kinderschoenen, deichmann, batboy

Schoenen kopen bij Deichmann

Zeven schoenendozen zette ik op de toonbank bij Deichmann. De verkoopster keek mij aan. Ze dacht vast; ”Heb je dat allemaal nodig?”. ”Ja, dat hebben wij nodig”, zei ik hardop.

Schoenen kopen bij Deichmann

Wanneer ik schoenen nodig heb  ga ik vaak naar Deichman. De kwaliteit is goed, vriendelijk personeel, niet duur en veel keus voor vrouwen, mannen en kinderen.

Ook Nick (met maat 47/48) kan hier terecht voor schoenen en wanneer hij schoenen ziet die niet in zijn maat zijn, zijn ze vaak ook nog te bestellen. Heel handig, want hoeft hij niet meer naar een dure speciaalzaak.

Schoenen voor iedereen

Het idee was om voor de kinderen sandalen te kopen. Brent had namelijk nog helemaal geen zomerschoentjes.

Als je binnen loopt, loop je gelijk tegen de damesschoenen aan. Heel slim natuurlijk, want ik bedacht mij dat ik zelf wel een paar makkelijke schoenen kon gebruiken en dus neusde ik even rond.

Gelukkig is er helemaal achterin (bij de kinderafdeling) een tv en kunnen de kinderen even tv kijken. Ik zag ontzettend veel leuke schoenen en begon met passen. Zwarte schoenen daar was ik naar opzoek, want die heb ik echt wel nodig. Ik zag hele leuke brons/gouden gympen (maar €19,90) en trok ze aan. Die schoenen gaan mee, maar nu even opzoek naar zwart.

Mijn oog zag hele leuke blauwe instappers van Fila. Toen ik ze aantrok wilde ik ze eigenlijk niet eens meer uittrekken. Deze zitten echt super fijn! Er zit een ‘soft feel’ zool in wat heerlijk zit. Voor de prijs hoef je het niet te laten, ze kosten maar €19,90.

Kinderschoenen

Eerst ben ik maar even voor de kinderen gaan kijken (naar de zwarte schoenen kijk ik later wel).

Er was niet echt heel veel keus in sandalen voor jongens, maar we hebben wat gevonden. Voor Deon leuke dino sandalen met lichtjes en voor Sten en Brent sandalen van ‘Bobbi Shoes’. Voor de sandalen betaalde ik €19,90 p.p. en voor de sandaaltjes van Brent €14,90.

kinderschoenen, deichmann, schoenen voor iedereen, batboy, schoenen kopen bij deichmann

Als je eenmaal aan het neuzen bent kom je steeds meer tegen (raar hè). Voor Deon zag ik nog leuke sportschoenen van Fila en ook deze gingen mee. Het was trouwens wel handig geweest als ze daar winkelkarretjes zouden hebben.

kinderschoenen, deichmann, batboy, schoenen kopen bij deichmann

Fila €19,90

6 Dozen met schoenen en dat vond ik wel genoeg dus liep ik richting de kassa. Totdat ik mij opeens bedacht om nog heel even bij de damesafdeling te kijken voor zwarte schoenen en ook die vond ik nog even 🙂 .

deichmann, batboy, deichmann schoenen, kinderschoenen, schoenen kopen bij deichmann

Naar de kassa

Bij de kassa wordt altijd gevraagd of je de schoenendozen erbij wilt hebben, maar die laat ik meestal achter. Wat ik wel een beetje irritant vind is dat ze je altijd iets willen aansmeren; een spray om je schoenen te beschermen tegen vuil en water. Toevallig was mijn spray op en als ze het niet had gevraagd had ik het ook niet gekocht dus ook de spray kocht ik erbij.

Over ruilen doen ze bij Deichmann ook helemaal niet moeilijk. De zwarte schoenen die ik kocht, lieten snel los. Ik kreeg (terwijl ik geen bon meer had) netjes mijn geld terug, service!

Mijn collectie ‘makkelijke loopschoenen’ is aangevuld. De volgende keer ga ik opzoek naar leuke zomerschoenen.

Misschien vind je dit ook interessant:

Waar ga jij meestal shoppen voor schoenen?

 

 

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 13 Comments
 1. Nathalie schreef:

  Fijne winkel is dat he. Je kunt de Deichmann een beetje vergelijken met de Van Haren in Nederland. Ik heb trouwens nog sandalen voor de jongste en de oudste nodig dus wij gaan ook even neuzen binnenkort.

 2. Lisette schreef:

  Leuke schoenen allemaal! Ik had nog nooit van die winkel gehoord. Toevallig net Teva sandaaltjes besteld bij van Keeken. Ook een fijne schoenenwinkel.

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Deichmann doet me altijd een beetje aan Van Haren denken. Daar koop ik niet vaak iets. Meestal koop ik mijn schoenen nu online eigenlijk. Maar recent kocht ik Ecco ballerina’s bij Scapino.

 4. Mirjam schreef:

  Wat ben je goed geslaagd!! Ik ben volgens mij nog nooit bij Deichmann geweest.

 5. Roelina schreef:

  Deichman ken ik niet. Ik koop mijn schoenen en die van de kids vaak bij omoda (online). Scapino ga ik ook nog wel eens heen… maar 7 paar tegelijk? Heb ik nog nooit gepresteerd haha

 6. Deichmann is het moederbedrijf van VanHaren. Hetzelfde aanbod alleen een ander merknaam. Ik koop meestal mijn schoenen bij VanHaren, dus ook een beetje bij Deichmann! 🙂

 7. Ik lig echt dubbel om je verhaal haha. Van de ene aankoop duik je in de volgende, love it!

 8. cindel schreef:

  Mijn dochter zit nu in maat 19/20. Het is dus erg lastig om normale schoenen te vinden, laat staan zomer schoenen! Daarom hebben wij voor crocs gekozen 😀 Ik vind jouw schoenen, die donker blauwe instappers erg mooi

 9. Anouk schreef:

  Zelf shop ik altijd bij van haren! Ook zon winkel waar ze je altijd wat aan willen smeren… Wat een leuke sandalen heb je gekocht voor de kids!

 10. Astrid schreef:

  Goed geslaagd! Die Bobbi shoes koop ik ook vaker voor mijn zoontje, die hebben ze ook bij van Haren.

 11. kim schreef:

  Wat een tip! ik ben er nog nooit geweest. Snel een keer doen dus. Toffe schoentjes ook! Ik haal onze schoenen overal en nergens vandaan haha. Niet een vaste winkel eigenlijk. Primark, H&M.. etc

 12. Tania schreef:

  7 paar in één keer geshopt! Wow. Die van Fila zijn zo leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.