beren, we baby bears

Maak kans op een super gaaf We Baby Bears pakket!

De cartoon serie We Baby Bears is vanaf 19 juni terug met nieuwe afleveringen op Cartoon Network! Deze grappige, avontuurlijke serie gaat over drie kleine beren die de wereld ontdekken en allerlei leuke avonturen beleven. Wil jij de avonturen samen met de Baby Bears beleven? Doe dan mee met de winactie, want wij mogen 2 super leuke pakketten weggeven!

We Baby Bears

We Baby Bears, geproduceerd door Cartoon Network Studios, is de spin-off van de populaire Cartoon Network serie We Bare BearsDe berenbroertjes Grizz, Panda en Ice Bear beleven allerlei leuke, grappige en spannende avonturen. We Baby Bears is is een serie dat kinderen meteen in hun harten zullen sluiten, door de aandoenlijke maar tegelijkertijd zeer avontuurlijke baby beren.

Leuke feitjes over beren

1. Beren zijn echte slaapkoppen. Tijdens hun winterslaap kunnen ze soms wel 6 maanden lang slapen. In deze periode vertragen ze dan ook de stofwisseling waardoor ze hun energie kunnen besparen voor wanneer ze weer uit hun winterslaap komen om weer verder te reizen.
2. Wist je dat beren een uitstekende neus hebben waardoor ze hun favoriete voedsel, zoals bessen, noten en zelfs vis en vlees, van mijlenver kunnen ruiken en ze graag naar rivieren en meren zwemmen om te genieten van hun heerlijke maaltijd?
3. Als je van beren leren kan, kan ook andersom. Beren zijn namelijk erg slim en kunnen gemakkelijk dingen leren. Met zo’n goed geheugen kunnen ze makkelijker onthouden waar ze hun eten hebben gevonden om later weer terug te gaan voor meer. In feite hebben wetenschappers zelfs ontdekt dat beren eenvoudige wiskundige problemen kunnen oplossen.
4. Beren zijn vaak in tekenfilms te zien en worden daar vaak afgebeeld als vriendelijke en grappige dieren. Maar pas op, in het echt kunnen beren gevaarlijk zijn en moet je altijd voorzichtig zijn als je ze tegenkomt!
5. Beren zijn erg sterk en kunnen dingen tillen die soms meer dan 4 keer hun eigen gewicht wegen. Ook zijn ze behoorlijk behendig en kunnen ze een topsnelheid rennen van 65 km per uur!
6. Grizzly beren, één van de meest beste beersoorten wil het liefste zo vies mogelijk ruiken. Dit doet hij namelijk omdat hij zijn eigen geur wil maskeren voor zijn prooi.
7. Beren houden dus echt van honing! Dit komt omdat het rijk is aan suikers en calorieën, wat een belangrijke bron van energie is voor hen. Ze kunnen de zoete geur van honing van ver detecteren en gebruiken hun klauwen om bijenkorven open te breken om bij de honing te komen.

Winactie: Maak kans op een We Baby Bears pakket

We Baby Bears is een leuke en avontuurlijke cartoonserie op Cartoon Network over drie kleine beren die de wereld ontdekken. Vanaf 19 juni zijn er elke werkdag nieuwe afleveringen te zien om 15:45 uur op Cartoon Network.

Om dit te vieren mogen wij 2 mensen blij maken met een super gaaf We Baby Bears pakket ! Hieronder lees je hoe je kans maakt op dit beren pakket:

 • Volg en like de Facebookpagina van Batboy of  onze Instagram.
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op onze Facebookpagina en vertel wat jouw favoriete soort beer is.
 • Like en deel dit bericht.

De winactie loopt van 12.06.2023 t/m 18.06.2023. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt.

 

Gefeliciteerd:

Esther Plakke Lenny Wibbelink 

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 25 Comments
 1. Anja schreef:

  Dol op beren maar de panda zou ik nog graag in het echt zien

 2. Jessica schreef:

  Wij zijn vorige week naar de dierentuin geweest en de kids waren onder de indruk van twee pandas en wilden niet naar huis voordat ze allebei een pandabeer hadden dus hun favoriet is de pandabeer en die mochten dan ook gelijk mee in bed slapen

 3. Bianca schreef:

  kleine ijsbeertjes zijn geweldig schattig, maar de rode panda’s zijn ook heel komisch dus die zijn favoriet bij de kids.

 4. Betty schreef:

  Knuffel teddy beer vind ik de liefste
  Ik maak graag kans voor mijn kleinkinderen

 5. Stephanie Leijer schreef:

  Wat onwijs leuk. Hier thuis een ware knuffel liefhebber. En een pandabeer zit nog niet in zijn collectie 🙂

 6. Cheryl Van de loo schreef:

  mijn favoriete beer is een koalabeer

 7. Lenny schreef:

  troetelberen zegt mijn dochter als eerste en daarna Maleise beren

 8. Miranda Hong schreef:

  De panda is de favoriete beer van mijn zoons, omdat ze net zoals hen Chinees zijn. En ze lijken er stiekem ook een beetje op, nu hun gezichtjes gebruind zijn en de contouren van hun brillen niet, hihihi.

 9. Jacqueline van de Manakker schreef:

  Hier zijn de koalaberen favoriet, zo lief

 10. Esther schreef:

  Wij zijn dol op ijsberen! Vooral in de zomer! 🙂

 11. Claire schreef:

  Wat een leukerds allemaal! Wij doen graag mee voor onze knuffelbeertjes.

 12. Thomas Geurts schreef:

  Onze favoriete beer is de grizzly! Want die is stoer en mooi en heeft de gaafste naam…

 13. Hendrina schreef:

  De favoriete beer van mijn kinderen is de koalabeer. Ze kijken er graag filmpjes over en willen graag naar Australië om ze daar eens te zien.

 14. Esther Plakke schreef:

  Onwijs leuk! ❤ Duim graag mee voor mijn neefje. Gek op Panda.

 15. Mariska juurlink schreef:

  dol op beren. de panda is favoriet

 16. Doortje schreef:

  Mijn kleinkindjes vinden de ijsbeer zo mooi, in de dierentuin willen ze die het eerst bezoeken!

 17. Patricia Bouthisma schreef:

  mijn favoriete beren zijn ijsberen. Ze zien er zo indrukwekkend uit, met hun witte vacht. ik vind het zo’n grappig idee dat hun huid juist zwart is. De favoriet van onze zoon is de Panda beer. Zijn grootste vriend is Pando, een knuffelpanda. Die gaat overal mee naar toe en krijgt de avonturen van Jaxx het eerst te horen.

 18. Marja Legius schreef:

  Mijn favoriete Beertjes zijn mijn kleindochtertjes die met hun achternaam De Beer heten

 19. Marian B schreef:

  Leuk! De panda staat bij mijn dochter op 1.

 20. Jolijn schreef:

  Teddybeer is favoriet!

 21. Sherry schreef:

  De panda is mijn favoriet ik heet Sherry op Fb ik volgde je er al.

 22. Sherry schreef:

  De panda is mijn favoriet ik heet Sherry op Fb ik volgde je er al.

 23. Nicky schreef:

  De panda is ook hier favoriet bij ons zoontje van alweer ruim 2 jaar

 24. Anouk schreef:

  Ik maak graag kans!! 😍

 25. Anouk schreef:

  Ik maak graag kans!! 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.