mamablog, batboy, kersttrends 2018

Kersttrends 2018

Regenboog lippen, Zebra ballerina’s en Palmtakken, dit zijn allemaal decoraties voor in de Kerstboom. Kun je ook niet wachten om de boom op te tuigen? Dit zijn dé Kersttrends van 2018 en deze Kerstversiering mag zeker niet ontbreken in de Kerstboom!

Kerstboom

Vorig jaar twijfelde ik of ik wel of geen kerstboom zou neerzetten. Het hoort er natuurlijk wel bij en het staat ook heel gezellig, maar ik had er al snel spijt van. Het resultaat was een saaie boom, want er hingen géén Kerstballen meer in en de lichtjes hingen er meer naast dan in. Ik besloot om de hele boom maar uit de woonkamer te halen, maar een Kerst zonder boom is wel heel erg saai!

wel of geen kerstboom, mamablog, batboy

Deze keer kan ik de boom (hopelijk) wel in de woonkamer zetten en hem gezellig met de jongens optuigen. Dit jaar geen saaie Kerst en al helemaal niet met deze super leuke Kersthangers van de Bijenkorf!

Kersttrends 2018

Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het in de boom hangen, maar wat zijn nu dé kersttrends van 2018?

Speciale Kerstbal

Wat er sowieso in onze boom hangt is de eigen Kerstbal van de jongens. Hoe leuk is het voor je kindje om zijn eigen speciale Kerstbal/-hanger in de boom te zien hangen? Er zijn zoveel leuke en speciale Kerstballen , want wat dacht je van een eigen Nijntje Kersthanger, de eerste letter van je kindjes naam of een Kerstbal ‘Welcome to the World‘. Deze mag dus zeker niet ontbreken in de Kerstboom!

Dierenprints

Van kleding tot tassen, de dierenprints zijn nog steeds helemaal hip. Niet alleen voor je outfit, maar ook je kerstboom maak je helemaal hip met wilde dieren, palmbomen en andere tropische decoraties.

kersttrends 2018, mamablog, batboy

Klassiek & Kitsch

Doe eens lekker gek en hang allemaal verschillende kerstballen in je boom: klassiek en kitsch. Van Kerstman tot broccoli, alles mag lekker door elkaar!

kersttrends 2018, mamablog, batboy

Klassiek

Rood , groen, goud en wit zijn de klassieke kleuren en hiermee zit je altijd goed. Hang de boom vol met Kerstmannen, Notenkrakers, Engeltjes, Sterren en Sneeuwpoppen.

mamablog, batboy, kersttrends 2018

Aquarium

Een aquarium in je woonkamer is niet meer nodig, want met deze leuke zeedieren tover je je Kerstboom om tot een heus aquarium met vissen, kreeften, kwallen en schelpen.

kersttrends 2018, mamablog, batboy

Vrolijke kleuren

‘Dare to be a Unicorn”. Versier je Kerstboom met alle kleuren van de regenboog met Unicorns, Donuts, Raket ijsjes, Spekjes, Lolly’s, Flamingo’s, Discodip ballen en meer regenboog hangers.

kersttrends 2018, mamablog, batboy

Laat de Kerst maar komen

Welke stijl je ook kiest met deze kerstdecoratie van de Bijenkorf is jouw Kerstboom straks dé Eye-catcher van de woonkamer! Mits je kinderen eraf kunnen blijven 😉 .

Ook leuk om te lezen:

 

Voor welke stijl ga jij?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Angelique schreef:

    Wij stemmen het altijd af op de kleuren van de woonkamer. Dus koper, met zwart. Daarnaast mag ons zoontje elk jaar een eigen bal kiezen dus beetje bij beetje wordt het een bonte boom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.