gemene poppen, mamablog, batboy

Gemene poppen

Ze moeten sterk zijn er gemeen uitzien en ook een beetje eng. Hoe enger de poppen, hoe beter en de jongens hebben heel wat gemene poppen!

Gemene poppen

We hebben er een hele bak vol van: Superhelden en andere gemene engerds. Deon vind de poppen helemaal geweldig. Van Turtles en Monsters & Co tot robots en andere ‘onbekende’ sterke mannen, zolang ze maar goed kunnen vechten. “‘Wie is sterker mama, Spiderman of Batman?”. ”Uhm, ik denk Batman”. ”Nee, Spiderman mama kijk maar”. En daar vliegt Batman door de lucht, want hij heeft een knal gekregen van Spiderman! ”Kijk mama, deze is nog sterker”. En daar haalt hij weer een andere pop uit de bak.

poppen, helden, superhelden, batboy, jongens, spelen

Hahaha, ik ga je vernietigen!

Kopen op de rommelmarkt

Maar als ik al die superhelden in de winkel had moeten kopen dan hadden we echt niet zo’n bak vol! Deon wilde vorig jaar heel graag een Turtle die kon transformeren tot schildpad dus heb ik deze voor Sinterklaas gekocht. Maar één zo’n Turtle kost al +/- € 25,-.  Dus dan is de rommelmarkt de ideale ‘place to be’ ( lees ook De rommelmarkt ).

Van het weekend was er rommelmarkt in Enschede. Helaas was deze te groot voor Deon en kon hij niet mee, maar ik kreeg de ‘opdracht’ om ‘gemene, enge’ poppen mee te nemen. Samen met mijn moeder ging ik op pad. Ik vond wel een paar poppen, maar nog geen enge. Ik heb ze natuurlijk wel meegenomen, want ik kan niet met lege handen thuis komen.

gemene poppen, mamablog, batboy

Samen spelen

De Gemene Engerd

Bij de laatste gang viel mijn oog op een kraam, want daar zag ik iets van Star Wars ( maar dat was toen ik het beter bekeek toch niks ). De zeer vriendelijke en grappige man die achter de kraam stond vroeg aan mij waar ik naar opzoek was. ”Nou, ik zoek eigenlijk ‘enge gemenerds’ ( toen ik het zei dacht ik meteen: ”wat zei ik nou net?” ).

Ik keek in een schoenendoos waar wat poppetjes in zaten en toen zei ik: ”Zoals deze, dit is er één”. Hij vroeg maar €0,20 en probeerde mij nog andere ‘enge’ dingen te verkopen zoals een babypop ( vond hij zelf erg eng ) of een boek met enge plaatjes, maar het bleef bij dat ene poppetje de rest was niet ‘eng’ genoeg voor mij 😉 .

gemeen, eng, pop, rommelmarkt, batboy, jongens, kopen,

De ‘gemene engerd’

Helaas was er dit keer niet heel veel, maar we hebben toch nog wat poppen voor Deon en Sten kunnen kopen. En de mooiste die ik dit keer heb meegenomen is de ‘gemene engerd’!

Ga jij vaak naar de rommelmarkt? Wat koop je dan als je op de rommelmarkt loopt? Spelen jouw kinderen ook graag met Gemene Engerds?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 7 Comments
 1. Shannon Sheila schreef:

  Dat is wel een engerd ja! Hier alleen maar autootjes, vrachtwagens en politieagentjes. Rommelmarkten mis ik altijd, maar bijvoorbeeld op koningsdag mag ik het niet in mijn hoofd halen om zonder autootje thuis te komen. Klein als hij is weet ‘ie wel wat ‘ie wilt 😉

 2. Marguerita schreef:

  Hahaha geweldig, enge popmissie geslaagd hoor! Ik ga niet vaak naar rommelmarkten maar wel pas op loomspeurtocht met mijn dochter over de vrijmarkt gelopen 🙂

 3. Oh jee, wat een gemene engerd 😉

  Ik ga niet zoveel naar de rommelmarkt, wel naar de kringloop 🙂

 4. Vlijtig Liesje schreef:

  Hij ziet er vals uit! Fijn dat je hem zo goedkoop hebt kunnen scoren : )

 5. Nathalie schreef:

  Die is eng! Whaha daar krijg ik nog nachtmerries van. Zo’n pop komt er hier niet in.. liever spiderman en batman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.