dino's,, mamablog, batboy

Zo maak je een dino slaapkamer

Vandaag een kijkje in de slaapkamer van Len. Zoals de foto al verraad is hij helemaal gek van dino’s en voor zijn ouders was de keus dan ook makkelijk om een slaapkamer in het thema dino’s te maken. Het behang was wel een hele klus. Kom je weer gezellig gluren?

Een kijkje in de slaapkamer van Len

Len is 4 jaar en idolaat van dinosaurussen. Zijn kamer is helemaal is stijl van dino’s. Best eng om naast de reusachtige dino’s te liggen, maar bang is Len zeker niet.

Thema dinosaurussen

Het idee kwam van zijn vader. Ook hij was vroeger dol op dinosaurussen en ging enthousiast aan de slag om een dinokamer voor Len te maken.

Het behang hebben we via internet besteld bij Behangkoopjes . Het was niet zo heel makkelijk om te plakken, want het behang bestaat uit 16 delen! Het moet dus heel precies geplakt geworden, anders ziet het er niet uit. We zijn wel een dag bezig geweest met plakken, maar het was zeker de moeite waard! Wanneer je binnenkomt ben je meteen in de dino sfeer door de enorme poster en dit is ook echt de eyecatcher van de slaapkamer.

een kijkje in de slaapkamer van len, mamablog, batboy

Nog meer dino’s

Natuurlijk hoort er ook een bijpassend dekbedovertrek bij. We hebben er 2 gekocht, zo is zijn bed ook altijd in dino stijl!

De kledingkast en het plankje waar de dino’s opstaan kochten we bij IKEA.

de slaapkamer van len, batboy, mamablog, een kijkje in de slaapkamer van len

Zijn vader maakte op het plankje een mooi landschap met nepplantjes en dino’s. De nepplantjes kochten we bij IKEA en de klimop kocht ik op de rommelmarkt.

batboy, mamablog, een kijkje in de slaapkamer van len

Trots

Op zijn slaapkamer mag ook gespeeld worden en dat doet hij dan ook graag. Len is super blij met zijn slaapkamer en wanneer er vriendjes komen spelen laat hij met trots zijn kamer zien.

Lees ook:

*Dit gastblog is geschreven door Ana, een lezeres van Batboy.

Wil je ook meedoen en anderen mee laten gluren? Neem dan contact op d.m.v. het contactformulier of stuur een mailtje naar info@batboy.nl

Lees ook:

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
 1. Nathalie schreef:

  Die muur is zo mooi! Leuk kamertje!

 2. Susan van Hoof schreef:

  Ooooh die muur😍

 3. Gerdi schreef:

  Wauw wat een gaaf behang!

 4. Roelina schreef:

  Super gaaf, zou mijn zoontje heel blij van worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.