thuisbioscoop

Maak je eigen thuisbioscoop

Een film kijken in de bioscoop is natuurlijk veel leuker en spannender dan thuis, maar wist je dat je zelf heel eenvoudig je eigen thuisbioscoop kan maken van een doos? En het fijne is je kan er nog bij liggen ook!

Maak je eigen thuisbioscoop

Deon heeft iets nieuws en dat is zijn eigen thuisbioscoop. Lekker in het donker kijken naar je favoriete YouTube filmpjes terwijl je heerlijk relaxed op de bank ligt, wie wil dat nou niet? Hiervoor heb je alleen maar een doos en een mesje nodig en je thuisbioscoop is klaar.

De doos die we hebben gebruikt is perfect voor zijn tablet, want die past er precies in. De flappen aan de binnenkant hebben we naar boven geklapt zodat de tablet er stevig inzit en dus niet kan verschuiven. Met een mesje snijd je een opening zodat je er met je hoofd in kan liggen. Je kan de doos ook nog even pimpen met bijvoorbeeld verf om het mooier uit te laten zien, maar daar was Deon te ongeduldig voor. Hij wilde graag meteen gaan genieten van zijn thuisbioscoop.

doos, thuisbioscoop

Je hebt je handen niet nodig om je tablet vast te houden en je kunt dus heerlijk liggen. Wat wil een kind nog meer ­čśë .

doos, thuisbioscoop

Waar kijkt hij naar?

Tja en daar ligt hij dan te genieten in het donker, maar waar kijkt hij nu graag naar? Deon kijkt naar veel verschillende dingen: van grappige reclame filmpjes tot unboxing video’s, maar dit zijn, zijn favorieten van dit moment (want dat wisselt nogal) :

  • Dylan Hagens. Dylan maakt samen met zijn team video’s op YouTube, voornamelijk comedy sketches en dat vinden de jongens (ook Sten) erg grappig. Ze kunnen er geen genoeg van krijgen en dankzij Dylan kwam Deon met het idee om zijn thuisbioscoop te maken.
  • Wat Deon ook hilarisch vind is Jeffy. Jeffy is een handpop met een helm op, pamper over zijn broek (anders wordt zijn broek vies) en een potlood in zijn neus. Waar hij helemaal dubbel om lach was het filmpje met het liedje ”Diarrhea” . Ik had het de hele dag in mijn hoofd zitten! De pop kun je trouwens ook kopen en die wil hij graag hebben, maar is echt mega duur, nog duurder dan zijn Slappy pop.
  • Sinds kort kijkt hij ook nog graag naar ”Dutchtuber”. Ik heb er nog nooit van gehoord, maar is vast wel bekend bij de jongeren.

En zo geniet hij van zijn eigen priv├ę thuisbioscoop, lekker liggend op de bank en soms nog met een dekentje erbij. Niet te lang natuurlijk, want dat is slecht voor de ogen.

bioscoop

 

Kijkt jouw kindje graag naar YouTube en wat is zijn/haar favoriet om naar te kijken?

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Beamerwebwinkel schreef:

    Wat een leuk idee! Onze zoon wil heel graag een beamer voor zijn verjaardag. Voorlopig is hij nog niet jarig en zal hij even moeten wachten, maar dit is een leuk idee om hem alvast bezig te laten zijn en te laten weten dat we zijn wens niet vergeten.

    Met vriendelijke groet,

    Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.