virtual reality bril, mamablog, batboy

Met een virtual reality bril komt alles tot leven

Echt wat voor jongens; de Dino actie van Albert Heijn! Deon is sinds de actie helemaal fan van dinosaurussen. Er zijn ook speciale plaatjes die de dinosaurussen tot leven brengen met de Virtual Reality Bril en dat is erg gaaf!

Dinoplaatjes

De actie van Albert Heijn is begonnen op 6 juni en eindigt op 3 juli. Bij elke €10,- aan boodschappen krijg je een set van 4 Dinoplaatjes. In totaal zijn er 160 verschillende plaatjes.

En als je eenmaal begonnen bent met sparen dan ga je natuurlijk net zo lang door totdat je boek vol is. Gelukkig kreeg Deon van vrienden en familie ook heel veel plaatjes. We kregen zelfs Dino plaatjes per post van een lieve ex-collega van mij! De dubbelen ruilt hij met zijn neefje.

dino, plaatjes, boek, albert heijn, ah, freek

De Dinoplaatjes inplakken

Dino figuurtjes en Freek

Deon vond ook dat de Dino figuurtjes met Freek erbij hoorden dus die hebben we ook meegenomen. In het doosje zitten 5 dino’s en Freek. Ik moest het heel voorzichtig openmaken, want het doosje wil hij bewaren. Alle figuurtjes zitten vast met tyraps en ze zitten super strak vast. Het was echt een rotwerk om ze open te maken! Waarom moet dat altijd zo strak met die tyraps? Met veel pijn en moeite zijn ze allemaal los gekomen en het doosje is nog heel. Maar nog geen 2 tel later had Deon het armpje van Freek al kapot 🙁 . Hij dacht namelijk dat de armen konden bewegen.

dino's, dinosaurussen, freek, sparen, ah

De Dino’s & Freek

tyraps, dino, freek, ah, sparen, plaatjes

De tyraps zitten super strak!

Er zijn ook speciale Dinoplaatjes. De AR plaatjes ( Augmented Reality ) en de VR plaatjes ( Virtual Reality ). Hiervoor moet je wel de speciale dino-app van Albert Heijn op je mobiel downloaden. Met de AR plaatjes kan je de dino’s op de tafel of je hand laten lopen. Ik heb geprobeerd er een foto van te maken:

speciaal, speciale dino plaatjes, dino, plaatjes, VR, AR

De speciale Dino plaatjes

dino, ah, freek, sparen, AR, VR

Een Dino loopt over het boek!

Met deze bril kan je de plaatjes tot leven zien komen. Bij de AH kost deze bril €6,99.

VR bril, AH, VR, albert heijn, dino

De VR Bril van AH

Virtual Reality bril

Wij hebben nog nooit door een virtual reality bril gekeken dus geen idee wat we konden verwachten. De bril weegt niks en er zitten schuim randen aan zodat je het comfortabel kan dragen behalve bij de neus. Hier drukt het harde plastic tegen je neus en als je de bril een tijdje draagt gaat het wel zeer doen.

Virtual reality bril, mamablog, batboy

Dino’s kijken met de VR Bril

De speciale plaatjes die gescand zijn worden meteen opgeslagen. Dus als je geen speciale plaatjes hebt kan je er ook niks mee. Er zit één plaatje bij die je kan bekijken en de rest moet je dus zelf verzamelen. Gelukkig heeft Deon er wel een aantal dus eerst het hele boek doorbladeren opzoek naar de speciale plaatjes. Daarna kan je je smartphone in de bril stoppen.

Ik heb het eerst zelf getest en het is echt super gaaf! Je kan alle kanten opkijken! Ik bleef maar ”Oh” en ”Ah” zeggen en Deon werd natuurlijk nieuwsgierig. ”Mag ik eens mama?”. ”Wat zie je dan?”.

VR bril, bril, smartphone, dino, actie, ah, virtual reality bril

OOh Wow

Deon vind het super gaaf, maar je mag er niet te lang doorkijken dit i.v.m. desoriëntatie. Ik kon hem de bril haast niet afnemen. “Nee mama ik ben nog lang niet klaar!”.

Is/zijn jouw kind(eren) ook Dino fan? Welke Dino spullen heeft jouw kindje van de AH?

Lees ook: 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
  1. Nathalie schreef:

    Mijn jongens vinden dino’s ook geweldig. Leuke actie van Albert Heijn! Wij hebben er nog niet van gekocht. Ben nu bezig de kamers van de jongens op te ruimen en spullen uit te sorteren. Daarna kan er weer wat nieuws komen. Ook gaan we nog een keer met de boys naar Dinoland in Zwolle 🙂

  2. Oh ja, hier ook een fan, maar die actie bij de AH is precies niet in België geraakt?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.