mamablog, batbot, geruit

Geruit overhemd

Ik dacht dat alleen vrouwen klaagden dat ze niks hebben om aan te trekken, maar mijn man kan er ook wat van hoor! Ik hou van shoppen en hij niet, maar als je iets nieuws wilt moet je toch de stad in of niet? Vandaag een klassieker: een geruit overhemd.

Niks om aan te trekken

Nick zijn kledingkast hangt lang niet zo vol als die van mij, maar omdat hij bijna dagelijks in zijn werkkleding loopt heeft hij ook niet zoveel nodig toch?

Ok, eerlijk is eerlijk hij is wel toe aan wat nieuws, maar aan shoppen heeft hij een hekel. Omdat hij steeds klaagde dat hij niks heeft om aan te trekken (lijkt mij wel 😉 ) moest hij wel mee de stad in, maar of dat nu zo’n goed idee is?

Shoppen

We gingen shoppen in Nordhorn en stapten de eerste de beste winkel binnen die we tegen kwamen. De broeken waren geen probleem en hij scoorde er zo drie.

mannenmode, mamablog, batboy

”Maar nu zoek ik nog iets leuks voor op de broek”, zei Nick en ik pakte een paar shirts en overhemden.

mamablog, batboy, mannenmode

Het één naar het ander trok hij aan en we liepen winkel in winkel uit, maar het was allemaal niks. Nick zijn gezicht zag er steeds minder vrolijk uit en ik besloot maar om voor mijzelf te gaan shoppen en ben goed geslaagd 🙂 .

mannenmode, mamablog, batboy
Nee, het is allemaal niks voor Nick

Online shoppen

Shoppen in de stad is echt niks voor Nick en als het aan hem ligt shopt hij het liefst online. Geen gedoe met passen, geen winkel in winkel uit, maar lekker thuis op de bank shoppen.

Bij Hemd voor Hem shop je gemakkelijk online mannenmode. Van ondergoed tot parfum en dat klinkt Nick natuurlijk als muziek in de oren.

Geruit overhemd

Nick ontving van Hemd voor Hem een overhemd van het merk Olymp. Hoewel hij niet echt overhemd type is, is een overhemd wel een kledingstuk wat in de kast moet hangen. Een overhemd is altijd gekleed. Of het nu zomer of winter is, je naar je werk gaat, een feestje hebt of in je vrije tijd. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en veel verschillende stijlen.

Nick ontving een rood/blauw geruit overhemd met lange mouwen, comfort fit. Het overhemd is niet getailleerd, wat ik wel jammer vind, want dat vind ik altijd net iets gekleder staan.

Het overhemd is kreuk- en strijkvrij en hoeft dus na het wassen niet gestreken te worden, ideaal!

mamablog, batboy, mannenmode

Een geruit overhemd is een echte klassieker. Er zijn verschillende soorten geruite overhemden:

  • Schotse ruiten
  • Franse ruiten (kleine blokjes)
  • Grove blokruit (houthakkers overhemd)
  • Madras ruiten (kleurrijk)

mannenmode, mamablog, batboy

Persoonlijk zouden wij niet voor een geruit overhemd gaan. Ik vind het niet echt stoer en vlot staan.

Het was misschien wel iets mooier geweest als hij een donkerblauw shirt eronder had gedragen, maar zoals ik al zei hangt er niet zoveel in Nick zijn kledingkast.

mannenmode, mamablog, batboy

Heeft jouw partner een geruit overhemd in zijn kast hangen? Wat vind jij van een geruit overhemd bij mannen?

 

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

2 gedachten over “Geruit overhemd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *