kinderwens, mamablog, zwanger

Kinderwens

De vierde en tevens laatste kans op een zwangerschap dus het moest deze keer gewoon goed gaan. Onze kinderwens was zo groot, het kon toch niet zo zijn dat onze wens niet in vervulling zou kunnen gaan?

Kinderwens

Lees hier deel 7.

Onze kinderwens was zo groot en na al die teleurstellingen werd het steeds moeilijker te geloven of onze kinderwens ooit nog zou uitkomen.

 

Deze keer hadden we 2 eitjes terug laten plaatsen en eentje laten invriezen. Ik had er dit keer niet echt een gevoel bij. We waren al zo vaak teleurgesteld dus gewoon maar weer twee weken wachten totdat ik een zwangerschapstest kon doen.

”Het liefst deed ik elke dag een test om te checken of ik wel daadwerkelijk zwanger was”

Op de elfde dag hield ik het niet meer uit en heb ik een zwangerschapstest gedaan. Ik dacht een heel licht streepje te zien, maar kan ook zijn dat ik het zo graag wilde zien dat ik dacht dat ik het streepje zag…. Twee dagen later heb ik maar weer een test gedaan en nu kon ik het streepje wel zien, maar ik geloofde het eigenlijk nog niet.

Veel dromen

Ik droomde bijna elke nacht dat ik zwanger was van een tweeling en het liefst deed ik elke dag een test om te checken of ik wel daadwerkelijk zwanger was, want soms had ik last van menstruatie pijntjes en dan wist ik wel dat het toch weer fout zou gaan. Ik besloot om een zwangerschapstest van Clear Blue te doen, maar was ook wel een beetje bang om het te doen. In het schermpje stond 3+ en dat betekende dat ik 5 weken zwanger was.

Ik maakte een afspraak bij de vrouwenarts en ik was heel erg nerveus. Zit er wel wat? Klopt het hartje al? Ik was zo zenuwachtig en ook wel een beetje bang. Ik moest gaan liggen in de stoel en ik sloot mijn ogen, want ik durfde niet te kijken. ”Ja hoor, zei de vrouwenarts, je bent zwanger!”. Het hartje klopte zelfs! Het was zo onwerkelijk om dit te horen. Er leeft iets in mij en ik heb het zelf gezien. Over 3 weken moest ik weer terug komen ( 9 weken zwangerschap ).

Zwangerschapskwaaltjes

Ik was bijna elke dag misselijk en wanneer ik mijn tanden aan het poetsen was moest ik kokhalzen, maar wat maakte mij het uit. Als ik zwanger was wilde ik wel de hele dag misselijk zijn!

Eindelijk was de dag aangebroken voor een echo. Ik bleef maar denken dat ze zou zeggen dat het hartje toch niet meer klopt, maar het klopte wel degelijk en het bewoog zelfs! Tranen van blijdschap en ik kon het maar moeilijk geloven, maar toch was het echt zo; Ik was zwanger, eindelijk!

”Voor de zekerheid ben ik toch naar de wc gegaan”

Ik leefde wel elke dag met de angst dat het elk moment mis kon gaan en opeens voelde ik iets. Ik was aan het werk, maar voor de zekerheid ben ik toch naar de wc gegaan en daar was waar ik al voor vreesde; donkerbruin bloed.

Lichtelijke paniek en wist me even geen raad en besloot om gewoon weer aan het werk te gaan. Ik bleef er natuurlijk de hele tijd aan denken en kon zo niet werken. Ik besloot om Nick te bellen ( want in paniek situaties weet ik niet wat ik moet doen en schakel ik altijd een hulplijn in ).

Hij belde de vrouwenarts en daar kon ik langskomen. Maar als je haast hebt is iedereen opeens aan het treuzelen en ik moest van Nederland naar Duitsland rijden dus ik was zo 1,2,3 ook nog niet thuis. Het was heel druk op straat en ik was enorm aan het stressen.

Gelukkig was ik nog net op tijd en mocht ik op de stoel gaan liggen, maar bij het uittrekken van mijn slipje zag ik nog meer bloed…..

Deel 9 lezen.

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Volgmama schreef:

    Ojee.. Het zat je ook echt niet mee hè. Hopelijk lezen we de volgende keer dat het goed zit.

  2. 🙁 oh ik word er zo verdrietig van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.