een kijkje in de slaapkamer van een stoere meid en een kleine vent, batboy, slaapkamer

Slaapkamer inrichten die gedeeld moet worden

Hoe richt je een slaapkamer in die gedeeld moet worden door een stoere meid en een kleine vent? Vandaag in ‘De slaapkamer van’ laat Kim van Kim’s Blogs jullie zien voor welk thema ze hebben gekozen voor de slaapkamer. Kom je weer lekker gluren?

De slaapkamer van een stoere meid en een kleine vent

Even voorstellen

Ik ben Kim, moeder van een stoere meid van 6 jaar en een kleine vent van 3 jaar. We wonen op een appartement in een grote stad en daarom slapen de kinderen samen op een kamer al vanaf dag één. Eerst in de kleinere kamer, maar sinds een jaartje of 2 in de grotere kamer, zodat ze wat meer speelruimte hebben.

Een jungle kamer

We hebben gekozen om een thema kamer voor de kinderen te maken, namelijk Jungle. Ze zijn beide gek van dieren, dus leek ons dit een leuk thema om aan de kinderkamer te geven. Dochterlief heeft een door Papa zelfgemaakte boomhutbed en kleine vent slaapt eronder. Eerst in zijn ledikantje, nu zijn we een jeepbed voor hem aan het ontwerpen.

Dochterlief heeft invloed gehad op de aankleding van de kamer. Samen hebben we nepbladeren in verschillende winkels gezocht, enkele voldeden niet altijd aan haar eisen. En samen hebben we gekeken welke knuffels er opgehangen gingen worden en waar. Zoals de kaketoe op de bamboe.

een kijkje in de slaapkamer van een stoere meid en een kleine vent, batboy

Een boomhutbed

Het mooiste van de kamer vinden we allemaal het bed van dochterlief. Haar boomhutbed heeft een deur en een raampje. Dit betekend overigens niet dat het niet makkelijk verschoond kan worden. De voorkant kan opengeklapt worden, zodat we makkelijk bij het matras kunnen om het bed te verschonen.

een boomhutbed, batboy, een kijkje in de slaapkamer van een stoere meid en een kleine vent

batboy, boomhutbed, een kijkje in de slaapkamer van een stoere meid en een kleine vent

Een eigen thema kamer

De kamer staat redelijk vol. Het is namelijk niet een heel grote kamer die de kinderen ook nog eens moeten delen. En dan hebben wij ook nog eens een meid en een jongen, dus ook verschillend speelgoed. We proberen zoveel mogelijk alles in kasten op te bergen, maar binnenkort gaan we een “grote” schoonmaak houden. We willen namelijk ons appartement verkopen. Ik kan nu al niet wachten totdat ik aan de slag kan gaan om voor beide kids een thema kamer te mogen ontwerpen 😉.

batboy, een kijkje in de slaapkamer van een stoere meid en een kleine vent

 

Heb jij ook een thema voor de slaapkamer van je kindje? Wat vind je van het Jungle thema?

Wil je ook meedoen en anderen mee laten gluren? Neem dan contact op d.m.v. het contactformulier of stuur een mailtje naar info@batboy.nl

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 6 Comments
 1. Lien schreef:

  Ooh wat een heerlijke kamer zeg! Wij spreken al lang van een boomhutbed voor de boys, maar t is er nogniet van gekomen… 🙈😊

 2. Kreanimo schreef:

  Wauw. Dat is cool gedaan.
  Leuke rubriek ook. 😊

 3. Nathalie schreef:

  Leuk thema! Ik zit telkens op de onderste foto te kijken, is dat nu een echte kat die daar bovenop ligt?

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Wat een prachtig droombed is dat zeg! Daar wil volgens mij elk kind wel in slapen!

 5. Roelina schreef:

  Wat een supergaaf bed! Echt geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.