batboy, shoppen in nordhorn

Shoppen in Nordhorn

Hoe vaak komt het voor dat je op een zaterdag naar de stad kan gaan zonder kinderen en lekker voor jezelf kan shoppen? Nee, precies (bijna) nooit. Dus toen mijn man voor de verandering eens niet hoefde te werken kon ik mij heerlijk gaan uitleven en samen met mijn moeder shoppen in Nordhorn. Maar shoppen zónder kinderen is dat wel wat?

Shoppen in Nordhorn

Nordhorn is een heel gezellig stad om te winkelen. Het is niet heel groot, maar er zijn genoeg leuke en gezellige winkels zoals H&M, Orsay, Only, Depot, Antiek juwelier, Deichmann, New York, Ernstings family en nog veel meer.

Er is een heel ruime parkeerplaats en voor de eerste 2 uur parkeren hoef je helemaal niks te betalen. Daarna is het €0,50 per 30 minuten.

Schoenen

Eerst zijn wij naar Deichmann gegaan. Daar scoorde ik laatst wel 7 paar schoenen voor mij en de kinderen, maar Nick was ook wel toe aan nieuwe schoenen. Voor hem is het iets lastiger aangezien hij maat 47 heeft. Ik koos 2 paar schoenen uit, maar omdat deze niet op voorraad waren in zijn maat heb ik ze besteld.

Winkelen zonder kinderen

Ik miste de kinderen en het gezeur en lawaai dat ze altijd met zich meenemen. ”Mama mag ik een auto?”, ”Mama, ik wil daar niet heen”, ”Mama, ik wil naar huis”, ”Mama, ben je nu eens klaar?”. Het was stil en rustig. Ik sjokte achter mijn moeder aan en voelde me kaal zonder buggy, want waar moet ik mijn handen nu laten? ”Wat doe ik hier eigenlijk”, dacht ik.

Shoppen in Nordhorn natuurlijk en shop till I drop! Ik miste dat ‘gezeur’ helemaal niet en kon nu ongegeneerd kleding passen, winkel in winkel uit zonder dat er iemand klaagt.

Fabulous de deur uit

Maar ik kon helemaal niet slagen! Ik kon echt niks leuks voor mezelf vinden. Mijn moeder wel, maar het enigste wat ik heb gekocht zijn 2 autootjes van Hot Wheels voor de jongens (bij een Euro winkel) . Wel zag ik een mooie armband, maar helaas was deze winkel gesloten. Die haal ik volgende week wel op. Kan ik weer shoppen in Nordhorn, maar dan mét kinderen. Hoe je fabulous de deur uitgaat zonder je volledig op te dossen vertelt Mounira je op haar lifestyleblog  Mouniras Mansion.

Mijn moeder trakteerde op een heerlijke cappuccino en Nick kan trots op mij zijn, want ik heb dus maar €2,- uitgegeven. Jammer dat ik niet ben geslaagd, want dit was wel once in a lifetime denk ik.

Wil je weten wat voor leuks er nog meer te doen is in de omgeving? Bekijk hier alle tips.

Ben jij wel eens wezen shoppen in Nordhorn? Ga jij weleens shoppen zonder kinderen?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Nathalie schreef:

    Ik shop ook te weinig zonder kinderen. Eigenlijk heb ik nu even een shopverbod haha. Hoop volgende maand veel leuks in de sale te scoren. Ik vind Lingen iets leuker shoppen als Nordhorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.