sweatshirt

Een sweatshirt voor jongens

Deon is echt toe aan een nieuwe (winter)kleding, want hij heeft opeens zo’n groeispurt gekregen! Dit leuke sweatshirt kocht ik voor hem bij Wibra.

Sweatshirt

winterkleding, groeispurt, wibra, sweatshirt, winter, trui, jongens, jongenskleding, batboy, kinderkleding,

Dit sweatshirt heeft een lekkere losse col en is van 100% katoen. De tekst: (Exceptional Comfort Wear Urban Style) is van velours stof en is er dik opgedrukt.  

jongenskleding, jongenstrui, sweatshirt, batboy, wibra, kinderkleding, winterkleding, winter

Ze zijn er in twee verschillende kleuren: lichtgrijs met zwarte tekst en donkergrijs met blauwe tekst. Ik vind het altijd lastig om te kiezen, maar ben toch gegaan voor een beetje kleur.

wibra, batboy, mamablog, sweatshirt, winterkleding, kleding, trui, kinderkleding, kinderen, kleding

Het is niet echt een hele lekkere warme trui, maar met een shirt met lange mouwen eronder kan je hem prima dragen in het najaar.

winterkleding, kinderen, jongens, shirt, sweatshirt, batboy, wibra, trui, kleding, kleren voor kinderen, mamablog, sweatshirt jongens

Wasvoorschrift:

 • Binnenste buiten wassen op 40 graden
 • Niet in de droger
 • Nat in vorm brengen

Te koop bij Wibra voor € 11,99.

Is/Zijn jouw kind(eren) ook toe aan nieuwe winterkleding?

Lees ook:

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 7 Comments
 1. Nathalie H schreef:

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Stoere kleding hoor. Ik heb de trui ook even in de hand gehad. Plaats morgen een shoplog wat ik onder andere bij de Zeeman en Wibra heb gekocht.

 2. Leuke trui! En leuke foto’s ook trouwens 🙂

 3. Yvonne schreef:

  Mooie trui! En super leuke foto’s.

  Hier ook nog wat nieuwe kleding nodig.

 4. Nou, hier hetzelfde verhaal inderdaad! Zoonlief had 3 truien in de kast waar hij nog een beetje in paste, maar afgelopen week hebben we fijn de kast aangevuld. Leuk he, als je bij de Wibra zo fijn kunt slagen! Leuke trui en leuke foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.