mamablog, batboy, boos

Een boos kind

Ik heb een boos kind. Om het minste geringste kan hij boos worden en dat kan hij ook lang volhouden. Hij heeft wel een beetje een aparte manier om zijn boosheid te uiten en soms gaat dat gepaard met een heel schel gegil, ook in de supermarkt. 

Boos kind

Brent is nogal eens boos. Hij kan weinig incasseren en zodra hij het woordje nee hoort is het helemaal gedaan. Niet alleen het woordje nee maakt hem boos, zo kan hij al boos worden als ik zeg dat we de schoenen aan gaan trekken, omdat we naar school gaan en hij nog niet wil, omdat ik ‘even niet’ zeg of omdat zijn drinkbeker in de vaatwasser zit en hij nog even moet wachten en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Als hij boos is gaat hij liggen met zijn handen voor zijn ogen. Dit kan hij heel lang volhouden en ik schenk er geen aandacht aan. Maar als het hem te lang duurt (omdat hij geen aandacht krijgt) of je vraagt hem wat, dan zet hij het op een gillen en niet zo zacht ook!

Ik kijk dus heel vaak tegen de achterkant aan!

mamablog, batboy, boos

batboy, mamablog, boos

Hij trekt zijn schoenen uit, gooit ze weg en ook zijn sokken smijt hij van zich af. Soms spuugt hij er ook nog bij en gooit zijn drinkbeker op de grond :0 .

boos, mamablog, batboy

Zelfs in de supermarkt

Het maakt hem niet uit waar we zijn, iedereen mag weten dat hij boos is. Of dit nu in de supermarkt is, bij mijn schoonouders, het zwembad of op de Kindergarten.

In de supermarkt zit hij in de kar en daar kan hij zich dus niet verstoppen dus zet hij het op een gillen. Lang, hard en schel en natuurlijk word ik door iedereen aangekeken. Ik probeer te doen alsof ik het niet hoor en geef hem een boze blik, maar dat heeft geen zin. Idem als ik hem er iets van zeg, want dan gilt hij alleen maar harder. Ik weet opeens niet meer welke boodschappen ik nu moest halen en blijf een paar tel voor de koeling staan om te bedenken wat ik nu moet pakken.

Ik denk dat ik alles heb, maar eenmaal thuis gekomen vraagt hij om melk en laat ik dat nu net zijn vergeten! Je kan vast al wel raden wat er toen gebeurde.

batboy, mamablog, boos

Wéér boos

Meestal gaat hij liggen in een hoek of onder de tafel, maar soms gaat hij op de grond zitten met zijn hoofd naar beneden.

We hadden net Sten uitgezwaaid op de Kindergarten en ik weet niet wat voor verschrikkelijks ik nu weer had gezegd, maar hij was weer boos en ging naast de fiets op de grond zitten.

boos, mamablog, batboy

Hij beweegt en praat ook niet en ik had makkelijk weg kunnen fietsen en dan nog blijft hij zo zitten. Ik tilde hem op en zette hem in het fietszitje. De hele weg naar huis bleef hij boos en zei geen woord.

boos, mamablog, batboy

Het lijkt alsof hij slaapt, maar hij is boos

Hij zou het makkelijk 30 minuten zo vol kunnen houden. Zo zie ik dus een paar keer per dag de achterkant van Brent.

boos, mamablog, batboy

Waar kan jouw kindje boos om worden en hoe uit je kindje dat?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.