Waarom Walk-A-Lots de perfecte huisdieren zijn

Wil je graag een huisdier, maar dan zonder de lasten? Onze nieuwe aanwinst is niet één, maar twee schattige poesjes! Ze hebben natuurlijk wel aandacht nodig en je moet er ook mee wandelen, maar dat kan je gerust aan je kindje overlaten. De FurReal Walk-A-Lots zijn super cute en hét ideale huisdier. En met de grooming salon erbij heeft je kindje uren speelplezier.

Walk-A-Lots, hét favoriete huisdier

Wij hebben al twee poezen, maar als het aan mij en de jongens ligt mogen er nog wel wat schattige poesjes bij. Nick is allergisch voor katten en hij vind twee meer dan genoeg (eigenlijk te veel), maar toch hebben we er twee bij en ze zijn super schattig! FurReal Walk-A-Lots hebben wel aandacht nodig, want zo moeten ze gewassen en geborsteld worden, je moet ze vertroetelen én ze moeten uitgelaten worden, maar wie wil er nu niet met zo’n schattig huisdier wandelen?

FurReal Walk-A-Lots poes

Er zijn verschillende FurReal Walk-A-Lots verkrijgbaar: van fantasiedieren zoals een draakje of een eenhoorn tot echte huisdieren. FurReal Walk-A-Lots zijn voorzien van een koppelsysteem waarmee je kindje met één tot drie dieren tegelijk kan wandelen. Walk-A-Lots hebben een wieltje zodat je ze eenvoudig voorruit kan duwen. Klik het riempje in het halsbandje en wandel met je favoriete huisdier buiten op straat of in huis. Het kopje en staartje bewegen nieuwsgierig heen en weer dankzij het veermechanisme en de grote Walk-A-Lots maken ook nog geluid waardoor het nóg echter wordt!

walk-a-lots, furreal

FurReal grooming salon

Met de FurReal grooming salon kan je kindje zijn/haar huisdier makkelijk meenemen en hier zitten ook nog accessoires in zoals een föhn, borstel, flesjes shampoo, drinkflesje, schaar, douche en wat te eten waarmee je kindje zijn huisdier echt goed kan verzorgen.

furreal, walk-a-lots, huisdier

furreal, walk-a-lots, grooming salon

Wat vinden wij van onze nieuwe aanwinst?

Brent (3 jaar) vind ze helemaal geweldig, maar ook Deon (7jaar) vind ze erg leuk. Ze zijn zacht, schattig en Brent vind het erg leuk om zijn poesjes te verzorgen. De grooming salon is een mooie aanvulling op de Walk-A-Lots en zorgt voor nog meer speelplezier.

furreal, walk-a-lots, grooming salon

Hij knipt en borstelt de haartjes, zet ze onder de douche en föhnt de haartjes weer droog. De douche en föhn maken trouwens ook nog geluid wat het nog realistischer maakt. Normaal zijn katten niet zo dol op water, maar deze blijven rustig stilzitten, ook als je ze in hun oortjes knipt 😉 .  Voor Brent zijn het zijn echte poesjes en deze mogen van papa wél in bed slapen.

huisdier, furreal, grooming salon

furreal, huisdier, grooming salon

walk-a-lots, furreal, grooming salon

furreal, poes,

De grote FurReal Walk-A-Lots zijn heerlijk zacht, ideaal om mee te knuffelen en voor de prijs hoef je het niet te laten, want deze huisdieren heb je al vanaf € 14,99.

Voordelen:

  • Inclusief batterijen
  • Lekker zacht om mee te knuffelen
  • Stimuleert rollenspel
  • Je kindje leert omgaan met de verzorging van een huisdier
  • Je kunt meerdere FurReal Walk-A-Lots aan één riempje bevestigen
  • De grote Walk-A-Lots maken geluid
  • Hét ideale huisdier, want ze haren niet, geen stinkende kattenbak in huis én ze krabben niet aan je meubels met hun scherpe nagels.
  • Betaalbaar
  • Leuk voor kinderen vanaf 3 jaar

Nadelen:

  • Voor Brent is het een beetje lastig om het riempje uit het halsbandje te halen. Dit gaat niet moeilijk of zwaar, maar ik denk dat hij het systeem nog niet helemaal snapt.

Hij kan er uren mee knuffelen en kusjes geven en dat snap ik ook wel, want wie kan er nu niet zo’n schattig poesje weerstaan?

poes, walk-a-lots

Onze poezen (vooral de oudste) moeten er nog even aan wennen, maar weet zeker dat ze snel vriendjes zullen worden.

poes, furreal, walk-a-lots

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.