moeder zoon, zoon, moeder, mama, batboy, zelfde kleding, moeder en zoon kleding, fashion

Kleding matchen met je zoon

Super leuk wanneer je als moeder en dochter dezelfde kleding kan dragen, maar hoe zit het dan met moeder en zoon? Met een beetje creativiteit kan je als moeder ook je kleding matchen met je zoon!

Moeder & zoon

Vaak zie ik leuke fashion foto’s van moeders met hun dochter en dan hebben ze beiden dezelfde kleding aan. Erg leuk natuurlijk, maar kan je als jongensmoeder ook kleding matchen met je zoon?

Dezelfde jurk

Ik kan mij voorstellen dat als jij een mooie jurk aan hebt dat je dochter dezelfde jurk als mama wil. Zij wil er natuurlijk net zo mooi uitzien als jij en hoe leuk is het dan als jullie dezelfde jurk of outfit dragen.

Voor een jongensmoeder is het natuurlijk wel iets lastiger om dezelfde kleding als je zoontje te dragen. En zeg nou eerlijk je zoontje wil er natuurlijk niet zo uitzien als zijn moeder, maar net zo stoer als zijn vader.

Er zijn (web)winkels waar ze identieke kleding verkopen voor vader & zoon of moeder & dochter. Maar hoe zit het dan met moeder en zoon, dat kan toch ook best?

kleding matchen, spijkerlook, overhemd, blouse, kleding, fashion, moeder, zoon, moeder en zoon, kleding

Kleding matchen

Mijn jongens houden van stoer, maar niet alleen vaders kunnen stoer zijn, moeders óók. Je kan best je kleding matchen met je zoon, want soms is het toch best leuk als iedereen een beetje op elkaar is afgestemd?

Ik ben eens in de kast gaan neuzen en laten we nu alle 3 een spijkerblouse/ -overhemd in de kast hebben hangen en natuurlijk een spijkerbroek.

Zoals je ziet kunnen de jongens niet samen normaal op de foto, maar we matchen wel 😉 !

moeder zoon, kleding matchen, zoon, moeder, mama, batboy, zelfde kleding, moeder en zoon kleding, fashion

Spijkerlook

Een stoere spijkerlook kan voor zowel man als vrouw dus met deze outfit stemmen we mooi op elkaar af. Helaas hebben we niet hetzelfde shirt, maar ook dat zou best kunnen al lijkt het mij wel lastig om eraan te komen.

Wat vind jij ervan wanneer je dochter hetzelfde draagt als jij of je zoon hetzelfde als zijn vader?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 8 Comments
 1. Mirjam schreef:

  Leuk! Ik vind het wel grappig om af en toe eens te doen. Wel net zoals jij met ongeveer dezelfde look of kleurtint als je kindje(s). Ik zou niet zo snel in hetzelfde jurkje rondlopen 😉

 2. Volgmama schreef:

  Leuk, goed gelukt! Mijn jongens matchen ook wel eens onderling met elkaar. Af en toe koop ik twee dezelfe shirts.

 3. Haha, wat leuk! En inderdaad: waarom zou dit alleen met je dochter moeten? Overigens hebben wij het thuis bijna nooit hoor. Soms als ik wat voor mezelf maak dan blijft er net genoeg stof voor een rokje voor de kleine meid over. Maar we hebben nog nooit zelf iets hetzelfde gekocht :-).

 4. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik heb hier over gelezen als ’twinning’ en heb er gemengde gevoelens over. Het kan wel leuk zijn, maar ik vind het ook iets geforceerds hebben.

 5. Kidzblogger.nl schreef:

  Wat een stoere mama en wat goed gelukt. Justin en Dylan hebben in het verleden wel eens hetzelfde setje gehad. Maar nu willen ze dat absoluut niet meer. Beide sowieso een andere smaak.

 6. Charel schreef:

  Ah ik vind dat zo leuk altijd! Ik ben er dol op!

 7. Patricia schreef:

  Ben niet zo van helemaal het zelfde, maar matchend kan wel stoer zijn.

 8. Dewi schreef:

  Leuk! Op zich wel grappig hoor. Heel vaak hebben we het niet eens door als we “hetzelfde” zijn, dan hebben we alledrie een streepjes shirt aan. Of onze dr Martens. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.