Wonderolie

Cap Lang, eucalyptus, wonder olie, eagle medicated olie, spierpijn, toko, batboy, minyak angin lang, minyak, olie

Minyak Angin olie / Eagle Medicated olie ( Cap Lang )

[sgmb id=”1″]

Minyak Angin Lang olie is voor mij echt een wondermiddel. Het werkt tegen vele kwaaltjes zoals; buikpijn, verkoudheid, muggenbulten, spierpijn, kramp, hoofdpijn, hooikoorts of voor een ontspannen moment in bad.

Wonderolie

De groene olie bevat o.a. eucalyptus en menthol en heeft een zeer sterke geur. De één vind het een heerlijke geur, maar voor een ander kan de geur te sterk zijn.

Mijn schouder is altijd al een zwakke plek geweest. Doordat ik dagelijks vaak de kinderen til heb ik erg veel last van mijn schouder. Soms zelfs zo erg dat ik mijn arm amper kan bewegen en er niet van kan slapen.

De Eagle Medicated Olie ( Minyak Angin Oil ) is een olie waarvan je maar een paar druppels op de zere plek hoeft aan te brengen ( bij mij dus de schouder ). Voordat ik naar bed ga breng ik een paar druppels olie op mijn schouder aan en wrijf het in. Als ik dan in bed lig voel ik mijn schouder gewoon gloeien ( ik vind dat heel fijn, want ik voel de pijn dan wegtrekken ). Ik gebruik de olie net zo lang totdat de pijn helemaal weg is. Meestal is de pijn na een paar dagen helemaal verdwenen.

wonderolie

De spieren los maken

De olie word vaak gebruikt tegen spierpijn om de spieren weer los te maken. Ik noem het een wonderolie, omdat ik er echt heel veel baat bij heb. Ook bij kinderen vanaf 2 jaar kan je de olie gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je kindje erg verkouden is kan je hiermee een heerlijk stoombadje maken.

De olie is erg zuinig in gebruik, trekt snel in de huid en mag meerdere keren per dag worden gebruikt.

Ik heb de olie bij een Toko gekocht en voor een flesje van 24 ml heb ik € 9,98 betaald.

Heb jij ervaring met deze olie? Voor welk kwaaltje zou jij deze olie gebruiken?  

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. Nathalie schreef:

    Ik ken het niet maar zou het net zoiets zijn als Tijgerbalsam maar dan in olievorm?

  2. Marion schreef:

    Ik ken deze olie niet. Maar het lijkt mij idd een middel voor alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange