glibbi slijmbad

Glibbi Slijmbad

Glibbi is een poeder en wanneer je dat aan het water toevoegt veranderd het water in slijm. Wij strooiden de poeder van Glibbi slijmbad in het water voor een lekker slijmerig bad!

Glibbi slijmbad

Wij kochten een doosje Glibbi Slijm in Duitsland. Er zit één zakje poeder in van 150 gram en kost € 4,99. Eén zakje is voldoende voor 40 liter slijm.

glibbi slijmbad

Glibbi bevat geen kunstmatige en schadelijke stoffen en zorgt niet voor verstoppingen.

Glibbi, slijm, water, batboy, bad, mamablog, kinderen, groen slijm, slijm water

Bad vullen

Eerst moet je het bad vullen met een laagje water van ongeveer 5-10 cm. Daarna strooi je de poeder over het water en dan kan de kraan weer aan om het bad verder te vullen met water voor een lekker Glibbi slijmbad.

glibbi slijm, slijm, glibbi, simba, water, batboy, mamablog, kinderen, waterpret, gif groen

Gif groen

Het bad was vol met gif groen water. In de beschrijving staat dat je rustig en langzaam met je handen door het water moet ‘roeren’, want hoe langer je mixt, hoe dikker het wordt.

Ik was voor mijn gevoel al best een tijdje aan het ‘roeren’, maar echt dik werd het niet. Wel voelde het heel slijmerig aan en ik dacht dat als er eenmaal in bad werd gespeeld het slijm vanzelf wel dikker zou worden.

slijm, slijmerig, glibbi, water, bad, batboy, kinderen, mamablog

Een lekker slijmerige bad

Slijmmonster

Ik riep Deon en hij vond het erg cool uitzien en kon niet wachten om erin te gaan. Hij dacht dat wanneer hij in het slijmerige water ging hij veranderde in een slijmmonster 🙂 .

glibbi, slijm, slijmmonster, monster, batboy, water, bad, mamablog, slijmmonster,

Vanaf 3 jaar

”Zitten er haren in bad mama?”, vroeg Deon. ”Haha, nee dat is slijm”(maar zo voelde het wel een beetje).

Op de verpakking staat dat het voor kinderen vanaf 3 jaar is. Dit is omdat het echt heel erg glibberig is en je kindje kan zo uitglijden dus het is wel belangrijk dat ze blijven zitten.

Deon zat er al zeker 20 minuten in, maar het water was niet ‘dikker’ geworden, wel was Deon helemaal glad en glibberig.

Ik dacht dat het water (net zoals op de verpakking) een dikke slijmerige massa zou worden, maar na ruim een half uur was er nog steeds niks veranderd.

glibbi, glad, gekleurd water, water, slijm, bad, kinderen, batboy, mamablog, slijmmonster, tegenvaller

Tegenvaller

Voor ons valt het tegen en het is niet wat we ervan verwacht hadden. Ik las de beschrijving nog een keer, want misschien had ik wel iets fout gedaan? En ja dat klopt. Ik heb het bad helemaal gevuld met water en het moest maar een paar centimeter zijn om het gewenste effect te krijgen. Nou dan zitten ze dus nét met de billen in het water!

Ik vind het dus helemaal niks en zo is er natuurlijk ook geen bad plezier als je maar in een laagje slijm water kan zitten, dat is toch veel te koud?! Het plaatje op het doosje vind ik wel een beetje misleidend.

Ik zou het dus niet weer kopen, want daar vind ik het veel te duur voor. Ik doe er de volgende keer wel een beetje meer zeep in voor een lekker vol schuimbad!

Wat vind jij van Glibbi slijmbad? Heb je ooit wel eens een product van Glibbi gekocht?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
  1. Volgmama schreef:

    In de zomer zou het wel kunnen maar nu niet in zo’n klein laagje. Anders zou ik er een afwasbakje mee vullen om mee te spelen maar geen bad. Jammer dat je niet het gewenste effect kreeg. Het ziet er wel spannend uit zo’n groen kleurtje.

  2. Ik had hier nog nooit van gehoord! In potentie erg leuk, maar jammer dat het niet echt een slijmbad werd. Ik denk overigens dat mijn dochter er niet in was gaan zitten, hahaha, kleine tuttebel.

  3. Yvonne schreef:

    Nee, ik ken dit helemaal niet. Hahaha het ziet er wel uit als heksensoep. De boys hier zeker Dylan zou dit wel wat vinden. Maar of ik het ook wat vind??

  4. Leonie van Mil schreef:

    Ik kende dat helemaal niet. Maar zo te lezen ook niet echt een succes. Was wel grappig geweest als het was gelukt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.