netflix films, jongens films, series, kinderfilms

De top 8 favoriete films op Netflix van de jongens

De jongens kijken graag voordat ze naar bed gaan of als ze zich vervelen een serie of film op Netflix. Onlangs zijn er weer een paar favorieten bijgekomen en dit zijn de favoriete Netflix kinderfilms van de jongens op dit moment. Ze zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

De favoriete Netflix kinderfilms

Helaas blijven niet alle films en series eeuwig op Netflix staan. Dit tot grote teleurstelling van Deon, want hij heeft zo zijn favorieten. Maar gelukkig zijn er ook weer nieuwe films en series toegevoegd op Netflix. Het liefst kijkt hij naar echte films en dan graag in het Engels. Als er een film in het Duits is wil hij het al helemaal niet zien. En nee, ik vind Duitse films ook niet leuk om naar te kijken.

De meeste Netflix kinderfilms uit deze top 8 zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder.

The sleepover

Een leuke avonturenfilm voor kinderen vanaf 6 jaar. Ook als ouder zijnde is deze film erg leuk om naar te kijken. Het gaat over een gezin met 2 kinderen die ontdekken dat hun moeder een voormalige dief in getuigenbescherming is. Ze wordt gedwongen om nog een laatste klus te doen en samen gaan ze voor één nacht de klus klaren. De film bevat humor en actie en duurt 100 minuten.

Pee-Wee’s Big Holiday

Je moet hier wel van houden, want het is een beetje een rare, flauwe film. Deon heeft hem al een paar keer gezien en ik heb natuurlijk mee gekeken, maar hoe vaker ik hem zie, hoe leuker ik hem vind.

Pee-Wee ontmoet tijdens zijn reis een man (gespeelt door Joe Manganiello ook bekend van The Sleepover) die hem uitnodigt om naar zijn feestje in New York te komen. Tijdens zijn reis naar New York ontmoet Pee-Wee verschillende mensen met wie hij bijzondere avonturen beleeft. De film is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en duurt 89 minuten. Wij vinden hem erg grappig, maar je moet er wel van houden.

De wonderlijke wereld van Gumball

Dit is de enigste tekenfilmserie wat Deon echt hilarisch vind en zelf vind ik het ook wel grappig. Er zit humor in en grappig figuren zoals het gezin van Gumball (een blauwe kat) welke bestaat uit een vader (een lui, dik, roze konijn), moeder (een strenge blauwe kat), zusje van Gumball (roze konijn) en Darwin, een geadopteerde broer (een vis met benen).

Gumball en Darwin veroorzaken vaak onheil bij hun familie en op hun school. De serie bevat humor en is geschikt voor kinderen vanaf  6 jaar.

Little man

Dit is een vreselijke film en snap niet dat er mensen zijn die dit geweldig vinden. Deon en Sten vinden het helemaal leuk én nog grappig ook. Zelf kan ik er echt niet naar kijken, maar heb de film toch al een paar keer (half) gezien, omdat de jongens hem zo leuk vinden.

Het gaat over een lilliputter en zijn vriend die een diamant hebben gestolen. Wanneer de politie achter hen aangaat stoppen ze de diamant bij een toevallige voorbijganger in haar tas en achtervolgen haar en haar man naar huis. Om de diamant terug te krijgen vermomd de lilliputter zich als baby en hij wordt liefdevol opgenomen in het gezin. De jongens vinden het erg komisch en blijven lachen, ik irriteer me eraan en vind het verschrikkelijk om naar te kijken.

De film is geschikt voor kinderen vanaf  6 jaar en duurt 90 minuten.

Middle School; The Worst Years Of My life

Een leuke humoristische film die we onderhand ook al zeker 5 keer hebben gezien. De film is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en duurt 92 minuten.

Het gaat over een jongen genaamd Rafe (die erg goed kan tekenen) en zijn beste vriend Leo. Ze zitten op een middelbare school waar heel veel strenge regels gelden. Wanneer de schooldirecteur het tekenboek van Rafe vernietigd, neemt hij samen met zijn vriend Leo wraak door elke dag een schoolregel te overtreden. Een hele leuke film en zeker een aanrader om samen naar te kijken.

Pants On Fire

Deze film is geschikt voor alle leeftijden en duurt 85 minuten.

Jack is een hele goede en sympathieke leugenaar en zijn leven bestaat uit alleen maar leugens. Totdat zijn leugens op een dag waarheid worden en dan zit er nog maar één ding op. Een film met humor en zeker ook een aanrader om naar te kijken!

The Main Event

Gaat over een jongen van 11 jaar (Leo) die een magisch masker vind welke hem superkrachten geeft. Leo besluit om met het masker op mee te doen aan worsteltoernooien en met hulp van zijn oma zetten ze alles op alles om ervoor te zorgen dat hij een superster wordt.

De film is geschikt voor kinderen vanaf  6 jaar en duurt 101 minuten.

The Goonies

The Goonies is een film uit 1985 en is één van de favoriete Netflix kinderfilms van Sten. Dit komt denk ik door het ‘enge’ figuur die een misvormd hoofd heeft en slecht kan praten. Eigenlijk is hij helemaal niet eng is, maar juist heel erg lief.

De Goonies zijn een groepje jongens. Zij vinden een schatkaart van piraat Eénoog Willy en gaan op avontuur. Tijdens dat avontuur worden ze achterna gezeten door schurken en beleven de gekste avonturen. De film wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 9 jaar en duurt 110 minuten.

 

Welke Netflix kinderfilms zijn bij jullie thuis favoriet?

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 16 Comments
 1. Wat een leuke films hebben je mannen gekeken? Wat is jouw favoriet op netflix?

 2. Cynthia schreef:

  Leuk om te lezen wat ze leuk vinden. Ook films uit 1985! Wij zitten nog in de Paw Patrol en Brandweerman Sam fase. 😉

 3. Caroline schreef:

  Mijn kinderen zijn al volwassen maar vroeger was Het Huis Anubis echt favoriet. Maar toen bestond Netflix nog niet.

 4. Tania schreef:

  Mijn zoontje kijkt vooral tekenfilms eigenlijk. is ook pas 3,5

 5. Deborah schreef:

  Ben zelf niet zo’n netflix kenner, maar zo te lezen hoeven de jeugdigen onder ons zich niet te vervelen met al deze series. Fijn voor als de dagen wat druileriger gaan worden.

 6. Nicole Orriëns schreef:

  Mijn kinderen zijn inmiddels pubers en kijken zaken als Stephen King’s It!

 7. Manon schreef:

  Heb je De Boefjes al aan ze laten zien? Echt een film van vroeger. Staat nu op Netflix, met Darla en Alfalfa <3

 8. Wij hebben geen netfl8x maar ik denk dat ik eerdaags ook maar over ga, vooral als er ook leuke dingen voor kids op staan.

 9. Daisy schreef:

  Hier worden vooral meisjes films en series gekeken zoals Spirit:-)

 10. Frederique schreef:

  De kinderen waren helemaal weg van De wonderlijke wereld van Gumball toen ze jonger waren. Ik kan er nog steeds erg om lachen wanneer ik het toevallig zie voorbijkomen. En jaaaaa, the Goonies, tijdloos!

 11. Wendy schreef:

  Wat fijn zo’n lijstje. Wij kennen er nog geen één van, dus eens kijken welke we op de volgend opblijfavond gaan kijken!

 12. KoolFamily schreef:

  Hier geen Netflix meer, op het einde vonden we er niets meer aan, maar dat is blijkbaar verbeterd.

 13. rachel schreef:

  die van mij zou al groot maar de goonies …joe, jeugdsentiment hoor 😀

 14. Els Black schreef:

  hier vinden de jongens the sleepover ook erg leuk, verder kijken ze graag naar spongebob.

 15. Saskia schreef:

  Voor mijn zoon zijn de films van Mees Kees en De Spongebob film favoriet.

 16. Heidi schreef:

  • Lijk me fijne films te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.