hangmat, batboy, mamablog

Slapen in een hangmat

hangmat, batboy, mamablog

Wist je dat een hangmat heel goed in je interieur past? Je kan er ook heerlijk in rusten, dommelen of slapen en dit blijkt ook nog eens heel goed te zijn.

Hangmat

Wanneer ik aan een hangmat denk, denk ik altijd aan tropische oorden en een heerlijk uitzicht op het strand. Maar wist je dat een hangmat ook heel goed in je interieur past?Er zijn steeds meer mensen die er binnen of buiten één hebben.

Zomers hang je je hangmat lekker buiten en wanneer het kouder begint te worden hang je hem je binnen. Heerlijk met een dekentje en een paar kussens!

Slapen in een hangmat

In Zuid en Midden-Amerika is de hangmat gewoon een deel van het interieur. Hier word hij gebruikt om in te rusten, dommelen of om heerlijk in te slapen.

Lekker in je hangmat in de buitenlucht, wiegend in slaap vallen blijkt ook nog eens heel goed voor je te zijn. Door de wiegende beweging val je namelijk sneller in slaap. Daarnaast blijkt dat je ook nog eens dieper slaapt en je hersens meer tot rust komen wanneer je in een hangmat slaapt.

hangmat, batboy, mamablog

Tropilex

Zou je ook wel eens heerlijk willen slapen in een hangmat of heb je een mooi plekje in je interieur voor een hangstoel om lekker te relaxen? Bij Hangmatgigant verkopen ze hangmatten  en -stoelen van uitstekende kwaliteit zoals het merk Tropilex en kunnen tegen een stootje, felle zon en een regenbui.

De hangmatten en -stoelen van Tropilex zijn grotendeels gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Het voordeel hiervan is dat het milieuvriendelijker is dan een 100% katoenen hangmat of -stoel.

hangmat, batboy, mamablog,

De naam Tropilex zegt het al, zien ze er niet heerlijk tropisch uit?

hangmat, batboy, mamablog

Win een Tropilex hangmat of hangstoel!

Wil jij er ook één in je bezit? Namens Hangmatgigant mogen wij een hangstoel of – mat van Tropilex weggeven!

hangmat, batboy, mamablog

Hoe maak je kans?

 • Like Batboy op Facebook.
 • Like & deel dit bericht.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of onder deze post.

De winactie loopt van 08.06.2018 t/m 14.06.2018. Daarna word de winnaar bekend gemaakt.

Helaas deze actie is gesloten.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

39 gedachten over “Slapen in een hangmat”

 1. Wauw! Lekker kleurrijk!
  Lijkt mij super voor mijn zoontje, die helemaal gek is op kleuren en patroontjes.
  Hij moet een plek hebben waar hij zichzelf af en toe kan terugtrekken / ontspannen als hij daar behoefte aan heeft, wat zou dan fijner zijn dan dat te kunnen doen in zo’n mooie hangmat?

 2. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Maar deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen….

 3. Heerlijk, dit lijkt me echt heel fijn deze zomer! Deze prachtige vrolijke kleuren geven mij meteen een blij zomers gevoel!

 4. Wat heerlijk voor de kinderen in de achtertuin. Ik maak graag kans voor ze voor komende zomer. Lekker toch, boekje erbij, genieten. Op facebook het bericht geliked en gedeeld.

 5. Oh dit zou ik zo graag willen winnen voor de tieners van de opvang waar ik werk. Elke leeftijd heet hun eigen plekje, behalve zij niet. Dit zou zo mooi staat in ons tiener pop up hoek 😍
  Dank u 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

 6. Wat ontzettend gaaf, voor op kamer van onze achterkleindochter of heerlijk bij hen op het balkon! Om te genieten.

 7. Wat gaaf! Dit is wat er nog ontbreekt in de tuin, heb er zelfs al een plekje voor! Heerlijk relaxen, je moet van huize komen wil je mij nog uit die hangmat krijgen 😉

 8. Owww 😍😍 als kind was ik al dol op een hangmat… onze zoon zal het ook te gek vinden om lekker boekjes in te lezen en filmpjes te kijken met mamma 😍💙

 9. oehhh wat heerlijk! Ik doe heel graag mee voor die hangstoel! Heerlijk om in te rusten tijdens mijn zwangerschapsverlof

 10. Oh dat zou geweldig zijn
  Doet me denken aan vroeger toen een vriendin die ik had gemaakt op de camping in Frankrijk ook zo’n hangmat had en ze was boos geworden omdat ik er telkens in wou whoops sorry haha daarom is het beter om er zelf 1 te hebben.
  Hoe heerlijk is dit lekker luieren , chillen of slapen in de zon muziekje op glaasje baileys met ijs sigaret erbij en ff lekker genieten 😍😎

 11. Wat een ongelooflijke heerlijke fantastische en super idee van jullie om een heerlijke prijs weg te geven.
  Ik wil iedereen oproepen om deze actie te delen te liken en jullie een mooie recensie te geven zodat jullie echt goed op de kaart komen zodat iedereen niet meer om jullie heen kunnen.
  Ja ja echt iedereen moet het weten Alexander en maxima zijn inmiddels ingelicht haha.
  Succes en duimen..

 12. Heerlijk chillen met die billen… mijn peuterpuber vindt het niet meer nodig om een middagslaapje te houden maar heeft een rustmoment nog zo hard nodig. Het liefst is hij de hele dag buiten, hoe fijn zou het dan zijn dat hij ook buiten, lekker in de schaduw onder de boom, zijn middagdutje kan doen. Dan duurt moeders dag niet zo lang (en kan zij de een momentje voor haar zelf pakken) en kan zij ’s avonds als de kids in bed liggen zelf de een relax momentje pakken

 13. Wat een mooie winactie, ik loot graag mee! Ik volg Batboy via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar op het bericht gereageerd, geliked en gedeeld.

 14. Tijdens de hitte is het niet verstandig om veel te doen maar is het juist tijd om lekker rond te hangen en te luieren. Heb pagina gedeeld en geliket maar onder ander mailadres!

 15. Heerlijk. Ben ook na een schooljaar werken, studeren ook echt toe aan vakantie. Heerlijk de dagen in je eigen tempo doen. Het zou helemaal top zijn om lekker in de hangmat te relaxen.

 16. Ik mis de zon, laat de zomer maar weer gauw beginnen.
  Met zo’n hangmat/ hangstoel word het een heerlijke zomer.

 17. Ik doe heel graag mee, een super winactie, zou heel graag willen winnen, zou geweldig zijn 🙂 Groetjes Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *