boksen, kinderen

Boksen voor jongens

Jongens hebben zoveel energie. Ze zijn druk en houden van stoeien. Ook stoei ik zelf weleens met de jongens, maar dat is toch niet echt mijn ding. Maar wat moet je dan als papa er niet is? De oplossing is heel simpel: boksen.

Boksen

Jongens moeten zich kunnen uitleven, hun grenzen verkennen en stoer doen. Samen stoeien met papa of met je broertje(s), maar als papa er niet is moet je het maar met mama doen.

Natuurlijk heb ik niet altijd zin om te stoeien en dat ze op mijn haar gaan liggen en dat aan het einde van het stoeipartijtje mijn ogen zwart van de uitgelopen make-up is. Nee, ik wil ook wel eens even gewoon lekker in de tuin zitten en dus had ik een idee zodat ik ook heel even kon genieten van een beetje rust.

Oplossing

De oplossing is heel simpel; koop een boksbal 😉 ! De boksbal heb ik in de boom gehangen en de jongens de bokshandschoenen aangetrokken.

Deon vind het super gaaf en kan zo mooi al zijn energie kwijt. Hij kan ook best hard slaan!

boksbal, boksen, batboy, jongens, boszak, bokshandschoenen, stoeien

Hij heeft al helemaal een rood hoofd en hij is ook al best moe. ”Mooi zo”, denk ik. ”Je doet het heel goed Deon ga nog maar lekker even door!”. Sten heeft het al wel gezien. De handschoenen zijn voor hem nog iets aan de ruime kant en hij gaat verder in de zandbak.

jongens, boksen

Samen boksen

”Kijk mama hoe goed en sterk ik ben”, zegt Deon. En hij slaakt een paar oer kreten uit. Het lijkt wel of hij opeens de Hulk is geworden! Maar dan bij de laatste slag gaat het mis…….

Hij slaat zo hard tegen de boksbal aan dat hij hem niet meer kan ontwijken en hij krijgt hem vol tegen zijn hoofd aan!

boksen, jongens, boksbal, batboy, stoeien, energie, uitleven, boks, bokshandschoen

”Kijk eens mama hoe sterk ik ben”.

En daar ligt hij ‘Knock-out’. Nu kan ik tenminste lekker even genieten van de rust ;).

knock-out, boksen, boksbal, boshandschoen, batboy, stoeien, energie, uitleven, jongen, broer

Knock-out

Stoei jij ook weleens met je kinderen ?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Leonie van Mil schreef:

    Helemaal waar dat ze hun energie kwijt moeten kunnen. Goed idee!

  2. volgmama schreef:

    Geweldig! Wij hebben er ook 1 gehad, dezelfde maar is inmiddels al kapot. 1 handschoen ook. Weet niet wat de kinderen ermee gedaan. Vorig jaar gekocht bij de Marskramer. Vind het wel jammer. Het is toch best leuk voor de jongens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.