batboy, vakantie vieren, eet smakelijk

Vakantie vieren

Om de vakantie in te leiden vieren we dit door gezellig met ons vijven uit eten te gaan. De kinderen mochten kiezen en kozen voor kip, daarna natuurlijk een heerlijk toetje! De autoritjes zijn altijd leuk, want wij hebben allemaal Micheal Jackson fans in de auto!

Vakantie vieren

Nick heeft vakantie en wel 2 hele weken! Persoonlijk vind ik 2 weken veel te kort, maar we gaan deze dagen goed besteden. Onlangs zijn wij nog heerlijk een paar dagen naar Ponyparkcity geweest en deze 2 weken blijven we gezellig dichtbij huis.

Om de vakantie in te luiden vieren we dit door gezellig met ons vijven ergens te gaan eten en natuurlijk wat te drinken.

Een ritje in de auto

De kinderen mochten kiezen wat we zouden gaan eten en kozen voor kip. We besloten om bij ons in de buurt naar Heggemann te gaan.

Waar we ook naartoe gaan met de auto en hoe lang (of kort) de rit ook duurt het is altijd met hetzelfde muziek. En iedereen doet mee!

 

 

Voor de kinderen bestelden we een halve haan, Nick had zin in een Gyros teller en ik bestelde een kipfilet en een wijntje 😉 .

vakantie vieren, batboy

Eet smakelijk

Helaas was de halve haan op 🙁  wat ik wel een beetje gek vond, maar goed. Voor de kinderen waren kippenpootjes ook goed. Ze hebben heel goed gegeten en hun bordje was leeg.

batboy, vakantie vieren, eet smakelijk

We love Icecream

Er is zo goed gegeten (en het is tenslotte vakantie) dus tijd voor een ijsje! Als er iets is waar wij dol op zijn is dat ijs (en chocolade). We gingen een ijsje halen bij Tutto Bene.

Lees ook: Ik ga op vakantie en neem mee…..

batboy, vakantie vieren, eet smakelijk

Spaghetti ijs

Helemaal hot hier is spaghetti ijs. Maar die kinderijsjes zien er ook wel heel erg lekker uit, wat gaan we kiezen?

Sten koos voor een heerlijk Mickey Mouse ijsje en de andere 2 (3) heren voor spaghetti ijs.

batboy, spaghetti ijs, vakantie vieren

Volle buikjes

Iedereen had zijn buikje vol. Sten kon zelfs zijn ijsje niet meer op en dat heeft Deon opgegeten! Normaal wil hij niks eten waar Sten heeft aangezeten, maar ja het is IJS dus dat ging er wel in.

De vakantie is ingeluid en kan beginnen! We doen ook mee aan de Mama Challenge 2017.

batboy, vakantie vieren, uiteten, ijs

Wanneer en hoe lang heb jij vakantie? En wat ga jij in de vakantie doen?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. volgmama schreef:

    Leuk filmpje! Mmm ijs 😍 Wij zijn nu even een paar daagjes weg. Daarom ook iets minder online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.