stokke mycarrier draagzak, mamablog, batboy

Win een Stokke MyCarrier draagzak

stokke mycarrier draagzak, mamablog, batboy

Een draagzak is ideaal, zo neem je je kindje gemakkelijk overal mee naartoe. De Stokke MyCarrier draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje 4 weken is tot 3 jaar en jij kan er één winnen!

Je kindje in een draagzak

Als je op pad gaat met je baby moet je ontzettend veel meenemen. Hoe makkelijk is het dan als je de kinderwagen of buggy gewoon thuis kan laten? Een draagzak neemt minder ruimte in beslag en je hebt je handen vrij. Ideaal als je boodschappen gaat doen of reist met het openbaar vervoer.

Door je kindje in een draagzak te dragen hoort hij je stem en hartslag en ruikt je hij/zij je geur. Een heerlijk vertrouwd gevoel en veel baby’s vallen zo ook heel makkelijk in slaap.

mamablog, stokke mycarrier draagzak, batboy, mycarrier draagzak

Stokke MyCarrier draagzak

De Stokke MyCarrier draagzak is met veel zorg en aandacht ontworpen, gemakkelijk te verstellen en past iedereen. Het zachte gewatteerde materiaal is comfortabel voor jou en je kindje. Door het brede zitvlak van de draagzak zit je kindje in een ergonomische heuppositie waarbij de rug, billen en bovenbenen goed worden ondersteund.

De draagzak is te gebruiken in twee posities :

 • Buikdrager. Je kan je baby al dragen vanaf 4 weken na de geboorte. Deze is goedgekeurd voor gebruik vanaf 3,5 kilo en 53 cm.
 • Rugdrager. Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten (ongeveer vanaf 9 maand). Het zitje van de rugdrager is in hoogte verstelbaar.

batboy, mamablog, stokke mycarrier draagzak

Win een Stokke MyCarrier draagzak

Wij mogen iemand blij maken met een MyCarrier draagzak van Stokke in de kleur rood. Je kunt er natuurlijk ook iemand anders mee blij maken!

 • Like onze Facebookpagina en dit bericht.
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op onze Facebookpagina.
 • Wil je iemand anders blij maken? Tag diegene wie jij de draagzak gunt.
 • Deel dit bericht.

De winactie loopt van 12.03.2018 t/m 18.03.2018. Daarna wordt de winnaar op deze pagina bekend gemaakt.

 

Helaas deze actie is gesloten.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

**De foto’s zijn verkregen via pers.

 

29 gedachten over “Win een Stokke MyCarrier draagzak”

 1. Dit lijkt me ideaal om onze dochter mee te dragen. Ik heb zelf al een draagdoek maar door veel tijd kwijt zijn met omknopen pak ik deze niet snel. Dit lijkt me ideaal om te gebruiken en voor haar ook zo fijn.
  Rood is ook nog eens mijn lievelings kleur 🙂

 2. dat lijkt me echt geweldig.. toen ik net zwanger was hadden mensen naast ons vakantiehuisje ook net een kleintje in een draagzak. zelfs mijn man was direct overtuigd en zag zich hiermee wel lopen. Binnen nu en een maandje zal onze kleine meid er zijn. wie weet kunnen we haar dan dragen in deze mooie stokke mycarrierdraagzak. ik waag graag een gokje met mijn reactie. op facebook volg ik al en heb het bericht ook daar gedeeld.

 3. Wat een Superleuke winactie exact op het juiste moment! Gisteravond aan tafel met mijn vriend erover gehad dat we maar eens opzoek moesten gaan naar een draagdoek of een draagzak. Zijn voorkeur gaat sterk uit naar een draagzak en dus zou ik hem super graag willen verrassen met deze variant! Stokke is hier een geliefd merk en ben erg benieuwd naar deze draagzak!

 4. Ik doe graag mee lijkt me super handig om mijn oudste naar school te brengen en dan niet met een wagen in de drukke gangen te hoeven lopen. Maar lekker de baby dicht bij me.

 5. Omdat mijn kleine ventje een kinderwagen verschrikkelijk vindt heb ik een keer een draagzak van iemand geleend. En hij huilde gewoon niet en viel open duur zelfs in slaap. Daarom zou ik natuurlijk super graag zelf een goede draagzak hebben. Dan kan ik hem lekker elke dag bij mij dragen als wij zijn grote broer van en naar school brengen. En tijdens boodschappen doen etc.

 6. Gaaf! Ik doe graag mee. Wij verwachten een derde kindje, en een draagzak hebben we bij de oudste twee nooit gebruikt, maar lijkt me bij de derde nu wel ‘onmisbaar’! Want….. life goes on ;-). Kan hij/zij mooi makkelijk mee. De producten van Stokke zijn geweldig! Zou leuk zijn! Ik ga ‘m delen via Facebook.

 7. Lijkt me super om te winnen, en ik weet ook wie ik er blij mee zou maken maar dat zeg ik nog niet want dan is de verrassing weg als ik wel zou mogen winnen

 8. Voor mijn eigen kindjes zou ik het niet meer gebruiken, ze beginnen al te zwaar te wegen :-). Maar het lijkt me super om er een goede vriendin mee blij te maken wanneer ze binnenkort haar eerste kindje mag verwelkomen.

 9. Ik loot heel graag mee, over een paar maandjes wordt ik oma, en onze dohvter woont op Malta, daar is het zoveel fijner om je kindje in de draagzak mee te nemen ipv in de wandelwagen, al dat gehobbel over smalle stoepjes

 10. Het lijkt me ideaal nu we een tweede hebben. Als we naar buiten gaan kan ik haar dan dragen en evengoed mijn oudste aan de hand houden.

 11. Ik wil heel graag winnen voor ons prinsesje die zich elk moment kan melden. Het mooie weer komt eraan dus we kunnen dan lekker met haar wandelen ❤❤

 12. Leuk ❤
  Bij mijn eerste kindje had ik nekklachten waardoor dragen helaas geen optie was. Dat vond ik zo jammer want het lijkt mij heerlijk intiem. In juli ben ik uitgerekend van ons tweede kindje en dan wil ik heel graag gaan dragen. Ik heb er hard voor getraind, mijn nekklachten zijn weg en ik heb er super veel zin in 💪😀 deze mooie rode draagzak van Stokke zou ik met trots en liefde willen gebruiken.

 13. Dit zou super zijn ik doe zeker mee zeker handig als beginnende ouder van ons nj momenteel bijna 5maand oud dochtertje die momenteel enkel dragend in slaap valt dus dit zou misschien wel een hulmiddel kunnen zijn bedankt dat deze acties bestaan 😊

 14. Het lijkt mij zo heerlijk en makkelijk om als straks de kleine in de draagzak mag om hem dan te dragen. Zo lang mogelijk de kleine bij mij dragen want ze worden al zo snel groot.

 15. Erg fijn om onze dochter in rond te dragen! We houden erg van wandelen, dus een goede draagzak zou zeer welkom zijn.

 16. Graag doe ik mee voor de handige en mooie rode draagzak.
  Ik heb om privéredenen geen Facebook, maar volg op Bloglovin.
  Als dat geen probleem is, waag ik graag een kansje.

 17. Super leuk! Ik zou dit graag winnen voor mijn Facebookloze broer. Die heeft nu net 4 weken een baby en hij loopt heel veel met haar rond. Ik denk dat hij het heerlijk zou vinden haar op zijn buik te kunnen dragen en tegelijk zijn handen vrij te hebben.

 18. Geweldig om in mei te hebben, we gaan dan lekker op vakantie met ons dochtertje van 8 maanden oud! Zou dus super van pas komen!

 19. Ik doe graag mee voor de kleine, zou super handig zijn en heel erg veilig.
  Ik waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *