeltafels, tafelvoetbal

Kwaliteit

Deze mini speeltafel is van goede en stevige kwaliteit en licht in gewicht, dus makkelijk mee te nemen. Ook al is de tafel klein je kunt er prima (zittend) mee voetballen. Sten vind de tafelvoetbal helemaal geweldig en dit is een grote hit hier in huis. Zelf ben ik niet zo van de voetbal, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dit dan wel weer erg leuk vind om te doen (ook zonder het alsmaar ronddraaien van de stangen).

Met een mini speeltafel heb je gegarandeerd veel speel plezier.

mini, speeltafel, mini speeltafel

 

Wat is het favoriete spelletje van jouw kindje?

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.