batboy, mamablog, magneetjes

Maak je eigen magneetjes

Met de knutselset van Totum maak je heel eenvoudig je eigen magneetjes. Niet alleen leuk, maar ook erg handig om bijvoorbeeld je koelkast vol te hangen met die mooie kindertekeningen!

Magneetjes maken

Magneetjes zijn super handig. Zelf gebruik ik ze om tekeningen van de jongens op te hangen aan de koelkast. De hele koelkast hangt vol met fleurige tekeningen en nu ook met de leuke zelfgemaakte magneetjes van Deon.

batboy, mamablog, magneetjes

Totum knutselset

Wij ontvingen de knutselset ‘Magnetica van Totum en hier zit alles in wat je nodig hebt om je magneetjes te maken:

 • Stickervel
 • Transparante 3D stickers
 • Zelfplakkend magneetfolie
 • Twee doorzichtige stenen
 • Lijm
 • Gebruiksaanwijzing

batboy, mamablog, magneetjes

In totaal kun je 11 magneetjes maken.

magneetjes, mamablog, batboy

Aan de slag

De stickers zijn erg leuk. Zo zijn er bijvoorbeeld monstertjes en tekstwolkjes. Op de tekstwolkjes hebben we zelf een woord bedacht en dit erop geschreven, dat maakt het nog meer eigen!

Je kiest een sticker uit en plakt dit op het magneetfolie. Daarna leg je er een transparante 3D sticker op en je magneet is klaar!

magneetjes, mamablog, batboy

mamablog, batboy, magneetjes

magneetjes, mamablog, batboy

Doorzichtige stenen

Er zitten ook twee doorzichtige stenen bij en hiervoor heb je de lijm nodig. Je plakt de sticker op de magneetfolie, dan een druppel lijm op de sticker en legt de doorzichtige steen erop.

magneetjes, mamablog, batboy

Het is goede lijm, want eenmaal vast, zit het ook écht vast!

magneetjes, mamablog, batboy

Foutje

Soms wil het nog wel eens fout gaan, als je per ongeluk de stickers er scheef op plakt. De sticker van het magneetfolie afhalen is geen optie, want dan trek je de sticker zo kapot. Dit was dus bij ons het geval, maar met een beetje creativiteit ontwerp je je eigen magneetsticker!

Het ijsje was eigenlijk een duim, maar deze is ook erg leuk geworden.

magneetjes, mamablog, batboy

Deon vond het erg leuk om te doen en het leuke is natuurlijk om er je eigen tekeningen mee op te hangen!

magneetjes, mamablog, batboy

Win 2 X een Totum knutselset Magnetica

Heb jij je koelkast ook helemaal vol hangen met kindertekeningen en kan je wel wat extra magneetjes gebruiken? Wij geven 2 Totum knutselsets Magnetica weg! 

Zo maak je kans:

 • Like onze Facebookpagina.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina en tag de persoon aan wie jij de andere knutselset Magnetica wilt geven.
 • Like en deel dit bericht.

De winactie loopt van 09.11.2018 t/m 15.11.2018. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Deze actie is gesloten.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

32 gedachten over “Maak je eigen magneetjes”

 1. ja gaaf, we hebben zelf een klein koelkastke en een deur vol creatie’s, maar oma ueeft wel een grote ijskast;) dus we.doen mee hoor!

 2. Dat lijkt me super leuk. Knutselen in deze komende koude wintermaanden is me zoontje dol op. Nu ook leuk dat hij met deze magneetjes zijn eigen werkjes kan gaan ophangen op ons magneetbord

 3. 🤗😃🍀 Whoop whoop whoop 🤗😃🍀 wat een superrr actie 💟 geweldig voor onze meiden.Ze zijn dol op knutselen 🤗🤗🤗dit gaan ze geweldig vinden 😍 ik doe heel erg graag mee 🍀🍀🍀

 4. Leuk! Onze Elise van 7 is een echte knutselkont en had dit ook al in het sinterklaasboek gevonden. Ik doe graag voor haar mee; ik vind dat knutselen stiekem ook wel erg leuk en zeker die nieuwe dingen!

 5. Wat leuk om je eigen magneetjes te knutselen.
  Vinden de kleinkinderen vast geweldig.
  Ik volg op Bloglovin en heb geen facebook(privéredenen)
  Hoop mee te mogen doen ondanks dat.

 6. Een mooie oplossing zo’n eigen ontworpen magneetje! Magneetjes zijn zeker welkom, mijn zoontje en ook dochtertje vinden ze erg leuk, doe daarom graag mee.

 7. Hoi hoi kaas geweldig net nog op de valreep 😉😍 loot dolgraag mee voor ons dochtertje Jill ik volg je al op Facebook als Jessica Jill John
  Én Instagram Yessicaleidner

  Veel liefs

 8. Wauw wat gaaf de meiden zijn gek op magneetjes ze halen iedere zomer ergens een magneetje om zo terug te denken aan hun zomer vakantie.. Hun verrassen met zo’n mooi cadeau lijkt me leuk hun eigen magneetjes maken waar gun eigen verhaal in zit ik ga duimen 👍 👍

 9. O ohhh mijn dochter is echt in een knutselfase, en zelf vind ik dat wel leuk om gezellig samen te doen ! We hebben ook een giga Amerikaanse frigo dus plaats zat voor leuke magneetjes… we zien het alvast zitten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *