batboy, gel sokken, action, nivea

Je voeten zomerproof maken met gel sokken

Nu de zomer is begonnen mogen je blote voeten weer gezien worden. Heb je last van droge en ruwe voeten? Met deze gel sokken maak je je voeten zomerproof!

Droge en ruwe voeten

Mijn voeten zijn best droog en ruw en nu de blote voeten weer gezien mogen worden wil ik wel graag mooie en zachte voeten.

Bij Action kwam ik de Spa Gel Sokken tegen voor maar € 2,99 en stopte dit natuurlijk in mijn mandje. De sokken zijn one size met een max t/m maat 41.

Gel sokken

Thuis gekomen probeerde ik ze natuurlijk meteen uit. Eerst heb ik een voetenbadje genomen. Daarna smeer je je voeten in met je favoriete voetenlotion. Ik smeerde mijn voeten in met Nivea crème, maar elke andere verzorgende crème is natuurlijk geschikt.

batboy, gel sokken, action, nivea

De sokken trok ik aan en dat voelde best een beetje gek. De binnenkant van de sokken heeft een speciale gellaag die de huid stimuleert de voetenlotion op te nemen.

De buitenkant is van badstof en ze hebben een anti-slip zool. Ik zou je wel aanbevelen de sokken ’s avonds te dragen wanneer je tv kijkt of iets anders doet, want lopen op deze sokken is heel lastig. Gewoon lekker op de bank zitten terwijl de sokken hun werk doen.

gel sokken, batboy, action

Zachte voeten

Er staat niet bij hoe lang je de sokken moet dragen, maar ik heb ze best een poos gedragen. Omdat het lopen erop niet handig is heb ik ze uitgedaan.

Mijn voeten zaten onder de losse velletjes. Je merkt direct het verschil, want ze voelen heel zacht aan.

De sokken mogen niet in de wasmachine en moet je dus met de hand wassen. Dat vind ik wel een groot nadeel. Tip: koop een paar extra!

Sokken aan in bed

In de wintermaanden is het ook fijn de sokken aan te trekken wanneer je naar bed gaat. Lekkere warme voeten en de volgende dag zijn ze heerlijk zacht. Ik vind ze ideaal!

Lees ook eeltsokken van Action.

Heb je ook last van droge en ruwe voeten en ken je gel sokken?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Dewi schreef:

  Ja ik heb ook last van droge pootjes;) van de week ga ik naar de Action en dan neem ik ze zeker mee. Bedankt voor de tip!

 2. Nathalie schreef:

  Nog nooit gezien die sokken, voor die prijs wil ik dat best proberen.

 3. Charèl schreef:

  Oh lijkt me heerlijk! Ik heb zo vaak last van droge voeten en eelt 🙁

 4. Ik heb ook last van droge voeten. Vooral in de winter smeer ik me suf om dat te voorkomen. Ik kende deze sokken nog niet, maar ze lijken me best fijn! Inderdaad wel op de bank dragen (of in bed) en niet teveel mee wandelen :-).

 5. Ineke schreef:

  Ik heb ze ook. Na vorige zulke pijnlijke hak met kloven te hebben gehad, probeer ik nu echt alles. Ik moet zeggen ….het werkt. Nog nooit zulke zachte voeten gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.