even naar de supermarkt, ernsting's family, batboy, flamingo's en ananas

Shoppen bij Ernstings Family in Duitsland

De planning was om naar de K&K supermarkt te gaan om vlees voor de BBQ te halen, maar ik bleef even steken bij Ernstings Family, want ik zag een bak met koopjes.

Even naar de supermarkt

Met dit lekkere weer eten wij elke dag buiten en dus ging ik naar de K&K om vlees te kopen. In Neuenhaus zit een groot K&K filiaal waar ook Ernsting’s Family bij zit en daar stuitte ik op een bak met afgeprijsde artikelen.

Zoals de meesten ben ik natuurlijk ook gek op koopjes en snuffelde ik in de bak of er nog iets bruikbaars voor mij in lag. Ja hoor, ik vond een houten schaal (waar ik al een tijdje naar opzoek was). De schaal was nu afgeprijsd van €6,99 voor maar €1,49 en die moest ik dus wel meenemen. Eigenlijk zoek ik een iets grotere schaal (voor fruit), maar dan eerst maar deze.

Ik besloot om de winkel in te gaan en daar zag ik in mijn ooghoek iets roze wat mij echt aan de zomer doet denken; een flamingo. Deze was niet afgeprijsd, maar ik vond €5,99 wel een koopje voor deze leuke spaarpot en dus stopte ik hem ook in de kar.

even naar de supermarkt, flamingo's en ananassen, batboy

Flamingo’s en ananassen

Er doet mij nog wel veel meer aan de zomer denken en de ananas hoort daar ook bij. Ik liep tegen dit leuke fotolijstje met ananas aan, maar helaas deze was ook niet afgeprijsd. Toch maar meegenomen, omdat ik in een zomerse bui was 😉 .

Terwijl ik richting de kinderkleding liep zag ik nog een hele leuke spaarpot staan. ”Deze neem ik alvast mee voor Brent”, dacht ik.

Door al die oponthoud kwam ik aan bij de kinderkleding en daar scoorde ik 2 leuke T-shirts en een korte broek voor Brent. Ook dit was weer niet afgeprijsd, maar het was wel erg goedkoop. Voor de T-shirts betaalde ik €3,99 per stuk en het broekje (van joggingstof) €4,99.

batboy, even naar de supermarkt, ernstings family

Bij thuiskomst heeft Deon de spaarpot al ingepikt, want ”Brent maakt het anders zo kapot mama”, zei Deon. En ach, Brent is toch nog te jong voor zakgeld .

even naar de supermarkt, batboy, ernstings family, flamingo's en ananassen

Olijfgroen T-shirt met krokodillen

Ernstings family

Bij Ernstings Family hebben ze kleding voor kinderen en dames, maar ook andere leuke hebbedingen. Wanneer er iets is afgeprijsd is het vaak ook erg goedkoop.

Sten is dol op auto’s en ook hij scoorde daar een leuk autootje voor zijn verzameling.

Brent kreeg meteen zijn nieuwe setje aan en het staat echt lekker zomers!

batboy, even naar de supermarkt, ernstings family, flamingo''s en ananassen

Kokos

Om het nóg iets extra zomers te maken deed ik een beetje kokos wax in zijn haar. Zo is zijn haar minder pluizig en ruikt het ook nog eens heerlijk! Ik kocht de wax van Swiss O-Par bij drogist Rossmann voor €1,65.

kokos, batboy, ernstings family

BBQ vlees

Ik was het al bijna vergeten; het vlees voor op de BBQ. Ja, dat heb je met koopjes en snuisterijtjes, maar ook voor het vlees ben ik geslaagd en we hebben heerlijk gegeten.

Ken jij Ernstings Family? Ben je daar weleens geweest?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 7 Comments
 1. Mirjam schreef:

  Ik had nog niet eerder van de winkel gehoord, maar je bent goed geslaagd zeg!

 2. Nathalie schreef:

  Dat ‘even’ naar de winkel dat ken ik wel haha. Leuke winkel is dat hè. Ik haal er ook wel eens kinderkleding.

 3. Kirsten schreef:

  Ik ken die winkel niet, maar wow je kunt er wel leuke dingen scoren! Die spaarpotten! Die zou ik ook meteen meenemen!!

 4. Daisy Dingen schreef:

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Die houten fruitschaal voor 1,50 wauw… die is echt leuk!

 5. Carmen schreef:

  Dat ken ik ook als ik naar de winkel moet voor wc papier neem ik van alles mee terug (leuke dingen) en vergeet de wc papier mee te nemen.

 6. Anniek schreef:

  Ohh soms gaat het bij mij ook zo inderdaad. Ik kan me ook zo laten verleiden door koopjes… Oeps. Maar ja, die flamingo is toch ook gewoon onweerstaanbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.