bioaqua, batboy, tijger masker

Een gezichtsmasker met een knipoog

batboy, tijger masker, bioaqua

Heb jij stiekem altijd al een tijger willen zijn en ben je dol op gezichtsmaskers? Dan is dit masker van Bioaqua echt iets voor jou! En nee het is geen feestmasker.

Tijger masker

Ik ben dol op gezichtsmaskers ; het verzorgt je huid en geeft je gezicht een heerlijke boost.

Op AliExpress zag ik grappige dieren maskers van Bioaqua en bestelde voor maar € 0,87 (inclusief verzendkosten) een masker.

batboy, tijger masker, bioaqua

Bioaqua

De gezichtsmaskers van Bioaqua zijn er in 4 verschillende soorten. Je kan kiezen uit een hond, panda, schaap of een tijger. Ik koos voor het tijger masker wat zorgt voor een gehydrateerde en zachte huid.

Na een paar weken ontving ik het masker en kon niet wachten om het te proberen. De beschrijving is echter in het Chinees, maar ik kon wel ‘lezen’ dat je het gezichtsmasker 15 tot 20 minuten op moet laten.

Lachen maar

Het masker is van papier en het voelt erg nat en glibberig aan. Ik vouw het masker uit elkaar en leg het op mijn gezicht.

Wat een hilarisch gezicht! Dit is super leuk om met een stel vriendinnen een ‘beauty dag’ te plannen; slappe lach gegarandeerd!

bioaqua, batboy, tijger masker

Het masker is erg verkoelend en fris en ruikt erg lekker. Het hecht goed op je gezicht en voelt heel natuurlijk aan. Een beetje zoals een tweede huid. Ik ga even relaxed achterover zitten in de stoel en als ik dan na 20 minuten in de spiegel kijk, moet ik wel weer erg lachen.

Werkt het?

Dat ik nu een veel zachtere huid heb gekregen kan ik niet zeggen, maar het was in de 20 minuten dat ik het masker heb gedragen wel erg fijn.

Ik heb het masker weer opgeborgen in het zakje en goed verpakt. Misschien kan ik er nog een tweede keer van genieten, mits het niet uitdroogt zoals het lipmasker.

Gebruik jij weleens een gezichtsmasker? Ken je de dieren maskers van Bioaqua en wat vind jij ervan?

 

13 gedachten over “Een gezichtsmasker met een knipoog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *