mijn verjaardag, verjaardag vieren, trakteren, mamablog, batboy

Mijn verjaardag

Als je kindje jarig is kan hij/zij niet wachten tot dé dag, want cadeautjes krijgen is super spannend. Vaak zijn ze onrustig en gaan vragen naar het cadeau. Ook ik vind het nog steeds spannend en wat dat betreft lijk ik ook nog wel een klein kind 😉 . Alhoewel ik mijn cadeautjes al binnen had ging Nick toch met de jongens op pad en koos Deon voor een heel speciaal cadeau voor mijn verjaardag. 

Dutchbone

In juni 2017 ging ik samen met Nathalie van Volgmama naar een bloggers meet-up bij Seigerwonen in Oldenzaal. Hier mochten wij de opening van Zuiver & Dutchbone bijwonen en ik was op slag verliefd op een kastje en een staande lamp van Dutchbone. Ik maakte ruimte in de woonkamer en een paar weken later stonden ze te pronken bij ons thuis.

mijn verjaardag, batboy, mamablog

Op het moment dat ik de lamp en het kastje kocht, viel mijn oog op een bijpassende dressoir en tafellamp van Dutchbone. Er gingen maanden overheen, maar kon het maar niet uit mijn hoofd krijgen.

Mijn verjaardag

Omdat ik zo ongeduldig ben kreeg ik de dressoir alvast voor mijn verjaardag (in november) en van mijn moeder kreeg ik de lamp. Afgelopen zaterdag (30 december) was ik jarig, maar mijn cadeautjes had ik al binnen.

mijn verjaardag, mamablog, batboy

Verrast

Op zaterdagochtend ging Nick met de jongens op pad. ”Jij mag niet weten wat wij gaan kopen mama, want dat is een verrassing voor jouw verjaardag”, zei Deon.

Toen ze terug kwamen zag ik Deon uit de auto stappen met een grote grijns op zijn gezicht en iets verstopt achter zijn rug. Ze waren naar de bloemist gegaan, maar hadden geen bloemen uitgekozen. Deon had zijn oog op iets anders laten vallen, zo vertelde Nick. ‘‘Dit is wat voor mama”, zei Deon en hij was vastbesloten.

Enthousiast gaf hij zijn zelf uitgekozen cadeau en mooie kaart met hartjes. Deon had tussen alle bloemen een engeltje voor mij uitgekozen en ik vind hem zó leuk!

batboy, mamablog, mijn verjaardag

Monchoutaart

We hebben na het uitpakken heerlijk gesmuld van mijn zelfgemaakte monchoutaart en daarna werd ik verrast door nóg een cadeau. Ik kreeg een hele mooie doos met daarin een bodylotion, douchegel en parfum van Mugler Angel.

’s Avonds zijn we gezellig uit eten geweest naar familierestaurant Troubadour en deze keer kwam ik niet thuis met een lege maag. Het was een geslaagde dag en ben heerlijk verwend én verrast door mijn mannen!

mijn verjaardag, batboy, mamablog

Vind jij cadeautjes krijgen ook nog steeds zo spannend?

 

 

 

 

11 gedachten over “Mijn verjaardag”

  1. Ik sla mijn verjaardag het liefst over. En qua cadeaus heb ik ook niet zo veel wensen die “ingepakt” kunnen worden. Ik ga liever uit-eten of een weekendje weg.
    Maar dat dressoir is prachtig. Ik ben ook fan van Dutchbone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *