batboy, mamablog, flanellen dekbedovertrek

Onze slaapkamer

batboy, mamablog, slaapkamer, flanellen dekbedovertrek

Ken je dat, dat als je in bed stapt je de koude dekens over je heen slaat? Tijdens de wintermaanden is een flanellen dekbedovertrek daarom ideaal. Ik wil onze slaapkamer graag een make-over geven en omdat wij best een groot bed hebben is dat het eerste wat je ziet wanneer je binnen stapt. Een nieuw dekbedovertrek van Bedsupply is dus een goed begin van de make-over en zo’n flanellen overtrek kan ik je echt aanraden.

Onze slaapkamer

Onze slaapkamer, tja wat kan ik ervan zeggen. Ik vind hem gewoon niet mooi meer. Toen wij hier 9 jaar geleden kwamen wonen zag het huis er van binnen gewoon niet uit. Boven was nog het ergste; houten schrootjes aan de wanden en plafonds en veel schuine muren waar je niet veel mee kan.

Beneden was genoeg werk en omdat we nogal haast hadden om over te gaan naar onze nieuwe woning lieten we boven even voor wat het was. Toch wilde ik wel een gezellige slaapkamer dus sausde de muren en richtte het in. Dekbedovertrekken met bloemetjes, roosjes op het bed en nachtkastjes, en veel accessoires op alle plekken waar ik iets neer kon zetten. Ik was er helemaal blij mee.

Een slaapkamer voor de baby

Toen ik zwanger was van Deon werd de slaapkamer voor hem natuurlijk helemaal klaargemaakt en dat was een beste klus. Onze slaapkamer moest maar even wachten en ach ik was nog steeds tevreden met de onze.

flanellen dekbedovertrek, mamablog, batboy
De slaapkamers zagen er allemaal zo uit

En je weet hoe het gaat, want telkens wanneer ik onze slaapkamer een make-over wil geven komt er iets anders tussen wat voorrang heeft.

Flanellen dekbedovertrek

Graag wil ik onze slaapkamer een make-over geven en dat mag ook best na 9 jaar. Om te beginnen gaan alle dekbedovertrekken met bloemetjes weg, dat ben ik nu helemaal zat. Wij hebben een heerlijk groot bed (180×200) en dat is dus het eerste wat je ziet wanneer je binnenkomt. Een mooi en stoer dekbedovertrek is dus een goed begin.

Voor de koude wintermaanden is een flanellen dekbedovertrek echt heerlijk. Bij Bedsupply koos ik voor een dekbedovertrek van At Home With Marieke. Het overtrek ziet eruit alsof het gebreid is, dus het is niet alleen lekker warm, zo ziet het er ook nog eens uit.

batboy, mamablog, flanellen dekbedovertrek

Heerlijk slapen

Ik heb de dekbedovertrekken eerst uitgewassen en ze kwamen heerlijk zacht en bijna kreukvrij uit de droger. Het bed heb ik opgemaakt met flanellen hoeslakens, want ook dat is erg fijn in de wintermaanden.

Onze slaapkamer is erg koud en wanneer je in bed stapt heb je met een flanellen dekbedovertrek geen last van koude dekens op je lichaam. Het is echt heerlijk zacht en aangenaam warm. Wij hebben beiden een apart dekbed (ook ideaal met het opmaken van het bed) dus ik kan mij helemaal in mijn eigen zachte dekbed wikkelen.

Ook de poes is er stiekem op gaan liggen en ik geef haar groot gelijk 🙂 .

mamablog, batboy, flanellen dekbedovertrek

Slaap jij tijdens de wintermaanden ook onder een flanellen dekbedovertrek?

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 

 

20 gedachten over “Onze slaapkamer”

  1. Herkenbaar verhaal :’).
    Wij zijn in augustus verhuisd en zouden graag in het Kerstverlof onze slaapkamer aanpakken. We slapen nog steeds met een matras op de grond, haha.

  2. Ik heb het sws altijd koud in bed haha. Wij hebben geen flanellen dekbed. Onze slaapkamer opknappen staat hier overigens ook op de planning… al 2 jaar ofzo 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *