batboy, mamablog, geen flesje mee naar bed

Geen flesje meer mee naar bed

Brent kan moeilijk in slaap komen en daarom geef ik hem warme melk mee, zodat hij rustig kan gaan slapen. Ik ben er al een tijdje mee bezig om dit af te bouwen, maar nadat dit is gebeurd ben ik zo geschrokken dat ik hem per direct geen flesje meer geef, want het had wel helemaal verkeerd kunnen aflopen!

Een flesje warme melk

Als Brent tussen de middag en ’s avonds naar bed gaat geef ik hem nog altijd warme melk mee. Zonder flesje is hij erg onrustig en met een beetje warme melk kan hij rustig gaan slapen.

Om ineens te stoppen en hem zonder flesje naar bed te brengen was geen optie dus ben ik het langzaam gaan afbouwen. Nu was ik al zover dat er haast geen melk meer in het flesje zat en dus eindelijk kon stoppen. Toen ik hem laatst ’s middags uit zijn bedje haalde ben ik zo geschrokken en besef dat het weleens heel verkeerd had kunnen aflopen.

Geen flesje mee naar bed

Echt lang had hij deze middag niet geslapen, want na een uurtje hoorde ik hem al huilen. Ik ging naar boven en haalde hem uit bed. Hij wees richting de schommelstoel, daar had hij zijn flesje naartoe gegooid.

Toen ik het flesje wilde oprapen schrok ik zo, want er zat een heel groot gat in de speen! Hij had een stuk van de speen afgebeten, maar waar was het nu?

geen flesje mee naar bed, mamablog, batboy

Ik vond het stukje in zijn bed onder zijn matras.

mamablog, batboy, geen flesje mee naar bed

Gevaarlijk

Als het in zijn keel terecht was gekomen dan was het helemaal verkeerd afgelopen. Daar moet ik echt niet te lang over nadenken. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat hij hier zijn tandjes in zou zetten, want dat is echt levensgevaarlijk!

Nu geef ik hem beneden warme melk in zijn bekertje en als hij dat op heeft breng ik hem naar bed. Dit had ik natuurlijk al veel eerder moeten doen.

Geef  jij je kindje nog iets warms te drinken voordat hij/zij naar bed gaat?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
 1. Sterkemama schreef:

  jemig wat heftig!
  Nooit over nagedacht dat dit ook zou kunnen gebeuren..
  Fijn om te weten, dat word ook hier afbouwen hihi

  Liefs

 2. Claudia Diependaal schreef:

  Meis wat zul je geschrokken zijn. Gelukkig is alles goed afgelopen. Fijn dat je even waarschuwt hoor. Groetjes Claudia!

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Yikes! Ik kan me voorstellen dat je schrok zeg. Gelukkig dat je het stuk speen hebt gevonden. Nu weet je tenminste dat hij het niet had ingeslikt of zo.

  Maar mag zoiets wel gebeuren met een speen? Horen die niet stevig genoeg te zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.