mamablog, aliexpress, kopen op aliexpress

(Mis)kopen op AliExpress

Deze super leuke mok van een eenhoorn bestelde ik op AliExpress. De prijzen zijn daar een stuk lager dan elders, want de mok had ik al ergens gespot voor €29,95 en ik betaalde nog niet eens de helft! Ik heb natuurlijk nog meer geshopt op AliExpress, maar soms zit er ook een miskoop tussen.

Kopen op AliExpress

AliExpress is zo verslavend! Ik heb de app op mijn smartphone gedownload en weet niet of dat nu wel zo’n heel goed idee was. Er staan ontzettend veel leuke producten op en de prijzen zijn zo laag dat het kopen op AliExpress wel erg makkelijk word.

Vorig jaar bestelde ik op AliExpress een hele grote Hulk voor Sten zijn verjaardag. Helaas kwam deze kapot aan, maar ik heb netjes mijn geld terug gekregen.

Warme chocolademelk uit een super leuke mok

In de loop der tijd heb ik best veel bestelt. De laatste aankopen van de afgelopen maand laat ik je nu zien.

Mijn oog viel op de super leuke mok van een eenhoorn. Ik zag mijzelf al helemaal zitten op de bank met deze mok gevuld met warme chocolademelk. Op internet word de mok aangeboden voor ongeveer €29,95, maar op AliExpress kocht ik deze mok voor € 8,48.

De mok kwam redelijk snel en goed verpakt binnen en dronk er meteen mijn warme chocolademelk uit. Heel handig drinkt hij niet, omdat de rand naar binnen gaat dus blijft altijd iets achter. Het oortje van de mok is de staart van de eenhoorn en heeft de kleuren van de regenboog.

kopen op aliexpress, mamablog, batboy

Sinterklaas cadeautjes

Ook voor Sinterklaas heb ik op Aliexpress een paar cadeautjes geshopt. Zo vertelde ik in een eerder blog al over de Scooby Doo LEGO en bestelde ik een knuffel van E.T. . Deon vind de film zo leuk en een knuffel hoort er dus bij. Ik kocht hem voor € 6.06.

mamablog, batboy, kopen op aliexpress

Voor Sten zocht ik een auto van Blaze en de Monsterwielen, maar in welke speelgoedwinkel ik ook kwam, overal was uitgerekend deze uitverkocht. Ik bestelde voor € 3,48 Blaze. Helaas wel van plastic, maar Sten is er blij mee. Ook Brent vind hem erg leuk en speelde er mee. Ik zeg speelde, want nu is hij kapot.

De pop vond ik zo leuk en is ook super leuk als item in de babykamer. Helaas waren ze (op één na) allemaal uitverkocht en dus bestelde ik de gele variant, gewoon voor de heb 🙂 . Hij is van plastic, maar wel super cute en ik betaalde € 5,18.

kopen op aliexpress, mamablog, batboy

Een warme muts

Ik ben dol op mutsen en hoe leuk is deze muts? Zo op het eerste gezicht ziet hij er misschien heel gewoontjes uit. Er zijn verschillende kleuren en ik koos voor een kaki kleur.

kopen op aliexpress, mamablog, batboy

Bovenop de muts zit een gat met elastiek.

kopen op aliexpress, mamablog, batboy

Hier kun je je haar doorheen halen, hoe leuk is dat?!  Maak een staart en haal deze door het gat (gaat niet echt heel makkelijk). Maak een leuke knot of gewoon een staart en you are ready to go! De muts is ook nog eens heerlijk warm. Ik kocht de muts voor € 3,43.

kopen op aliexpress, mamablog, batboy

Badspeelgoed opbergen

Dit leuke netje van een haai kocht ik voor € 1,24. Helaas zitten er geen zuignappen bij dus die moet je zelf dan nog aanschaffen. Heel handig om aan de muur of deur van je badkamer te bevestigen en de flessen douchegel en shampoo in op te bergen. Hij is 40×35 cm en in verschillende varianten verkrijgbaar. Op de foto was de haai trouwens lichtblauw, maar kreeg een grijze.

kopen op aliexpress, mamablog, batboy

Miskoop

Er zit natuurlijk ook weleens een miskoop tussen (meerdere). Ik bestelde een vinger aapje. Deze grappige aapjes kun je op je vinger zetten en maken geluidjes en bewegen. Ze hebben wel 40 vaardigheden en dit leek mij erg leuk voor Deon.

Ik bestelde hem inclusief doosje voor € 4,30. Toen ik het pakketje ontving zat er helemaal geen doosje omheen. Het aapje had een hele nare lucht en de oogjes konden niet bewegen. Toen ik hem aan wilde zetten deed hij het niet en was dus echt een miskoop. Mijn geld heb ik netjes teruggestort gekregen.

batboy, mamablog, kopen op aliexpress

 Welke van deze items zou jij ook wel kunnen kopen op AliExpress en heb jij weleens een miskoop gedaan?

 

 

 

 

 

20 gedachten over “(Mis)kopen op AliExpress”

  1. Die must is erg grappig, al heb ik zelf kort haar dus daar kan geen staart doorheen. Ik heb nog nooit wat via Ali gekocht, maar leuk om te zien wat je allemaal scoorde.

  2. SUperleuk, die mok is ook te gek en dat scheelt enorm veel. Ik koop vaak verkleedkleren als ik het ruim van te voren bestel voor een feestje komt het altijd goed aan. Het scheelt ook veel

  3. Ik koop nooit meer iets bij Aliexpress. Heb nogsteeds de bikinis die ik kocht in mei niet binnen…. Opgelicht dus of in ieder geval geld kwijt. Vaak is het ook niet wat je verwacht had. Voor gadgets e.d. lijkt het me beter dan kleding! Leuk artikel wel, over ook je miskopen !

  4. Eigenlijk allemaal best leuke spullen en qua kwaliteit ziet ze er ook prima uit! Ik bestel eigenlijk alleen maar spulletjes voor mijn gsm omdat ze hier moeilijk te vinden zijn en nog niet echt een slechte ervaring gehad!

  5. Het valt dus nog mee met je miskopen. Zelf vind ik die muts en mok erg leuk. De app heb ik expres niet want weet zeker dat ik teveel leuke dingen zal tegen komen oeps. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *