shoppen met kinderen, batboy

Kleding shoppen met kinderen

Kleding shoppen met kinderen is niet ideaal. Tenzij je wilt dat Jan en alleman je in je ondergoed ziet in het pashokje. Toch is het mij gelukt, maar blij ben met mijn nieuwe kleding ben ik niet.

Kleding shoppen met kinderen

Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om kleding voor mijzelf te kopen, want met 3 kinderen lukt het echt niet om iets te passen. Ik ben eerst naar de DM drogist gegaan en daar scoorde ik deze gave zonnebril voor maar €7,45! De bril heeft mooie glazen waardoor je alles nóg zonniger ziet.

kleding shoppen met kinderen, batboy,

Koekoek mama in haar onderbroek

We liepen langs Takko en daar wipte ik snel even naar binnen.  Eigenlijk koop ik liever niet bij Takko, want ik heb al eerder iets gekocht wat van erg slechte kwaliteit is. Toch stapte ik naar binnen en daar viel mijn oog op een zwarte jumpsuit. Natuurlijk moest ik hem wel passen en ging snel naar het pashokje. Met Brent in de buggy en Deon en Sten heb ik mij in het pashokje gewurmd. Het kon net en iedereen bleef netjes in het pashokje.

Totdat ik natuurlijk al mijn kleding uit had en de jongens niet meer stil konden zitten. Het gordijn is namelijk erg leuk om mee te spelen! Gelukkig was het rustig en heeft (denk ik) niemand mij gezien in mijn ondergoed. De jongens hadden de grootste lol en ik heb geprobeerd om mij zo snel mogelijk in dat warme pashokje weer om te kleden. Nee, shoppen met kinderen is niet handig, maar de jumpsuit heb ik wel meegenomen.

Jumpsuit

De jumpsuit zit heel erg fijn en de stof is heerlijk luchtig. Deon dacht dat ik mijn pyjama al aan had 🙂 .

kleding shoppen met kinderen, batboy, jumpsuit

Jumpsuit €19,99

De jumpsuit heb ik nu 2 keer gedragen en begint te pluizen, ook wel pilling genoemd. Ik baal er echt van, want dit is al de tweede keer dat ik hier iets koop waar de kwaliteit erg slecht van is. Hij is nog niet eens uitgewassen! Nu lijkt het alsof ik het pak vorig jaar al had.

Ik weet in ieder geval zeker dat ik hier geen kleding meer koop. Heel erg jammer, maar ik kan altijd Deon zijn advies nog opvolgen om hem als pyjama te gaan gebruiken.

kleding shoppen met kinderen, batboy

Koop jij weleens kleding bij Takko?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Leonie van Mil schreef:

  Jammer dan de kwaliteit zo slecht is. Want hij is echt heel gaaf.

 2. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik heb er wel eens een overhemd gekocht voor mijn jongste zoon, en dat bleef ook wel goed. De jumpsuit staat je heel goed moet ik zeggen! Superjammer dat de kwaliteit van de stof zo tegenvalt zeg.

  Zeker na alles wat je moest doorstaan om hem te passen ; )

 3. Oh, hij staat je zo goed!
  Wat jammer van de pluisjes!
  Met kinderen shoppen is een uitdaging!

 4. Daphne schreef:

  Mooi, staat je goed!

 5. Blog & Beauty schreef:

  Jammer dat de kwaliteit erg slecht is. En wat een grap zeg, mama in haar onderbroek, maar ik herken het wel. Ik maak het zelf ook regelmatig mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.