baby shower glove, batboy, mamablog

Baby Shower Glove

Vind jij het ook zo fijn om samen met je kindje te douchen, maar wel een beetje eng omdat alles zo glibberig is? Met de Baby Shower Glove van Invented 4 Kids heb je meer grip op je kindje en dat voelt stukken prettiger!

Glibberig

Door samen te douchen heb je huid op huid contact met je kindje en dat is goed om een band op te bouwen en je kindje te laten wennen aan water. Brent vind het heerlijk om samen met mij of Nick te douchen, maar wij staan altijd wel een beetje gespannen onder de douche. Brent is dan glibberig en natuurlijk ook best bewegelijk en dat doucht dan toch niet echt prettig.

Invented 4 Kids

Bij Invented 4 Kids hebben ze in 2014 de Baby Shower Glove ontwikkeld en daarvoor maar liefst twee Baby Innovation Awards gewonnen!

batboy, mamablog, baby shower glove

Baby shower glove

Baby Shower Glove

De speciale handschoen ( gemaakt van zacht ecologisch katoen ) bedekt bijna je hele onderarm. Het is voor zowel rechts- als linkshandigen en is one size. En wij mochten deze badstoffen handschoen testen. Er zijn verschillende uitvoeringen en ik heb gekozen voor de krokodil.

baby shower glove, krokodil, invented 4 kids, douchen, baby, glibberig, handschoen

Baby Shower Glove ‘Krokodil’ € 13,95

Eén maat

De handschoen voelt zacht aan en ziet er super leuk uit! Ik was alleen een beetje bang dat Nick de handschoen niet zou passen, omdat hij hele grote handen heeft.

Nick is linkshandig en zijn hand is maar liefst 11 cm breed en 22 cm lang ( gemeten tot aan zijn middelvinger ). Mijn hand is 8 cm breed en 16 cm lang en ik ben rechtshandig.

batboy, invented 4 kids, baby, baby shower glove, douchen, kindje, handschoen, glibberig

De Baby Shower Glove is voor zowel links- als rechtshandigen.

Veilig

Je ziet het is een heel verschil. Ik moest hem wel helpen, maar hij past dus kan hij hem ook testen. Zodra hij de handschoen aan heeft moet hij hem eerst goed nat maken. De handschoen word dan  stroef en  plakt aan je arm.

Nu kunnen ze samen douchen en genieten. Het voelt zo een stuk veiliger, omdat je nu meer grip hebt. Ik vind het douchen nu ook veel veiliger en hoef niet meer zo bang te zijn.

Brent vind het ook fijn om in bad te gaan en ik heb natuurlijk ook de Baby Shower Glove getest terwijl ik Brent in bad deed en dat ging super.

baby, bad, invented 4 kids, baby shower glove, batboy

Brent heeft heerlijk genoten in bad.

Heel handig

Wil jij ook ontspannen douchen en genieten samen met je kindje zonder dat je bang hoeft te zijn omdat het glibberig is dan zal ik je zeker de Baby Shower Glove (klik hier ) aanbevelen. Of ben je opzoek naar een origineel kraamcadeau dan is de Baby Shower Glove  echt een aanrader! Op de website van Invented 4 Kids kan je zien waar je de Baby Shower Glove  kan bestellen of voor een winkel bij jou in de buurt.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Invented 4 Kids is opgericht in 2014 door uitvinder/ ondernemer Guus Welling. Hij heeft met zijn bedrijf verschillende nieuwe baby- kinderproducten ontwikkeld o.a. de Plassticker. Heb jij ook een idee voor een nieuw en goed product? Dan kan je je inschrijven voor Het Beste Baby Idee .

 

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. Leonie van Mil schreef:

    Wat handig zeg! Ik douche eigenlijk nooit met mijn kleine, omdat ik het inderdaad eng vind. Meestal houdt mijn vriend de kleine in zijn badje vast en ik was hem dan. Badje doen we dus altijd met zijn tweeen

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    Fijn dat hij goed werkt! En hij ziet er ook leuk uit.

  3. Oh wat leuk!
    En een ideaal cadeau ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.