mijn verjaardag, cadeautjes, verjaardag vieren, trakteren, mamablog, batboy

Mijn verjaardag

Als je kindje jarig is kan hij/zij niet wachten tot dé dag, want cadeautjes krijgen is super spannend. Vaak zijn ze onrustig en gaan vragen naar het cadeau. Ook ik vind het nog steeds spannend en wat dat betreft lijk ik ook nog wel een klein kind 😉 . Alhoewel ik mijn cadeautjes al binnen had ging Nick toch met de jongens op pad en koos Deon voor een heel speciaal cadeau voor mijn verjaardag. 

Dutchbone

In juni 2017 ging ik samen met Nathalie van Volgmama naar een bloggers meet-up bij Seigerwonen in Oldenzaal. Hier mochten wij de opening van Zuiver & Dutchbone bijwonen en ik was op slag verliefd op een kastje en een staande lamp van Dutchbone. Ik maakte ruimte in de woonkamer en een paar weken later stonden ze te pronken bij ons thuis.

mijn verjaardag, batboy, mamablog

Op het moment dat ik de lamp en het kastje kocht, viel mijn oog op een bijpassende dressoir en tafellamp van Dutchbone. Er gingen maanden overheen, maar kon het maar niet uit mijn hoofd krijgen.

Mijn verjaardag

Omdat ik zo ongeduldig ben kreeg ik de dressoir alvast voor mijn verjaardag (in november) en van mijn moeder kreeg ik de lamp. Afgelopen zaterdag (30 december) was ik jarig, maar mijn cadeautjes had ik al binnen.

mijn verjaardag, mamablog, batboy

Verrast

Op zaterdagochtend ging Nick met de jongens op pad. ”Jij mag niet weten wat wij gaan kopen mama, want dat is een verrassing voor jouw verjaardag”, zei Deon.

Toen ze terug kwamen zag ik Deon uit de auto stappen met een grote grijns op zijn gezicht en iets verstopt achter zijn rug. Ze waren naar de bloemist gegaan, maar hadden geen bloemen uitgekozen. Deon had zijn oog op iets anders laten vallen, zo vertelde Nick. ‘‘Dit is wat voor mama”, zei Deon en hij was vastbesloten.

Enthousiast gaf hij zijn zelf uitgekozen cadeau en mooie kaart met hartjes. Deon had tussen alle bloemen een engeltje voor mij uitgekozen en ik vind hem zó leuk!

batboy, mamablog, mijn verjaardag

Monchoutaart

We hebben na het uitpakken heerlijk gesmuld van mijn zelfgemaakte monchoutaart en daarna werd ik verrast door nóg een cadeau. Ik kreeg een hele mooie doos met daarin een bodylotion, douchegel en parfum van Mugler Angel.

’s Avonds zijn we gezellig uit eten geweest naar familierestaurant Troubadour en deze keer kwam ik niet thuis met een lege maag. Het was een geslaagde dag en ben heerlijk verwend én verrast door mijn mannen!

Lees ook: 

mijn verjaardag, batboy, mamablog

Vind jij cadeautjes krijgen ook nog steeds zo spannend?

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 11 Comments
 1. Shauna schreef:

  Ja ik vind dat altijd spannend, maar zo leuk. Deze kerst ook weer volop verrast

 2. Goede verjaardag gehad dus. En wat grappig dat hij tussen al dat bloemen het engeltje uitkoos <3 én Dutchbone heeft zulke leuke dingen!

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Ja, ik blijf dat leuk vinden! Je dressoir vind ik erg mooi. En ook handig met die laatjes!

 4. Sofie Katelijne schreef:

  Wauw, ben helemaal verliefd op je dressoir! Ziet er ook bijzonder praktisch uit met veel opbergruimte 🙂

 5. Manon schreef:

  Ik vind je dressoir wel heel erg mooi zeg! Je hebt zo te lezen een goede verjaardag gehad!

 6. Marion schreef:

  Ik sla mijn verjaardag het liefst over. En qua cadeaus heb ik ook niet zo veel wensen die “ingepakt” kunnen worden. Ik ga liever uit-eten of een weekendje weg.
  Maar dat dressoir is prachtig. Ik ben ook fan van Dutchbone.

 7. Eke schreef:

  Heerlijk is dat he, jarig zijn! Ik ben over ruim een maand jarig en ik kan niet wachten, haha. Ik ga maar eens beginnen aan een lijstje!

 8. Zeker weten! Vaak kan mijn man de verrassing niet bewaren, dus als het hem wel lukt is het extra spannend!

 9. Susan schreef:

  Oooh, ik snap dat je kiest voor Dutchbone! Vind ik ook moooooi… gefeliciteerd nog!

 10. Charel schreef:

  De foto van jullie is zo leuk! En awh hoe lief dat hij een cadeautje had uitgezocht

 11. Cadeautjes uitpakken is altijd leuk! Of je nu kind bent of een volwassene :). Mooie cadeaus heb je gekregen, dat engeltje is heel lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.