batboy, mamablog

De gang afhuren in een appartement

Mijn oma vierde afgelopen week haar verjaardag en natuurlijk waren wij van de partij. Nadeel is (voor ons dan 😉 ) dat ze sindskort is verhuisd naar een appartement en binnen is het best klein met zoveel mensen. Helemaal met mijn jongens die overal aankomen (Brent). Mijn oma had hier een slimme oplossing voor en de jongens verveelden zich geen moment.

Feestje in een appartement

Mijn lieve oma is vandaag jarig en dit hebben wij van het weekend gevierd. Onze familie is best groot en dan word het al gauw krap in een appartement.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik daar best tegenop zag. Eerder woonde mijn oma in een rijtjeshuis, maar sinds kort woont ze in een appartement. Ik zag het al helemaal voor me al die vaasjes, potjes en andere breekbare spullen die mijn oma heeft in de handen van mijn kinderen. Nou ja, in de handjes van Brent dan. Die ondeugende handjes zitten overal aan en voor je het weet……

Ze lopen tussen de tafels door, voor de voeten langs en vervelen zich stierlijk. Natuurlijk hebben de jongens speelgoed van huis meegenomen, maar echt ruimte om er mee te spelen is er niet.

Cadeautje

Samen met de jongens maakten we een Kerst koekjespot, zoals we de Kerst waxinelichtjes met sneeuwpop handjes hebben gemaakt. De glazen pot vulden we met drop, omdat ze dat zo lekker vind. De foto is helaas te donker dus kan ik hem niet laten zien, maar hij is super leuk geworden.

De jongens hadden er veel zin in om naar omi te gaan en samen met hun speelgoed renden ze naar de deur om omi te feliciteren.

Naar de gang

Als wij vroeger iets stouts deden moesten we vaak naar de gang (niet bij oma hoor 😉 ), maar nu was de gang geen straf, maar een heus speelparadijs!

feestje in een appartement, mamablog, batboy

De eerste 3 die de gang onveilig maken 😉

Mijn oma is langs alle buren geweest om te vragen of het een probleem was of de kinderen op de gang konden spelen. Gelukkig maakte niemand er een probleem van en zo konden alle kinderen op de gang spelen. De deur stond open zodat ze makkelijk naar binnen konden.

De kandelaar

Zo af en toe kwamen ze even binnen en daar trok de zware kandelaar Brent zijn aandacht en die nam hij mee, net zoals de glazen schaal, de laatjes van het kastje in de hal, een paraplu en een wandelstok. Gelukkig kon ik alles net op tijd afpakken en heb het maar hoog weggezet.  De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en er is gelukkig niks gesneuveld.

Naar de wc ging Deon liever niet, want daar stond een heel eng poppetje:

batboy, mamablog, een feestje in een appartement

Lieve oma, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wij hebben genoten en gelukkig heb je een grote hal. 

PS. Mocht je je afvragen waar al dat snoep is gebleven? Het zit in de rugzakken van de jongens 😉 . 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 17 Comments
 1. Jamey schreef:

  Haha kijk dat is nog eens slim opgelost. De kids plezier en jullie ook!

 2. Bianca schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd en zo word de gang op een leuke manier benut 😉

 3. Natalie schreef:

  Haha grappig dat jullie verder konden/mochten vieren op de gang, wonen op een appartement is niet altijd evident als je veel bezoek hebt!

 4. Ik kan mij voorstellen dat je zoon de pop eng vind hihi. Mijn oma heeft ook een enge pop maar die ziet er anders uit. Oudere mensen hebben vaak bijzondere spulletjes. En handig opgelost zo op de gang.

 5. Het zag er uit als een echt feest zowel voor jong en oud. Wij hadden ook altijd lol bij opa en oma om de gang. ze woonde dan wel in een rijtjes huis, maar we hadden gewoon teveel familie!

 6. Nicole Orriëns schreef:

  Wat een goede oplossing! En lief ook van je oma omdat zo te regelen.

 7. Lodi schreef:

  haha fantastisch toch en zo zie je maar met communiceren kom je een heel eind. Gefeliciteerd met je oma!

 8. Susan schreef:

  Ideaal toch, spelen op de gang! En dat popje; snap wel dat ‘ie dat creepy vindt haha…

 9. wat een goede oplossing haha nog gefeliciteerd met je oma

 10. goed idee en iedereen tevreden zo!

 11. priscilla schreef:

  Nou ik vind het een prima oplossing zo, hihi. En gefeliciteerd met je oma!

 12. Manon schreef:

  Dat is wel een eeg goede oplossing! Gefeliciteerd trouwens nog!

 13. Tania schreef:

  Wat lief van de buren dat ze er geen probleem van maakten.

 14. Sanne schreef:

  fijn dat je oma toch een oplossing heeft gevonden. En zo een gang is nog leuk voor kindjes. 😉

 15. Peggy schreef:

  Altijd handig die gangen! Heb als kind ook vaak op de gang gespeeld bij mijn oom en tante haha!

 16. Dhini schreef:

  Dat is goed idee. Ik kan me voorstellen dat je zoon voor die pop eng vindt.

 17. Xenia schreef:

  gefeliciteerd!
  Wat een goede oplossing en fijn dat dit kon. Zou kon jij ook wat rustiger zitten en hoefde je niet de hele tijd op te letten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.