flush force, batboy, mamablog

Flush Force; dé nieuwe verzamel hype voor jongens

Deze smerige, grappige wezentjes die uit het riool zijn komen kruipen zijn voor jongens dé verzamelhype. Flush Force is speciaal gericht op jongens in de leeftijd van 6 tot 9 jaar en Deon heeft er weer een leuk unboxing filmpje bij.

Flush Force

Het unboxen blijft een hype. Eerder liet Deon jullie een unboxing zien van de schattige Hatchimals CollEGGtibles en nu zijn de grappige wezentjes van Flush Force aan de beurt.

Flushies zijn grappige, smerige wezentjes die leven in vieze toiletpotten, dol zijn op slijm én het maken van vieze geluiden (echt iets voor jongens dus 😉 ). Er zijn ruim 150 soorten Flushies te verzamelen waaronder ook hele zeldzame.

In totaal zijn er 11 Flush Force families met namen zoals; Stink Eye, Pooperoni, Barf Bag en Night Terror.

flush force, mamablog, batboy

Verzamelen

Er zijn verschillende unbox packs:

  • 2-Pack € 3,99
  • 4-Pack € 7,99
  • Bizarre Bathroom 8-Pack € 13,99
  • Collector Toilet € 19,99

De Collector Toiletpot is een grote toiletpot die de Flush Force beleving compleet maakt. De toiletpot maakt namelijk vieze geluiden én je kunt hem doorspoelen. Hier kun je ook al je Flushies in bewaren, want hierin voelen ze zich erg thuis.

8-Pack

Wij ontvingen de Bizarre Bathroom 8-Pack en Deon was direct enthousiast bij het zien van de toiletten en monstertjes op de doos.

In de 8-pack zijn al 2 Flushies uitgepakt en de overige 6 mag je zelf unboxen.

flush force, mamablog, batboy
Flush Force 8-Pack € 13,99

Unboxing

Om erachter te komen welke Flushies er in de toiletpot zitten, vul je de stortbak met water en schudt. Daarna til je de (papieren) toiletdeksel op en haal je de Flushies eruit.

mamablog, batboy, flush force

Deon laat jullie graag zijn Sloppy Slug, Mean Steamed, Hurl Squirrel, Uglie Sluggies, Vermin Twin, Turd Bird, Turd Mite en Grill-T zien in zijn unboxing filmpje:

Flush Force-app

Dit is echt super leuk voor jongens en er is ook nog een speciale Flush Force-app. Hier kan je mini games spelen, nieuwe Flushies ontgrendelen en er is een verzamelboek zodat je kan bijhouden welke Flushies je hebt verzameld.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

Wat vind jij van deze smerige, grappige wezentjes?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

 

 

19 gedachten over “Flush Force; dé nieuwe verzamel hype voor jongens”

  1. Ik kende ze nog niet. Vind het filmpje wel geweldig! Ben stiekem wel blij dat mijn mannetje hier nog te jong voor is. Hopelijk zijn ze over een paar jaar niet meer hip. haha.

  2. Haha, superleuk! Misschien haal ik ze vast in huis voor als mijn jochie groter is, zal tegen die tijd vast niet meer te koop zijn maar vind het zelf ook zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *