Zien! Ninja Turtles in de bioscoop

Vanaf 9 augustus 2023 is de film Ninja Turtles: Totale Chaos te zien in de bioscoop. Zin om deze film op het grote witte doek te zien? Doe dan mee met de winactie, want wij geven vrijkaarten + een leuke goodie weg!

Wie zijn de Ninja Turtles?

De Teenage Mutant Ninja Turtles (kortweg de Turtles of TMNT) zijn fictieve figuren die de hoofdrol spelen in stripverhalen, tekenfilms, speelfilms, televisieseries en computerspellen.

De TMNT zijn vier schildpadden die zeer bedreven zijn in de ninjavechtkunst (ninjitsu). Ze zijn allemaal genoemd naar Italiaanse renaissancekunstenaars: Michelangelo (Michelangelo Buonarroti), Leonardo (Leonardo da Vinci), Donatello (Donato di Niccolò), Raphael (Raffaello Sanzio).

Iedere Turtle heeft zijn eigen uitgesproken karakter en wapen:

 • Leonardo is de meest volwassene en als dusdanig de leider. Soms is hij zelfs wat bazig. Zijn wapens zijn katana’s.
 • Donatello is de intelligentste, een uitvinder. Aan hem hebben de Turtles hun arsenaal aan vervoermiddelen, communicatiemiddelen, etc. te danken. Hij vecht met de bo-staf.
 • Raphael benadert alles met een cynisch gevoel voor humor. Hij is tevens de enige van de turtles die een beetje een agressieve houding heeft. In de speelfilms botst zijn karakter vaak met dat van Leonardo. Dit is zo omdat hij liever de leider wil zijn en daardoor moeite heeft met het opvolgen van bevelen van Leonardo. Hij wordt door de meeste gezien als de sterkste van de groep, maar hij heeft het niet in zich om leider te zijn omdat hij niet rustig is en de verantwoordelijkheden niet heeft. Zijn wapens zijn sais.
 • Michelangelo is een losbol en houdt van extreme sporten. Zo gaat hij graag skateboarden in de riolen. De kreet “cowabunga!” of “booyakasha”, die typerend is voor de Turtles, is oorspronkelijk van hem afkomstig. Zijn lievelingswapens zijn nunchaku’s. Ondanks dat hij niet bijster intelligent is, is hij een zeer goede vechter.
ninja

L-r, DONATELLO, MICHELANGELO, LEONARDO and RAPHAEL in PARAMOUNT PICTURES and NICKELODEON MOVIES Present
A POINT GREY Production “TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM”

Ondanks de grote onderlinge verschillen, hebben de Turtles één ding gemeen: een obsessieve liefde voor pizza. Michelangelo’s liefde voor dit gerecht gaat zelfs zo ver dat hij alles eet, zo lang het op een pizza zit zoals bijvoorbeeld pindakaas en cornflakes.

De film Ninja Turtles: Totale Chaos

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners.

Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

ninja turtles

Algemene informatie

 • Speelduur: 100 minuten.
 • Leeftijd: vanaf 9 jaar.
 • Genre: kinderfilm, animatie, actie.

Winactie

Wij mogen 2×2 tickets + een shirt weggeven voor een gezellige middag in de bioscoop! Meedoen is simpel:

ninja turtles

 • Like en volg de Facebookpagina van Batboy of volg ons op Instagram.
 • Deel dit bericht openbaar.
 • Like dit bericht.
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of laat een reactie achter onder het originele bericht op onze Facebookpagina/Instagram en laat ons weten dat je graag kans maakt. En vertel wat jouw favoriete pizza is.

De winactie loopt van 03.08.2023 t/m 09.08.2023. Daarna worden de winnaars op deze pagina bekend gemaakt.

Gefeliciteerd: Greet Seys & Kristel_mama_van_m_en_m

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 15 Comments
 1. Sandra de Man schreef:

  Onze jongens vinden de turtles geweldig. Zou super zijn om kaarten te winnen voor de film. Onze jongste vind een pizza met shoarma lekker 😋

 2. Roland de Bruijne schreef:

  Doe heel graag mee. Favoriete pizza is de shoarma pizza.

 3. Leentje schreef:

  super leuk voor mijn kleinzoon!!
  Pizza margarita is zijn favoriet

 4. Noortje schreef:

  Wat een leuke film, wij doen graag mee! Mijn favoriete pizza is pizza quatro formaggi 🍕

 5. Stephanie Leijer schreef:

  Wat leuk. Dat zou een super activiteit zijn in deze iets wat druilige vakantie 🙈. Onze jongens vinden pizza met salami het lekkerste !

 6. Kristel Dijkhuizen schreef:

  Ow onze jongens zouden dit een feest vinden . maar aangezien we nu momenteel 3 extra kids in huis hebben ivm de huwelijksreis van mijn broer kan ik alle jongens hier denk ik wel gelukkig mee maken.

  dus leuk dagje uit ervan maken.

 7. Marije Donckers schreef:

  ik maak graag kans om samen met m’n oudste naar de turtles te gaan.
  Hij is gek op pizza hawai en ik op pizza gorgonzola

 8. Marian Zw schreef:

  Superleuk! Ik doe graag mee. Mijn favoriete pizza is spicy chicken zonder kaas

 9. Debbie Van Vliet-Sloof schreef:

  lievelingpizza quattro formaggi

 10. Sophia Grootjans schreef:

  Ik waag graag een kansje. Pizza pepperoni voor de kids en manlief, pizza taco voor mama.

 11. Chantal schreef:

  COWABUNGA wat een super leuke winactie voor mijn zoon! Hier wordt hij heel enthousiast van mocht hij de prijs winnen!!! Fingers crossed 🍀

 12. Chantal schreef:

  COWABUNGA wat een super leuke winactie voor mijn zoon! Hier wordt hij heel enthousiast van mocht hij de prijs winnen!!! Fingers crossed 🍀
  Pizza Hawaï it is!!!😋

 13. Yvonne schreef:

  Oeh yessss… dit gaat mijn eigen Donatello onwijs leuk vinden! Hier dol op pizza tonijn!

 14. Priscilla van der Zijde schreef:

  ♥️🐢 ik doe dolgraag mee voor mij en mijn zoontje🐢♥️ Even oude herinneringen van vroeger ophalen ik was altijd groooots fan van ze en mijn zoontje nu ook🐢♥️

 15. Peter V schreef:

  Ik maak heel graag kans de goeie ouwe TMNT tijd te mogen herbeleven en mijn zoontje Bart kennis te laten maken met Turtle Power! 🤩♥️🐢🍕🎁🤞🏼🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.