popples, verjaardagstaart, mamablog, batboy

Popples verjaardagstaart

Hieperdepiep Hoera Brent is 2 jaar! Eerder maakte ik altijd zelf de verjaardagstaart voor de kinderen, maar dat gaf mij zoveel stress dat ik sindsdien een slagroomtaart bij bakkerij Brunninkhuis bestel. Dan kan er met de taart niks mis gaan en scheelt mij weer stress. Toen ik echter de Popples taart ophaalde was ik alles behalve tevreden en schoot ik toch even in de stress.

Popples verjaardagstaart

Brent zijn favoriete knuffel waar hij niet meer zonder kan is zijn Popple (een knuffel uit de jaren ’80). Ik vond het daarom een leuk idee om een taart te laten maken met de Popples erop en koos een plaatje uit op internet.

Ik mailde het plaatje naar bakkerij Brunninkhuis en op zaterdag kon ik de taart ophalen.

Niet tevreden

Met de jongens haalden we de taart op in Tilligte. De vrouw achter de toonbank vroeg of ik nog even wilde kijken naar de taart en dat wilde ik natuurlijk heel graag. ”Tevreden?”, vroeg ze.

Ik keek naar het plaatje en dacht aan het plaatje die ik had uitgekozen. Het was wel hetzelfde plaatje, maar de kleuren leken er totaal niet op. Het leek wel of de inkt op was en hier en daar zag je nog een beetje kleur met een blauwe waas.

popples verjaardagstaart, batboy, mamablog

Eerst wilde ik het eigenlijk niet zeggen, want wat konden ze er nu nog aan doen? Toch heb ik gezegd dat de kleuren helemaal niet overheen komen, maar zoals ik al dacht kon ze er niks mee. Ze zou het doorgeven.

Bellen

Toen ik thuis was besloot ik naar het andere verkooppunt van Bakkerij Brunninkhuis in Lattrop te bellen. Een heel vriendelijke stem nam de telefoon op en ik vertelde haar dat ik niet tevreden was met de Popples verjaardagstaart die ik zojuist had opgehaald.

Ze vond het heel vervelend en vroeg waar ik woonde. ”Duitsland”, antwoordde ik. Ze wilde niet dat ik ontevreden was en vertelde mij dat ze de taart kwam ophalen en als de taart klaar was werd hij weer gebracht.

De taart ophalen

Lattrop is een klein half uurtje rijden en al vrij snel stond er een jongeman aan de deur om de taart op te halen. ’s Middags ontving ik een mailtje van de bakker met zijn excuses en het bleek inderdaad dat de inkt op was. Hij was die dag zelf al naar huis gegaan en zijn collega had de taart afgewerkt.

Ik hoefde mij geen zorgen te maken, aan het einde van de middag zou de taart weer klaar zijn.

Rond de klok van 16.00 uur stond er een auto voor de deur mét de taart. Natuurlijk keek ik even in de doos of het goed was en dat was gelukkig zo.

popples verjaardagstaart, mamablog, batboy

Het plaatje is van chocolade

Warme douche

Ik vind de service van Bakkerij Brunninkhuis top en zij verdienen echt een warme douche! De taart ophalen én brengen dat vind ik écht service. Ze hebben het perfect opgelost en mijn stress momentje was gelukkig maar voor heel even.

Brent vond zijn Popples verjaardagstaart geweldig en hij had een grote smile op zijn gezicht toen hij de taart zag. We hebben er heerlijk van gesmuld!

popples

 

 

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 12 Comments
 1. volgmama schreef:

  Wat een topservice, ze verdienen zeker een warme douche! Ik heb bij de Hema ook wel eens een tegenvaller met taarten gehad dat er bobbels inzaten onder de foto enzo. Dit hebben ze netjes opgelost waar jij jet hebt besteld.

 2. Jamey schreef:

  Wat een goede service zeg! Ziet er echt uit als een heerlijke taart!

 3. Maargy schreef:

  Wat een geweldige service zeg! Dat hoor je niet vaak, het is in ieder geval een top taart geworden en inderdaad veel mooier mèt inkt 😉 Nog gefeliciteerd met Brent btw x

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Oh wat een verschil inderdaad! Door die tweede zie ik pas echt hoe slecht van kleur de eerste was. Fijn dat ze het zo goed hebben opgelost.

 5. MamaPlaneet schreef:

  Gelukkig heb je er wel wat van gezegd want het resultaat is wauw 🙂

 6. kiki hasselton schreef:

  Wauw, dat is nog eens goede service! Vindt je niet vaak meer! en nog gefeliciteerd natuurlijk!

 7. Lien schreef:

  Wat goed dat je assertief bent geweest! En inderdaad een pluim voor klantvriendelijkheid. Al vind ik het wel gek dat ze de taart zo meegeven, als ze zelf zien dat de inkt op is….

 8. Ja, wat een verschil zeg, tussen de taarten. Fijn dat het opgelost werd en dat je het hebt gezegd. Was hij ook lekker?

 9. Nicole schreef:

  Ik vroeg me al af wat popples waren maar nu weet ik het haha!

 10. Susan schreef:

  Superservice! Ziet er goed uit ja, ook wel zin in nu haha…

 11. Roelina schreef:

  Klasse, hoe onbelangrijk het missch lijkt. Voor een kind is dat niet! Nogmaals gefeliciteerd! Ziet er lekker uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.