terugplaatsen follikels, zwanger, dusseldorf, mamablog

Terugplaatsen follikels

Eindelijk was het zover; ik mocht de zwangerschapstest doen. Ik was een beetje bang voor het resultaat. Was het terugplaatsen follikels gelukt? Ik schraapte al mijn moed bij elkaar en deed de test.

Terugplaatsen follikels

Lees hier deel 4.

Ik heb al die dagen nergens last van gehad; geen zere rug of andere menstruatie pijntjes. Er waren 2 eitjes terug geplaatst, dus waarom zou het deze keer niet lukken? Ik droomde er zelfs van en op de 12de dag na de terugplaatsing heb ik besloten om een zwangerschapstest te doen.

”Het was op een zondag”

Ik weet het nog precies, het was op een zondag en ik durfde mijn bed eigenlijk niet uit te stappen, maar ik heb al mijn moed bij elkaar geschraapt en stapte uit bed.

Een positieve test

Ik pakte een bekertje en van de zenuwen liet ik het bekertje nog in de wc vallen! Het bekertje was tot aan de rand toe gevuld en toen kon de test erin…..

Ik moest zo huilen, want ik kon het niet geloven: de test was positief! Huilend vertelde ik het aan mijn man en ik belde meteen mijn ouders om het goede nieuws te vertellen. Het was een erg emotioneel gebeuren, want niemand kon het eigenlijk geloven. Het terugplaatsen follikels was gelukt!

3 Dagen later

Maar toen was het woensdag en opeens had ik een beetje bloed. Meteen ging ik het opzoeken op internet en toen las ik dat dat best zou kunnen, maar een klein stemmetje in mijn achterhoofd vertelde mij dat er toch iets niet goed zat.

Ik belde meteen de vrouwenarts in Duitsland en ik kon langs komen voor een bloedtest en een echo. Op de echo was helaas niks te zien, maar ik kon de volgende dag bellen voor de uitslag van de bloedtest.

Waar ik al bang voor was, was nu werkelijkheid. Ik was niet meer zwanger en ook hevig ongesteld. Mijn man haalde nog een zwangerschapstest en die bleek positief te zijn dus ik had een sprankje hoop, ook al was ik hevig ongesteld.

Ik moest weer een bloedtest doen bij de vrouwenarts en daaruit bleek dat ik dus niet zwanger was. Mijn hele wereld stortte in en ik vond het zo oneerlijk! Hoe kon ik dan nog steeds een positieve zwangerschapstest hebben?

Veel dromen

Slapen kon ik niet meer en wanneer ik naar de wc ging zag ik niks anders dan bloed. Ik bleef maar testen doen en die gaven steeds een positief resultaat, dus ik had altijd nog een sprankje hoop.

”Ik droomde over peren”

Deze periode droomde ik heel erg veel, onder andere over peren. Ja het is heel raar, want peren wie droomt daar nou over? Ik zocht het op Google op en wanneer je over peren droomt staat dat voor vruchtbaarheid, dus weer had ik iets hoop. Eigenlijk wist ik wel dat ik niet zwanger was, maar je wilt en kunt en niet geloven. Ik wilde gewoon zwanger zijn en maakte mezelf gek door zwangerschapstesten te doen, maar aan de andere kant wist ik wel beter. Door al die hormonen in mijn lichaam waren de testen nog positief terwijl ik dus niet meer zwanger was.

Ik moest weer naar de vrouwenarts om een echo te laten maken en volgens haar was ik niet zwanger. Mijn man haalde dit keer 3 testen, maar nu waren al deze 3 testen negatief. Ik was verdoofd en we waren er kapot van.

De kerstdagen, mijn verjaardag en oud & nieuwe kwamen eraan, maar voor mij hoefde dat niet meer. Ik had geen zin om ook maar iets te vieren, want waarom zou ik blij zijn?

Ik belde naar Düsseldorf om een nieuwe afspraak te maken en we konden er in het nieuwe jaar weer terecht.

Lees deel 6.

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Volgmama schreef:

    Ik kan me voorstellen dat je hier erg depri van word. Je wilt zo graag, bent al zo lang bezig dan lukt het ook niet. Ben benieuwd naar het vervolg.

  2. Yvonne schreef:

    Jeetje zeg, wat heftig. En wat raar ook dat de zwangerschapstesten wel steeds positief waren. Dat is inderdaad heel lastig, leven tussen hoop en wanhoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.